Üstat selamlar fotoğraftaki Baymak Baxi Eco 240 Fi model kombim var. Bir süredir kombi ilk açtığımda ateşleme yapmıyor, bir süre sonra ya kendi kendine ateşliyor ya da ateşlemez ise reset atınca ateşliyor ve ilk ateşlemeden sonra standart normal olarak çalışıyordu. Sıcak suda ise bazen ateşliyor bazen ateşlemiyor, reset atınca onda da normale dönüyordu. Dün akşamdan itibaren artık sadece reset atınca ateşleme yapıyor, sonrasında normal çalışmıyor. Bir tur petek ısıttıktan sonra otomatik çalışmıyor, sadece reset atınca ateşliyor. Ben sorunun kartta olduğunu ve tamir edilmesi gerektiğini düşünüyorum, söküp götürmeden size de sormak istedim. @kombiustası ![]() |
***KOMBİ ARIZALARI*** [ANA KONU] (786. sayfa)

-
-
bakılması lazım pompa sivisi sensörler vs direkt kart bozuk demek zor
-
Kombim wiesmaan eski tip analog,peteklere sıcak su veriyo sorun yok ama banyo yada lavabodan sıcak su acinca kırmızı ısık yakiyo kapatıp acnca normale dönuuo ama 2 gun sonra yine ayni olay oluyo barim1.5 gaz vanamda acık ne yapabilirim arkdaslar servisede güvenmiyorum ufak bise olsa bile anakart dicek diye korkjyorum
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
şuan yeni kombi bakıyorum, görseli görünce tansiyonum çıktı. Umarım çözebilirsiniz.
1.5 sene önce aynı arıza oldu, servis geldi 900tl aldı 2 gün sonra yine bozuldu. Ben de bu parçayı değiştirmiştim düzeldiydi.
bugün sıcak su tamamen gitti, ben de bela okuyup değiştirmeye karar verdim.
-
Iyi günler eca kronos kombinin ekranında SE uyarısı ve anahtar resmi var.Yıllık bakım için uyarı veriyor.Uyarıyı nasıl kaldırabilirim.Kapatıp açınca düzeliyor fakat 2 gün sonra tekrar aynı uyarıyı veriyor.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
bakım yaptır drenaj kanalı doluyor tortu ile hemde servis bakım kodunu aktifler yetkili servise veYA ÖZELE işin ehline
-
-
-
sevgiili ustam kolaylıklar dilerim, airfel digifel duo marka kombim var tesisattaki tortuyu engelleyen filtrenin olmadığını farkettim, genleşme tankının membranı delik olduğunu tahmin ediyorum hava basıyorum hava tutmuyor. Birde sıcak su da ani soğuma var sanırım bu da bir sensör kaynaklıdır yada genleşme tankı kaynaklı. ortalama maliyetim ne olur parçayı izmir'de nereden tedarik edebilirim?
-
cihazı on of düğmesi ile aç kapat düzelmezse bakılacak ya uba beyin yada erc arızalı
-
Merhaba, Ariston genus x kombim var. Kombiye General kablosuz termostat bağlı. Dün kombiyi çalıştırdım bir süre çalıştı ondan sonra kapandı. Reset attım kapattım açtım, termostatı da aynı şekilde kapattım açtım ama çalışmıyor. Kombinin musluk suyu kısmında sorun yok birde reset atarken kombi bir süre çalışıyor ve petekler ısınıyor. Kombiyi manuel çalıştırmak için termostat modemini yerinden çıkardım yine çalışmadı başka bir işlem yapmak gerekiyormuydu bilmiyorum. Şimdi termostat kullanma kılavuzuna bakarken fark ettim modem de sanırım led ışık var ama yanmıyordu. Acaba modem mi bozuk. Birde manuel çalıştırmak için ne yapmak gerekir? Teşekkürler.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi turuncu8 -- 19 Kasım 2022; 18:19:31 >
kombiye giden termostat kabloları birbire şöntle manuel yanar kombiniz
-
Merhaba. Baymak Lambert Attivo 310 kombi var evde ve uzun zamandır kullanılmıyordu. Çalışmaması ve E-05 hatası vermesi üzerine prosestat isimli parça değiştirildi. Fakat şu anda on/of düğmesi ile yalnızca petek simgesi açılıp kapanıyor. Kullanım suyu için musluk sembolüne geçmiyor. Petek sembolünde çalışırken de ısıtma değil musluğa sıcak su gönderiyor. Bu arada herhangi bir hata kodu görüntülenmiyor. Bu durumla ve çözümüyle ilgili bilgiye ihtiyacım var.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
-
bakılması lazım cihazın kartı arızalı gözüküyor
-
pompası bozuk veya kilitlenmiş durum servislik
-
-
kombinin alt kısmından mı yoksa üstten mi ses geliyor, resimlerde pompa görülüyor, ses pompadan geliyorsa değişmesi gerekebilir ... ancak sesin kaynağı üstten ise baca fanından olabilir, bizimkinin de ses/uğultu sorunu vardı fan temizliği yaptırınca düzelmişti ...
-
Üstten geliyor, fan temizliğini biz yapabilirmiyiz
ben hiç yapmadım ama ustayı izlediğimde yapılabilir gibi görünüyordu, elinizden bu işler geliyorsa aslında kolay bir işlem, en önemli kısım sökerken neyi nereden söktüğünüzü hatırlamanız şart, fan pervanesinin iyice temizlenmesi gerekiyor, bizim usta bunun için diş fırçası kullanmıştı ve bazı noktaları yağlamıştı, motora su gitmemesine de dikkat edin ...
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X