Şimdi Ara

komando olabilirmiyim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
2.237
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

93/2 olarak askerliğimi yapıcam muayenemi oldum boy1.82 kg 91 geldi ve kilo fazlagından dolayı A33F01 kodu verdiler yani a maddesi arızalı ya giriyorum
    bu benim için komando olmam için engelmidir. muayene olurken komando olmak istiyorum demiştim
    NOT: herhangi bir geçirmiş olduğum rahatsızlığım yok kırık'çıkık döğme faça gibi vucüdumda bir iz yok.

askerliğini komando olarak yapmış arkadaşlar bilgilendirme yaparsa sevinirim şimdiden teşekkürler.

• dostum ben komando olarak yaptım 91/4 tertip olarak.1.5 ay oldu geleli..acemi birliğimi 6.j.komd.eğt.alayında yaptım yani kırkağaçta..usta birliğim ise çukurca j.komd.taburu..benimde muayene kağıtlarımda a32f yazıyodu.yani a grubu arızalı..boy kilo oranından dolayı..ayrıca muayene olurken de komando olmak istemiyorum yazmıştım.. ama TSK da her an herşey olabilir. yani ne senin a grubu arızalı olmanın,ne de komando olmak istiyorum yazmanın hiç önemi yok..şans işi..ayrıyetten komando olmak tabi dağıtım olduğun birliğinde çok önemi var ama zordur..bayağı zordur hemde..yazın kavurucu sıcağında saatlerce beklemek,aç kalmak,kışın soğugunda titremek..her attığın adımda ulan mayına basarmıyım? düşüncesiyle yürümek..güneşin doğup batışını defalarca izlemek..gecenin körü kıçında pireler uçuşurken birinin acil çıkış diye koğuşa girip kaldırması..sayamıyacağm bi çok şey..kırkağaçta bölük komutanı defalarca tekrarlardı..komando olmak g.t ister g..t diye..bizde kahkalar atardık arkadaşlar arasında aklımıza geldikçe..zor vallaha zor derdi..bizde hade la ordan deyip gülerdik..adam haklıymış gerçektende..zormuş vallaha zormuşş.kesinlikle tavsiye etmem..tabi gideceğin birliğinde çok çok önemi var..biz gidilebilecek en kötü yere gittik tim olarak..tabur komutanı bile söylüyodu bunu yani.burdan ötesi yok diyodu adam..kasma bence komando olacam diye.oluruna bırak sna şimdiden hayırlı teskereler olsun inşallah tüm askerlere..

• ben olduysam sende olursun seçmeler olur acemi birliğinde olmak istiyorum de olursun.

Komando olma işi istek işidir boya posa bakmaz boy 1.68 Ağır makinalı tüfek nişancısıyım benden büyük silah kullanıyorum bir laf vardır bizim orda Götü yere yakından korkucan diye o biçim bizim olayımızda.
    Şubat ayında burnundaki sümüğün donmasını izliyordum sümüğün donmuş halini alıp oynuyordum hey yavrum hey.bırakalım bu vatan millet sakarya işini.
    Yüksekova'dan selamlar.

92/3 şafak 226 daha 226 gün cilo dağı çekilirmi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ReservoirDogs -- 30 Mart 2013; 11:33:49 >
  • arkadaşlar yorum ve bilgilendirdiğiniz için teşekkürler
  • bende sedef hastasıyım askeri hastaneden komando olamaz raporu verdiler,buna rağmen komando olurmuyum?
  • boyun iyi, çok uzunları yapmayabilirler genelde hantal oluyoruz zira. benim boyum 193 kendimi yere atana kadar 5 kurşun yerim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Askerlik (YEDEK SUBAY mı Oldum??)
    11 yıl önce açıldı
    teknik liseden subay olunurmu
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.