Şimdi Ara

Kolumda dövme var mezun olucam iş bulabilir miyim ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
25
Cevap
0
Favori
715
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Benim kolumun dirsekle bilek arasında kolumun üst yüzeyinde dövme var. Zaten askerlik yada polislik ihtimalim olmadıgı için yaptırırken çok rahattım. Ancak mezuniyet yaklaştıkça insan korkuyor. Bir de malum türkiyede yaşıyoruz , tanımadan "cık ck cık serseri" diyen teyzeleri duymaya alıştım minibüslerde orda burda. Sizce iş bulaiblir miyim ?

Bir de diğer sorum kpsde mülakat denen birşey varmış , her alan için var mı bu mülakat ?

• Hocam sen bunları araştırmadan neye güvenip dövme yaptırdın ki.İşe giremeyeceksen boşa okumasaydın bari.
  • Mülakatlara uzun kollu gömlek ile gidersin sorunun çözülür.

Fakat askerde kaçışın yok. Üst tarafını soymak zorunda olduğun için dövmelerin gözükecek. RDM damgası yiyeceksin. (Psikolojik problemleri olan biri)

Bundan dolayı Hizmet Bölüğü gibi esrarkeş, hüküm giymiş, 4 senedir terhis olamamış vb. askerlerin bulunduğu sorunlu bir bölüğe yollanacaksın. Ayak işlerini falan hep bu bölükteki askerler yapar.

------

Şu mesajı düzenlemek farz oldu. Alttaki yorumlarımı okumayıp, herkes RDM olmaz şeklinde mesajlar geliyor ve bazısı cidden üslup bilmiyor.

Dövmen var diye RDM damgası yersin kısmını, yiyebilirsin olarak okuyun lütfen. O benim yazım/anlatım hatam olsun. Kusura bakmayın. Dövmeli olanlar dikkat çeker. Hiç dövmeniz yoksa, çık dışarı derler. Dövmen var ise geçmişini sorarlar. Bir de jilet izleri varsa RDM yazılma ihtimaliniz çok yüksektir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi reguse -- 3 Eylül 2015; 16:58:02 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: reguse

Mülakatlara uzun kollu gömlek ile gidersin sorunun çözülür.

Fakat askerde kaçışın yok. Üst tarafını soymak zorunda olduğun için dövmelerin gözükecek. RDM damgası yiyeceksin. (Psikolojik problemleri olan biri)

Bundan dolayı Hizmet Bölüğü gibi esrarkeş, hüküm giymiş, 4 senedir terhis olamamış vb. askerlerin bulunduğu sorunlu bir bölüğe yollanacaksın. Ayak işlerini falan hep bu bölükteki askerler yapar.

Bu dediğin doğruysa eğer nasıl bir ülkede yaşıyoruz anlamıyorum.
  • quote:

Yok artık ali sami. Dövme var da netice olarak 4 yıllık üniversite mezunu olarak gideceğim askere kısa dönem. Üniversite bitirip gelen kimseyi rdm falan koymazlar.
  •  Kolumda dövme var mezun olucam iş bulabilir miyim ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi galatasaraylı1989 -- 3 Eylül 2015; 2:46:15 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • We Will Dominate kullanıcısına yanıt
    Doğru maalesef. Ben de hizmet bölüğündeydim. 28 yaşında askerlik yaptım. Çavuşuydum onların. Bize saygıda kusur etmezlerdi fakat kendi yaşıtlarıyla sürekli kavga. Hava değişimi almak için apandist patlatma, kol kırma (gerçi artık anlaşılıyor diş macunu ile kol kırma taktiği, hava değişimi vermiyorlar) her şey var. Bizim bölük iki katlıydı. Defalarca Hizmet Bölüğünden sorumlu Albay'a şikayet edildi, nöbetçi subay ve astsubaylar tarafından. Sebebi ise "gece üst kata yoklama almaya korkudan çıkamıyoruz."

Hiç unutmam bir gün üst kata arka kapıdan girip ön kapıdan çıkana kadar kafam olmuştu. Her taraf esrar dumanı. Öyle bir Binbaşı vardı ki Bölüğün başında, "napsın çocuklar" şeklinde bakıyordu. Daha sonra bu komutanı görevden aldılar, yerine astsubaylıktan yükselip Yüzbaşı olan bir komutan getirdiler. Kimsenin gözünün yaşına bakmadı. Esrar, sigara koğuşlarda yasaklandı. En mimli, kavgacı tipleri sürgüne yolladı.

• Captain.America kullanıcısına yanıt
    Üniversite mezunuysan sıkıntı olmayabilir, dert etme. Oradaki doktora zamanında zevkine yaptırmıştım, psikolojim bozuk değil dersin.

Benim dediğim dövmeli tipler, dövmesiz olan yerlerine jilet ile silinmez dövme yapan tipler oluyor genelde.

• Bende ayni sorunu hep düşünüyorum ama okuduğun bölüm vs önemli ozel sektorde diploma puanın vs iyi olduğu surece sorun olacağını sanmıyorum devlette sıkıntı oluyor ama.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • her dövmesi olanı rdm yapmıyorlar

4 senedir terhis olamamış asker de görmedim

ki kısa dönemsin

mavi yaka çalışanlar teknisyen vb saç sakal birbirine karışmış her tarafı dövmeli çalışabiliyor bir sıkıntı yok

beyaz yakada da uzun kollu gömlek ile halledersin diye tahmin ediyorum
  • cık ck cık serseri
  • quote:

Doğru maalesef. Ben de hizmet bölüğündeydim. 28 yaşında askerlik yaptım. Çavuşuydum onların. Bize saygıda kusur etmezlerdi fakat kendi yaşıtlarıyla sürekli kavga. Hava değişimi almak için apandist patlatma, kol kırma (gerçi artık anlaşılıyor diş macunu ile kol kırma taktiği, hava değişimi vermiyorlar) her şey var. Bizim bölük iki katlıydı. Defalarca Hizmet Bölüğünden sorumlu Albay'a şikayet edildi, nöbetçi subay ve astsubaylar tarafından. Sebebi ise "gece üst kata yoklama almaya korkudan çıkamıyoruz."

Hiç unutmam bir gün üst kata arka kapıdan girip ön kapıdan çıkana kadar kafam olmuştu. Her taraf esrar dumanı. Öyle bir Binbaşı vardı ki Bölüğün başında, "napsın çocuklar" şeklinde bakıyordu. Daha sonra bu komutanı görevden aldılar, yerine astsubaylıktan yükselip Yüzbaşı olan bir komutan getirdiler. Kimsenin gözünün yaşına bakmadı. Esrar, sigara koğuşlarda yasaklandı. En mimli, kavgacı tipleri sürgüne yolladı.

Diş macunu ile kol kırma nasıl hocam?

• Nasıl bir şey dövme?
  • Saçmalama rdm falan olmazsın.Kendin başvurmadıkça oradakiler karar vermedikçe birşey olmaz.Hem diyelim ki rdm oldun kaç yazar? Daha iyi nöbetten düşersin.Sen buradakilerin yazdıklarına bakma.
    En pis bölükleri gördüm askerde kendim rdm idim.Orada kısa dönemi de takmazlar.Ayrıca her bölükte pislik tipler vardır orası nezih bir ortam değil.
  • quote:

Yalanını yiyim senin her yerde yok o olay, benim arkadaşımda dövme vardı kolunda çocuğu şöför yaptılar rdm filan yalan dolan oraya sıkıntılı insanları alıyorlar.

• quote:

Ne içtin bir dövmeyi RDM ye kadar getirdin hayretle okudum .

Hiç birşey olmaz askerliğini rahatlıkla yaparsın güzelcene işinide bulursun işinde iyi ve karşındakini ikna ettikten sonra işi alırsın fakat işyeri kuralı dövme yasak derse uzun kollu ile yazın gezersin hepsi bu abartma bu işi.

• Teyzelerin "serseri" dediği dövmeyi merak ettim hocam bi foto atabilir misin?
  • reguse kullanıcısına yanıt
    Benim kuzende dövme var askerlik yapıyor o şöför ve çok rahat

• quote:

ne salladin be hocam

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.