Şimdi Ara

Koltuksuz minibüs sorun olur mu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3
Cevap
0
Favori
2.391
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar ruhsatta servis aracı yani koltuklu olarak gözüken bir araç (Transporter) ile yük taşımanın yasal olmadığını biliyorum. fakat koltukları söküp yolcusuz ve yüksüz boş kasa yolculuk yapmanın herhangi bir cezası veya sakıncası var mı acaba?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Aynı sorun bendede var. 9+1 olan aracı 5+1 gibi kullanıyorum, ben abartıp arkada yükde taşıyorum. Yük taşırken yakalanırsam sakat onu biliyorum ama yük ve yolcu yokken nerde bu koltuklar derler mi? Muayeneden muayeneye takıyorum. Yolcu fazla olduğunda arkada taburede oturuyor, bu şekilde adam sayısı tamam, belki yer.

Zaten akıllarına bir şey takıyorlar o dönem sadece ona bakıyorlar. Eski 5+1 aracımda fazla adam var diye günlük ceza yiyordum, aracı satıp 9+1 aldım rahatladım, Ama hep minibüs olarak lazım değil, esnaf adamız, yükümüzde oluyor zaman zaman. şimdilerde hiç ona bakmıyorlar, cam filmine kafayı taktılar. Bir arada sis farı revaçtaydı..
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.