Şimdi Ara

Koltukaltında sivilcemsi bir şey çıktı ölüyorum beyler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
962
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yahu yok böyle ağrı kolumu kaldıramıyorum inanır mısınız bilmiyorum klavye de yazı yazarken bile ağrıyor. Dün kan değerlerimde karaciğer enzimlerim aşırı yüksek çıkmıştı kesin bununla bir alakası var. Ayrıca lenf sistemine de mi ne iştirak etti bir halsizlik bir ateş aldı başını gidiyor. Var mı başına böyle bir şey gelen?

• Sağlık gibi önemli bi meselede gidin hastaneye yaw, önemli şeyler bunlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yanınıza 2 arkadaşınızı alın el ele tutuşun zebani zebani diyin zibani siz uyurken gelir sivilceyi yer başka Bi yerde sıkıntı varsa yer sessizce gider

• bizim amcaoğluda böyle demişti 2 gün sonra helvasını yedik.
  • değerleri paylaşmanın bir sıkıntısı var mı?

• quote:

Orijinalden alıntı: Fatih54102

değerleri paylaşmanın bir sıkıntısı var mı?

AST 271 ÇIKTI
    ALT 61

ALT çok yüksek değilde AST niye bu kadar yüksek anlayamadım.
  • Benim arkadaşımın da koltuk altında öyle birşey çıkmıştı (yağ bezesi) ameliyatla aldılar

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: underground

Benim arkadaşımın da koltuk altında öyle birşey çıkmıştı (yağ bezesi) ameliyatla aldılar

Sanmıyorum öyle bir şey olduğunu yani değildir herhalde zaten öğle saatlerinde birden başladı gibi... Sanırım ter ile alakalı bir durum olabilirmiş.
  • Kardeş ölücen hala buraya başlık açıyon. İçini karartmak gibi olmasın ama bayramda bi tanıdık şöyle bişey anlattı: Amcasının bacağında bi sivilce çıkmış, doktora gidince bacağını kesmişler. Meğer iltihap bacağın içini çürütmüş, en son da sivilce gibi bi şeyle dışarıdan belirtisini göstermiş ancak öyle anlamışlar çürüdüğünü. İçerde bişey varsa bazen son ana kadar bile anlaşılmıyor.

Özet: çekap yaptırın.

• Alüminyumlu deodorant ve anti perspirant kullanımını abarttıysan, gözenekleri tıkamış olabilirsin. Vücut da bir şekilde temizlik yapiyordur

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Doğru diyorsun hocam yarına kadar azalmazsa ağrısı çıkacağım zaten halsizlikte yapıyor sanki..

@Do Bemol Kerim

Abartmadım zaten çok sevmem mecburen kullanıyorum kullandığım da Axe ya da Avon başka bir şey değil ancak yine de dediğiniz gibi olabilir.

@MCErgun
  • quote:

Orijinalden alıntı: HurtLocker

quote:

AST 271 ÇIKTI
    ALT 61

orayı soğuk su ve sirke (derişik olsun) ile yıka, geçmesi lazım. Ve karaciğerinde sorun olabilir.

• veba olmuşsun gecmis olsun

Güney Asya ülkelerinde yaygın olarak görülen bu hastalık, kimi zaman salgınlara neden olur (Çok ender olarak ülkemize güney sınırlarımızdan ya da deniz yolu ile gelebilmek­tedir). Hastalığın nedeni Pasteurella pestis adlı bir mikroor­ganizmadır. Genellikle hastalık fare, pire, tahtakurusu ile ve insandan insana bulaşır.
    Veba Belirtileri ve Süreci: Veba hastalığının birkaç türü vardır ve bu nedenle belirtileri değişim gösterir. Genellikle veba has­talığının etkeni olan Pasteurella pestis, lenf yollarına girerek iltihaplı bir ur oluşturur. Hıyarcık vebasında (hıyarcıklı veba) kasıktaki şişlik­ler başlıca belirtidir. Kasık, koltukaltı ve boyun lenf bezlerinde şişkinlik görülür. Daha sonra deri döküntüsü olur. Bu tür veba son derece öldürücüdür.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dreamwalker23 -- 10 Ağustos 2014; 10:01:30 >
  • Em onu

• Doktora git bence

• Aynısı arkadaşımda var

şimdi itü inşaat müh. kazandı

CİDDİYİM

• bağışıklık sistemini güçlü tut. kalabalıktan uzak dur iyi beslen. uykuna dikkat et. bir de onkolojiden randevu al.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: HurtLocker

quote:

AST 271 ÇIKTI
    ALT 61

orayı soğuk su ve sirke (derişik olsun) ile yıka, geçmesi lazım. Ve karaciğerinde sorun olabilir.

Yarın bir daha yaptıracağım tahlil bakalım onda ne çıkacak acaba roaccutane kullanmıştım 2 ay oluyor bırakalı onunla alakası varmıdır ki acaba

• kimsede kıl dönmesi dememiş
    kıl dönmesi o
  • sıksana patlat onu . bende çıksa patlatırdım
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.