Şimdi Ara

Koltuk Yıkama Bahar Kampanyası (İZMİR)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
79
Cevap
6
Favori
7.171
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba, baharın gelmesiyle birlikte yaptığımız kampanyaya ek olarak donanımhaber üyelerine ek indirimler sunmak istedik.

Fiyat Listesi

Koltuk Takımı Yıkama:120 Lira Donanımhaber üyelerine özel fiyatımız 100 Lira
    Araç Koltuğu Yıkama:100 Lira Donanımhaber üyelerine özel fiyatımız 80 Lira
    Yatak Yıkama(Tekli): 50 Lira Donanımhaber üyelerine özel fiyatımız 40 Lira
    Yatak Yıkama(Çift Kişilik) : 80 Lira Donanımhaber üyelerine özel fiyatımız 60 Lira

Kullanılan temizlik malzemeleri sizin seçiminize göre karcher,amway loc veya özel koltuk yıkama şampuanı olabilmektedir.

Aklınıza takılan tüm soruları özel mesaj veya konu altında yanıtlamak isteriz.

İletişim bilgileri:0543 611 1914

Kampanyanın bitiş tarihini 10.05.2019 olarak belirledik ,bu tarihe kadar randevu oluşturabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi enciniyır06 -- 8 Mayıs 2019; 17:5:53 >

• Güzel kampanya tebrikler gayet uygun. Ben izmirde değilim evde kemdimiz yıkamak için nasıl bir makina almamız lazım tavsiye edebileceğiniz ürün varmı uygun fiyatlı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bozo46

Güzel kampanya tebrikler gayet uygun. Ben izmirde değilim evde kemdimiz yıkamak için nasıl bir makina almamız lazım tavsiye edebileceğiniz ürün varmı uygun fiyatlı?
    Teşekkür ederiz hocam , bunca sene donanımhaberde cok firsattan faydalandik forumdaslara faydamiz olsun istedik 😀 size tavsiye edebilecegim en uygun makineler 3 bin civarinda başlıyor fiyatlar cok uygun degil maalesef

• Torbalı tarafına geliyorsanız bizde düşünüyoruz yakın zamanda yıkatmayı. Daha önce hiç yıkatmadık o yüzden 2 sorum olacak müsadenizle.
    1-) Bizim koltuklar tay tüyü denen kumaşdan. Yıkamada herhangi bir sorun yaşatır mı? Birde koltukların biri krem renk. Herhangi bir su lekesi kalır mı?
    2-) Kuruması için belli bir süre var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: MDiri

Torbalı tarafına geliyorsanız bizde düşünüyoruz yakın zamanda yıkatmayı. Daha önce hiç yıkatmadık o yüzden 2 sorum olacak müsadenizle.
    1-) Bizim koltuklar tay tüyü denen kumaşdan. Yıkamada herhangi bir sorun yaşatır mı? Birde koltukların biri krem renk. Herhangi bir su lekesi kalır mı?
    2-) Kuruması için belli bir süre var mı?
    Merhaba yanitlamaya çalisayim

Torbali tarafina geliyoruz ama merkez ilçe olmadığı icin ufak bir miktar fiyat artacaktir.

Birinci sorunuzun cevabi tay tüyü kumaş çok hassas oldugundan fircalama yerine sungerle silinmesi gerekiyor aksi takdirde deformasyon gerçeklesir .Su lekesi ,kusma gibi sorunlara karşı garanti veriyoruz herhangi olumsuz bir duruma karşı ücretsiz yikama sağlariz bu konuda içiniz rahat olabilir.

Kurumasi için sıcaklık ve havalandirmaya bagli olarak en az 8 saat geçmesi gereklidir

• hocam merhaba bende balçovadayım şimdi ilk sorum benim araç koltukları kirli üzerinde de kılıf var bu kılıflar nasıl çıkar yada siz çıkartıyormusunuz?

2. sorum araç ön sürücü koltuğu arkasında büyük bir sarı-krem rengi gibi leke mevcut mesela bu lekenin çıkmama şansı varmıdır?
  • Hocam merhabalar bende araç koltuğunu yıkatmayı düşünüyorum fakat kayseri de önerebileceğiniz yer var mı

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: umut3513

hocam merhaba bende balçovadayım şimdi ilk sorum benim araç koltukları kirli üzerinde de kılıf var bu kılıflar nasıl çıkar yada siz çıkartıyormusunuz?

2. sorum araç ön sürücü koltuğu arkasında büyük bir sarı-krem rengi gibi leke mevcut mesela bu lekenin çıkmama şansı varmıdır?
    Merhaba hocam, kılıflar çıkar diye düşünüyorum genelde müsterilerimiz koltuğun kilifsiz halini temizletmeyi tercih ediyorlar zaten çıkmama gibi bir sorun olacağını düşünmüyorum

İkinci sorunuzun cevabi lekenin üzerinde işlem uygulanip uygulanmadıgina gore değişir hocam , ozel leke cozucu uygulariz tekrar yıkama yaparız ama görmeden bir garanti veremiyorum

• okulaptus O kullanıcısına yanıt
    Merhaba , Kayseri'de onerebileceğimiz bir meslektaşimiz bulunmuyor maalesef

• enciniyır06 kullanıcısına yanıt
    Arac koltugu ve oto koltuk yikama icin ornek referans fotograflariniz var mi

• eternalsun kullanıcısına yanıt
    Var hocam özel mesaj kutunuza bakın lütfen

• Kampanyamiz günceldir , forumdan Yener Bey ile randevumuzu oluşturmuş bulunmaktayız.

• Koltukları yerinde mi temizliyorsunuz götürüyor musunjz nu kısmı anlayamadım.kuruma suresi cok uzun geldi sanirim halı yıkama gibi bir işlem gelip alip tekrar geri getirme.Detay verebilirseniz gorusmek isterim.Koltuk takımım iki uçlu iki tek berjer

• araç koltuğu yıkamayı nasıl yapıyorsunuz, bilgi alabilir miyim?
  • smat S kullanıcısına yanıt
    Merhabalar ,koltuklari sizin istediğiniz yerde temizliyoruz götürme gibi bir uygulamamiz bulunmuyor, ortalama kuruma süresi 6 saatten başlayıp havalandirma durumuna göre 18 saati bulmaktadır

• Stranger in the Night kullanıcısına yanıt
    Öncelikle koltuklarınıza tozdan arindirma işlemi yapıyoruz sonrasinda deterjanlı suyu püskürtüyoruz özel ekipmanlı makineyle fırçalama işlemi ve en son vakumlama uyguluyoruz , kalan leke vb olursa leke çözücülerle tekrar yıkıyoruz

• Kampanyamiz devam ediyor

• Araç koltuk temizlenmesi iyi bişy fakat koltuklarınız krem ise temizlendikten sonra en ufak su degmesinde leke kalıyor...

• göktuğbey kullanıcısına yanıt
    En güzel temizlik kirletmemektir sevgili hocam

• araç koltuğu yıkamayı nerde yaptıracağız
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.