Şimdi Ara

Koltuk Kıran Taraftarlar Arena'ya 6 ay Giremeyecek !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
822
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Türk Telekom Arena'da özellikle ultraslan grubunun bulunduğu kale arkası tribününde meydana gelen koltuk kırılması olaylarına ağır yaptırımlar geliyor.

Yeni sezonda en az 8 CCTV kamerası ile izlenecek kuzey tribününde koltuk kıran taraftarların kamera görüntüleri ile tesbit edilip en az... 6 ay tribüne girmemesi sağlanacak. Galatasaray kulübünün yeni düzenleme ile ilgili çalışmalara en kısa sürede başladığı öğrenildi.

Gaziantep'te meydana gelen benzeri bir olay nedeni ile il spor güvenlik kurulu koltuk kıran taraftarlara 6 ay spor müsabakalarından men cezası ve 1233 tl para cezası kesmişti.

Kaynak: Turk Telekom Facebook

• Güzel haber.
  • Geçen sene niye yapmadılar diye çok kızmıştık ama demek ki yeni sezon, yeni umut, yeni uygulamalar...
  • Bu kadroyla girerse zaten trübünler boş kalır. Kalmasada oynancak olası rezil futbolda koltuk kararlar tarftarın yarısı 6 ay giremez gene boş kalır..
  • Ne 6 ayı hiç giremesin bakalım bir daha kırılıyor mu?
  • acımak yok zarar veren cezasını çekecek!! efendi efendi destekleyin takımınızı!!!
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bu adamlar yüzlerini kapar gene çıkarlar o koltugun üstüne kırarlar.

kim neyi tespit edecek 1000 lerce kişi iç içe girio hopluo zıplıo imkansız.

koltukları degişip ali samiyen tipi yapmakdan başka çare yok.
  • Olması gereken karar bu. İnşallah bu koltuklara tüneyen taraftar profiline artık veda ederiz.
  • Klübün en büyük sorunu çözüldü(!)
  • isterse 10000 tl ceza olsun sığır sürüsü gibi olanlar çıkar gene kırar
  • Attığımız o kadar mesaj boşuna gitmedi en azından. Helal olsun diyelim şimdilik.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yusuf Miroğlu

bu adamlar yüzlerini kapar gene çıkarlar o koltugun üstüne kırarlar.

Hocam her konuda uzmanmış gibi yorum yapmaktan vazgeçsen nasıl olur? CCTV Operatörümüsün? Teknik direktörmüsün? Holding patronumusun bir karar ver artık.
  • bir konu hakkında yorum yapabilmek için o konunun uzmanımı olmak lazım veya o işlemi ugraşmak lazım.

ben gördügüm örneklerden yola çıkarak konuşuyorum.

çoçugunun kafasına viski şişesi atıldı, volkana atıldı, hani bu stad son model kameralarla çeviriliydi kuş uçmayacaktı.

ne oldu bulundumu o atanlar hani neredeler.

o maç atmosferinde, meşaleler içinde birbiri üzerine çıkan adamları nasıl ayırt edecen hangisi kırmış diye.

helede bir gol sevinçlerinde neler oldugunu görüyoruz.

adamları gidip bulsunlar bakalım yakalasınlar maç çıkışı.

quote:

Orijinalden alıntı: ß@TÚ

quote:

Orijinalden alıntı: Yusuf Miroğlu

bu adamlar yüzlerini kapar gene çıkarlar o koltugun üstüne kırarlar.

Hocam her konuda uzmanmış gibi yorum yapmaktan vazgeçsen nasıl olur? CCTV Operatörümüsün? Teknik direktörmüsün? Holding patronumusun bir karar ver artık.

• kolu kırılan taraftarlar giremeyecek diye okudum.
  • evet o olayların kalkması lazım.
    Ben çok ciddi bir anti fenerliyim ancak bir konuda çok taktir ediyoeum feneri seyircisibizim seyircimiz kadar küfür etmiyor.
    yahu izmirdeyim, karşıyaka maçında fenerbahçe başkanına küfür ediliyor, olmaz kardeşim, kendi adıma utanıyorum.

kızdır tartıl ama küfür , koltuk kırstadı yak olmaz yani
  • İçki şişesi atan adam bulunmuştu.

Ayrıca koltuk kıranları tespit etmenin o kadar da zor olduğuna inanmıyorum.
  • ben bulunmadı diye biliyorum hocam. tv de falan gösterdiler hep görüntüler buzluydu falan çıkaramamışlar. 1-2 kişi zanlıydı ama tam ispatlanmadı diye biliyorum. sonradan olaylar degiştiyse bilemem dogruda olabilir.

koltuklarda herkes sakin sakin otursa çok basit ama oralarda takılan 1-2 eleman bu forumdaydı anlatıyordu bir koltuga 3 kişi çıkıyoruz ediyoruz. yok omuz omuz üstündeyiz v.b şimdi bir gol olsa düşünün adamlar bir anda gruplaşıyor hoplayıp zıplıyorlar nasıl tespit edilebilirki.

pratikligi yok olayın kameradan yüzünü bulacan, eşgal çıkaracan, ispat edecen o inkar edecek ugraşıp duracan.

yakalansalar bu seferde ultraslanın kar maskeleri var kırmızı veya kapşonlarını kafalarına geçirirler. türk milleti bu yolunu bulur :)

tabi bunlar bir fikir haklı olabilecegim gibi haksızda olabilirim. zaman gösterecek.

quote:

Orijinalden alıntı: Tayfa-140

İçki şişesi atan adam bulunmuştu.

Ayrıca koltuk kıranları tespit etmenin o kadar da zor olduğuna inanmıyorum.

• Mükemmel bir karar.

İnşallah ilk maçta, koltuk kıranlar tespit edilip gerekli cezalar verilir.
  • Çok iyi oldu böylesi. Hiç içime sinmiyordu başka koltuk takılması.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.