Şimdi Ara

Koltuk altı terlemesi nasıl giderilir?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
1
Favori
252
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• nıvea 24/48 saat etkili deodrantlar var tavsiye ederim ;)
  • Hiperhidrozis dediğimiz hastalıkta özellikle ellerde ve koltuk altında aşırı terleme vardır. Terleme o kadar fazladır ki kişinin günlük yaşantısını ve sosyal hayatını büyük ölçüde etkiler.
    Çeşitli tedaviler mevcut olup en etkilisi cerrahi işlemdir. Bizde hastanemizde (BURSA Şevket Yılmaz Eğitim ve Araştırma Hastanesi Göğüs Cerrahisi kliniği) bu ameliyatı yapmaktayız. ETS operasyonunu, koterle belli sinirleri yakarak yapmaktayız ve ikinci gün hasta evine taburcu edilmektedir. Bütün operasyonlarda olduğu gibi bundada risk vardır ve genel anestezi altında yapılmaktadır. Bursa'da bulunan hastalarımızı kliniğimize bekleriz. Op.Dr. Erkan AKAR
  • quote:

Orijinalden alıntı: turkeytv

Driclor kullan knk aşırı terleme varsa. 2 gündür kullanıyorum eskiden su gibi olurdu koltuk altım baya terlerdi şimdi terleme ya hiç olmuyor ya da duruma göre çok çok az oluyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: fenerliso

quote:

Orijinalden alıntı: turkeytv

Driclor kullan knk aşırı terleme varsa. 2 gündür kullanıyorum eskiden su gibi olurdu koltuk altım baya terlerdi şimdi terleme ya hiç olmuyor ya da duruma göre çok çok az oluyor

teşekkür ederim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.