Şimdi Ara

Koltuk Altı Terlemesi (Büyük Sorunum)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
54
Cevap
3
Favori
2.456
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Deodrant roll on denedim yelek giyiyorum görünmesin diye koltuğumun altı.Ne yapmalıyım sosyal biriyimdir ama şu sorun :'( Az su içiyorum ondanmı acaba yardım üstadlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• az su ıcıyosan tam tesıne daha az cıkması gerekmez mı?
  • az su içme terinde boğul ama yinede az su içme

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • driclor. hemen eczaneden alıp geceleri koltuk altına az sürüyosun, bölge ıslak olmayacak ve yeni tıraş edilmiş olmayacak, sabah da bölgeyi yıkayıp roll on sürüyosun, terlemen imkansız bir daha o bölgeden.

• quote:

Orijinalden alıntı: Eponine

driclor. hemen eczaneden alıp geceleri koltuk altına az sürüyosun, bölge ıslak olmayacak ve yeni tıraş edilmiş olmayacak, sabah da bölgeyi yıkayıp roll on sürüyosun, terlemen imkansız bir daha o bölgeden.

Kaç gün etkili deniyeceğim hemen teşekkürler

• ilaç milaç kullanma terlemek iyidir

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sev7nn

quote:

driclor. hemen eczaneden alıp geceleri koltuk altına az sürüyosun, bölge ıslak olmayacak ve yeni tıraş edilmiş olmayacak, sabah da bölgeyi yıkayıp roll on sürüyosun, terlemen imkansız bir daha o bölgeden.

36 saat gider. Ilk başlarda her gece kullanacaksın, ardından 2, 3, 4 günde bir azaltarak devam edin.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Koltuk altımda ki şişlikler?
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: imakenya dragons

az su ıcıyosan tam tesıne daha az cıkması gerekmez mı?

He ozaman yazın hiç su içme hiç terleme mantığa bak
  • Terlemek iyidirde koltuk altım iyrenç goruntu veriyor dışardan. Birde bu dcirler diyen arkadaşım saolason fiyatı ne kadardır bi kutu ne kadar gider ? Her gün kullanmak zor olsa gerek ama mecbur

• quote:

Terlemek iyidirde koltuk altım iyrenç goruntu veriyor dışardan. Birde bu dcirler diyen arkadaşım saolason fiyatı ne kadardır bi kutu ne kadar gider ? Her gün kullanmak zor olsa gerek ama mecbur

fiyatı hatırlamıyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: Prison-Break

quote:

Orijinalden alıntı: imakenya dragons

az su ıcıyosan tam tesıne daha az cıkması gerekmez mı?

He ozaman yazın hiç su içme hiç terleme mantığa bak

Ne kadar su içersen o kadar idrarla atarmışsın ben 1 bardak falan yada 2 3 içicem artık

• bendede boyle bir sorun var su dricloru denemek lazim

• quote:

quote:

Driclor yazmak icin gelmistim gercekten yuzde yuz etkili

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • sev7nn kullanıcısına yanıt
    Driclor'u alıp denediniz mi hocam? Bende aşırı terliyorum. Tamam kilolu olmamda bunda etken ama bizde ailece genetik bir şey heralde bu terleme. Ablam zayıf mesela onunda hep terler felan. Yani benim kıyafetlerin koltuk altı sırıksıklam oluyor. Tamam rexona ile kokuya çare buldum. Onu kullanınca koku olmuyor ama iğrenç bir ter görüntüsü oluyor. Eğer gerçekten etkiliyse bu driclor'u bende almak istiyorum. Bıktım artık elimi kaldırmaktan utanıyorum görünür diye

Edit: Allah razı olsun şu Driclor'u üretenlerden, tavsiye edenlerden. 2 gündür kullanıyorum. Ya hiç olmuyor ya da çok az bir terleme oluyor. Normal günlük hayatta zaten hiç terleme olmuyor ama otobüse binince kollar bağlı felan oluyor malum kalabalık otobüslerde özellikle o zaman çok az terleme yapıyor ama hiç önemlli değil o kadarı. Valla özgüvenime özgüven kattım. Eskiden elimi kaldırmaya korkardım şimdi rahat rahat dolaşıyorum. Öneren herkese tekrar teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fenerliso -- 17 Nisan 2014; 17:31:17 >

• Cidden benim de kol altım terliyor. Genelde kılların uzamasına imkan vermiyorum direk kesiyorum ama fark eden durum yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Legend

Cidden benim de kol altım terliyor. Genelde kılların uzamasına imkan vermiyorum direk kesiyorum ama fark eden durum yok

Aynen hocam kılla,kirle alakası yok. Valla bu dricloru başka sitelerde de okudum harbiden müthiş etki ediyormuş. Tamamen kesiyormuş terlemeyi. Ben valla yarın nöbetçi eczane yakınlardaysa alacam. En geç p.tesi alırım.

Ekşide gördüğüm bir yorum.
    quote:

genelde hiçbir şey yapmadan, yalnızca otururken bile koltuk altı aşırı terleyen bir insan olduğum için denemek amacıyla bugün satın aldığım roll on.

her gün duş alan, kişisel bakımım konusunda takıntılı biri olmama rağmen bu koltuk altı terlemesi sebebiyle yıllardır istediğim renk tişörtü, gömleği giyemiyorum. çeşitli marka ter önleyici deodorantlar, koltuk altı pedleri, pudralar... hiçbiri bir işe yaramadı. istediğim gibi giyinemez, sosyal ortamlarda kolumu kaldıramaz oldum. soğuk bir kış gününde bile terliyorum. yaşamayan bilmez, gerçekten can sıkıcı bir durum.

bu sebeplerle bahsettiğim ilacı satın aldım. artık her şey farklı olabilir, bu gece kullanmaya başlıyorum. sanırım şeytanın bacağını kırma vakti geldi.

bir hafta sonra sonucu buraya yazarım.

edit: bir hafta kullanmama bile gerek kalmadı, henüz ikinci günde terlemeyi kesti. bu driclor bir harika dostum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fenerliso -- 13 Nisan 2014; 1:42:12 >

• quote:

Orijinalden alıntı: fenerliso

quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Legend

Cidden benim de kol altım terliyor. Genelde kılların uzamasına imkan vermiyorum direk kesiyorum ama fark eden durum yok

Aynen hocam kılla,kirle alakası yok. Valla bu dricloru başka sitelerde de okudum harbiden müthiş etki ediyormuş. Tamamen kesiyormuş terlemeyi. Ben valla yarın nöbetçi eczane yakınlardaysa alacam. En geç p.tesi alırım.

Şu işe bir de ben bakayım. Haftaiçi alırım umarım işe yarar

• Arkadaşlar ameliyat harici tek çözüm driclor boşa uğraşmayın alın kullanın.
  • beyler deotaktan bahsetmişti bir arkadaşım. bilginiz var mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rabia Del Pueblo

Arkadaşlar ameliyat harici tek çözüm driclor boşa uğraşmayın alın kullanın.

İnşallah. Valla yan etki man etki umrumda degil eğer varsa, bu berbat durumdan kurtulmak istiyorum artık. Hadi bakalım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fenerliso -- 13 Nisan 2014; 2:05:31 >
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.