Şimdi Ara

Koltuk altı aşırı terleyen varsa gelsin. (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (2 Mobil) - 2 Masaüstü2 Mobil
5 sn
60
Cevap
6
Favori
29.855
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Driclor kullanın beyler müthiş birşey. Ben ki kışın ayazında su gibi oluyorum. Hatta birçok zaman kolumdan belime damlıyor terler. Bunu kullandığımdan beri hiç bir sıkıntı görmedim. Yatmadan önce sürüyorsun kalkınca ıslak mendille sil. Tek sıkıntısı başlarda biraz kaşındırıyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fatih617

quote:

Orijinalden alıntı: Jizzy Quuatily

quote:

Orijinalden alıntı: Kim Kurdishian

Şunu diyenlerin ağzına beyzbol sopasıyla vurasım geliyor.

boş yapma, ciddi bir şey konuşuyoruz.

Ne bakımdan ihtiyacı olan bir şey mesela? Terlemezsek ölüyor muyuz?

hayata umarım böyle bakmıyorsundur. İşte sağlıklı ve dengeli beslenmeliyiz... Niye beslenmezsek ölüyor muyuz? dersen çuvallarsın.

al oku tek tek anlatacak değilim.

eyvahdoktor.blogspot.com.tr
    Terleme Ve Terlemenin Önemi Nedir?Terleme Ne zaman Olur
    http://eyvahdoktor.blogspot.com.tr/2013/12/terleme-ve-terlemenin-onemi.html

• Merhaba sizden birşey rica ediyorum

Prospekdüs sayfasını komple resim çekip bana gönderirmisiniz

Okunur bir şekilde.

• quote:

quote:

quote:

quote:

hayata umarım böyle bakmıyorsundur. İşte sağlıklı ve dengeli beslenmeliyiz... Niye beslenmezsek ölüyor muyuz? dersen çuvallarsın.

Daha yazım noktalamadan bihaber olan bir magazin sitesi atmışsın bana. Hem terlemeyi durdurursak ne olur yazmıyor.

Beslenmezsek ölürüz bunun tarihte birçok örneği var. Televizyonda hayvan belgesellerinde bile örneklerini görüyoruz.

Terlemenin bununla ne alakası var? Hiç roll on kullandığı için ölen birine tanık olmadım ve duymadım. Sen duydun mu?

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Daha yazım noktalamadan bihaber olan bir magazin sitesi atmışsın bana. Hem terlemeyi durdurursak ne olur yazmıyor.

Beslenmezsek ölürüz bunun tarihte birçok örneği var. Televizyonda hayvan belgesellerinde bile örneklerini görüyoruz.

Terlemenin bununla ne alakası var? Hiç roll on kullandığı için ölen birine tanık olmadım ve duymadım. Sen duydun mu?

blok, ergen seni.

• quote:

Orijinalden alıntı: Cihan

Merhaba sizden birşey rica ediyorum

Prospekdüs sayfasını komple resim çekip bana gönderirmisiniz

Okunur bir şekilde.

Sadece kullanımı yazıyor google'a yazınca zaten hepsi çıkıyor.Googleda daha fazla bilgi var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: yhykbts

Driclor kullanın beyler müthiş birşey. Ben ki kışın ayazında su gibi oluyorum. Hatta birçok zaman kolumdan belime damlıyor terler. Bunu kullandığımdan beri hiç bir sıkıntı görmedim. Yatmadan önce sürüyorsun kalkınca ıslak mendille sil. Tek sıkıntısı başlarda biraz kaşındırıyor

ilk gece nerdeyse koluma kadar sürücektim , koltuk altı dışında omuza gelen bölgede yara gibi bişey oldu şimdi azcık sürüyorum.göğüsüme kadar çıkan terden kurtuldum çok şükür.
  • Merhaba

Bileşenleri yazmıyor mu?

Hammadde vs

Belki alerjisi olanlar şu maddeye karşı

Kullanmasın vs

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cihan -- 1 Mart 2017; 6:32:0 >
  • Cildiye uzmanının bizzat bana söylediği cümleyi yazıyorum: ' Bu tür ilaçlar gözeneklerin, sıvıyı dışarı bırakmasını engeller, vücut hücrelerinden çıkan ve boşaltım amaçlı deri yüzeyinden atılmak istenen fazla sıvı dışarı çıkmayınca deriye yakın hücreleri öldürür, içinde tuz ( bilimsel adını unuttum kadın dediydi) olduğu için daha fazla zarar verir ve son olarak o ter mutlaka bir noktadan çıkar, koltukaltına ilaç sürdüğün için örneğin sırtından atılır '

• quote:

Orijinalden alıntı: Yetenekliego

Cildiye uzmanının bizzat bana söylediği cümleyi yazıyorum: ' Bu tür ilaçlar gözeneklerin, sıvıyı dışarı bırakmasını engeller, vücut hücrelerinden çıkan ve boşaltım amaçlı deri yüzeyinden atılmak istenen fazla sıvı dışarı çıkmayınca deriye yakın hücreleri öldürür, içinde tuz ( bilimsel adını unuttum kadın dediydi) olduğu için daha fazla zarar verir ve son olarak o ter mutlaka bir noktadan çıkar, koltukaltına ilaç sürdüğün için örneğin sırtından atılır '

Tamam atılaın hocam , tshirtü giyememek , göğüsüne kadar çıkan ter derdim bitti.

Terlemeyenler bilmez bi tshirt giydim giymez olaydım.

Şuan rahatım en azından.Çıkıyorsa sorun yok zaten

• tavsiyeler üzerine Gillette Endurance aldım bende çok terleyen biriydim gerçekten kokusu mükemmel ve çok etkili tavsiye ederim
  • Selamlar,

Bende koltuk altından aşırı terleyen birisiydim. Başlarda çok önemsemesem ve kapatmaya çalışsam bile belli bi süre sonra artık dayanamadım ve çözüm aramaya başladım.

İnternette gördüğüm ameliyat tarzı şeyler bana hem pahalı hemde abartı geldi. Daha basit bir çözüm bulmaya yöneldim.

Öncelikle Gratis'ten 10'lu koltuk altı pedi aldım. Fakat çok verimli olmadı. Hem gömlek dışında takması zordu hemde 1.5-2 saatten fazla engelleyemiyordu. Sonuçta bir pedinde tutabileceği bir sıvı miktarı var.

Ardından Driclor ile tanıştım. Başta internette okuduğum zararlı tarzı yorumlardan dolayı kullanmaya çekinsemde gittim eczaneden aldım. Yatmadan sürdüm ve uyudum.( İlk kullanımlarda kaşıntı yapıyor, evet.) Ertesi gün sonuç çok iyiydi, %80'e yakın terleme azalmıştı. ( Bu terleme alın ve sırttan çıkmıştı bende, ama rahatsız edici veya aşırı değildi. )

Ertesi günlerdeki kullanımlarda terleme 0'a indi. Bende tavsiye edildiği gibi kullanmayı azalttım. 3 günde 1 kereye sonrasındada haftada 1 kereye indirdim. 1-2 ay arası bi süre kullandıktan sonrada genel olarak koltuk altı terlemesinin azaldığını görünce, komple bıraktım. Terleme şuan katlanılabilir bir seviyede, hiçbir zararınıda görmedim.

Şuanda koku engellemesi için nivea'nın deodorantını kullanıyorum. Driclor buzdolabında yatıyor. Yazın çok sıcak olursa ve gerekirse gene kullanırım. Bu uzun yazıyıda benle aynı durumu yaşayanların görmesi amacıyla yazdım.

• Bir süre sonra bu tür aliminyumklorür içeren ürünler fayda etmemeye başlıyor haberiniz olsun.

• Nereden aldın

• Bu marketlerde satılan klasik deodorantların amacı terlemeyi mi önlemek yoksa terleme sonucu oluşan kokuyumu?
  • Ussuz kullanıcısına yanıt
    Asıl amacı kokuyu engellemek. Belki çok çok azda terlemeyi azaltıyordur, ama aşırı terleyenler için kesinlikle çözüm olmuyorlar
  • Vadocz kullanıcısına yanıt
    Ben odada saklıyorum.Buzdolabjnda saklayın yazısı görmedim.

• Buzdolabında saklayın demiyor, haklısınız ancak yazın evimin içi tavsiye edilen oda sıcaklığının çok çok üstüne çıktığı için buzdolabında saklıyorum. Sonuçta kimyasal birşeyin soğuğa oranla sıcakta bozulması veya değişmesi ihtimali daha yüksek kanımca.
  • Ben de aşırı bir terleme yok. Problem şu, ofiste otururken koltuk altında hafif bi terleme oluyor. Giydiğim gömlek olsun, sweetshirt olsun ya da tshirt olsun pamuku ve ya polyester kumaş da farketmiyor. O hafif ter belli süre orda kalınca koku yapmaya başlıyor. Çok sinir edici bi durum. Hava rüzgarlı olsun bir yerde oturuyorum koltuk altım o hava akımından etkilenip yine terliyor. Ama bu terleme öyle spor yapmış gibi değil. Islanıyor.
    Termal dengesizlik mi var bende anlamadım. Dermataloga gitmeyi düşünüyorum.
  • Şuan piyasadaki en iyi terleme ve ter kokusu önleyici teraxil sprey...

Sağlık bakanlığı onaylı, Eczanelerde ve belli başlı internet sitelerinde mevcut. Hem kendim hem kuzenim 1-2 ay kullandık çok memnun kaldık. Şimdi 1-2 hafta ara vererek kullanıyorum. Zaten normal koltuk altını sürekli kullandığımız için ben artık sıradan koltuk altına para vermek yerine alıyorum bir teraxil uzun süre onu kullanıyorum. Hem terlemeyi normal düzeye çekiyor hem kokusu güzel hemde uzun süreli hesaplandığında daha avantajlı.

Diğer tüm ürünleri denemiş biri olarak teraxili tek geçerim.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.