Şimdi Ara

Kolonya Tavsiyeleri

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
2.554
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba. Özellikle hem içinde bulunduğumuz sıcak yaz günlerinde buzdolabında muhafaza ederek daha fresh bir sonuç alacağınız, hem de kalitesi ve ekonomik fiyatlarıyla sizi cezbedecek birkaç kolonya tavsiyem var.

Birincisi paşabahçe mağazalarında satılan kolonyalar inanılmaz kaliteli. Mağaza personeli, kolonyaların Rebul’e yaptırıldığını söyledi. Ama içlerinden özellikle benim de kullandığım İncir, çay, yılbaşı ve ıhlamur kokuları bir harika. İncir kokusu tam olarak şöyle kokuyor, hani bir incir ağacının yanından geçersiniz, dalında henüz olmamış yeşil yeşil incirler vardır, koku işte tam olarak öyle, resmen birebir aynısını yapmışlar. Çay kokusu ise yaş çay bitkisi. Ihlamur da aynı incir gibi, ıhlamur ağacından yayılan o yoğun koku, ama baymıyor onu belirteyim. Yılbaşı ise şekerli bir koku. Kesinlikle tavsiye ederim, annenize vs alabilirsiniz hediye olarak.

Bir diğer tavsiyelerim Rebul’e ait iki kolonya. Birincisi Rebul Dark Spice. Bunun kokusu, bilmiyorum zamanında aramızda kullanan arkadaşlar vardır ama Gillette Fire Storm After Shave’e çok benziyor. Bunu genelde bahar ve kış aylarında kullanıyorum. Bir de şu an watsons mağazalarında rebul kolonyalar indirimde. Ben bugün 270ml’lik Rebul Ice aldım ve fiyatı 17 liraydı. Rebul Ice’ı özellikle buzdolabında muhafaza ederek kullanırsanız daha verimli kokular alacakınız.

Edit: Şu instagram’da dolaşan Pomellos kolonyalar beş para etmez. Tavsiye etmem. Kokuları hemen uçuyor, kokular da bir şeye benzemiyor zaten

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JaCKiE_BrOwN -- 4 Ağustos 2019; 0:44:18 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• rebul kolonyalarından şaşma kardeşim
  • sevil ardıç kolonyası kullanıyorum hoş bir kokusu var.
  • Pomellosu bugün halama hediye aldım limonlu olanı. Kokusu çok hoşuma gitti kalıcılığını denemedim ama üzüldüm açıkcası beş para etmez demenize.

• Kolonyadan bahsediyor isek 2 marka

Rebul
    Eyüp Sabri Tuncer
    Nokta

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Şampuan tavsiyesi [ANA KONU]
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.