Şimdi Ara

Kolonya, Maske ve Dezenfektan Fırsatları [ANA KONU] (638. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17.602
Cevap
326
Favori
600.576
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
74 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 636637638639640
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj




  • Selam arkadaşlar çok fazla maske muhabbeti dönmüş son zamanlarda o yüzden bulamadım. Acaba bildiğiniz bir kolonya kampanyası var mıdır?

  • sln9598 S kullanıcısına yanıt
    Ben mavi ve siyah kullandım
    Bir fark görmedim koku yok kalınlıkları aynı

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: arda505

    @arda505 üst sayfalarda bir arkadaş mediguard incelemesi yapmış, maskeyi ayırarak katmanlarını çekmiş ve are ile karşılaştırmış. are den daha kalın ve kaliteli duruyordu. ben de dün, aynı linkten bir tane mediguard, 2 tane de are sipariş geçtim.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi realacc -- 24 Kasım 2020; 13:28:58 >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: sln9598

    ARE maskede renkler arasında farklılık oluyor mu? Daha önce alanlar hangi renk almıştı. Elim beyaza gidiyor ama merak ettim.

    @sln9598 are yetkililerine mesaj attım, "renkler arasında bir fark var mı, biri diğerinden üstün mü" diye sordum. "bir fark yok, kalite aynı" dediler. ben de beyaz sipariş geçtim dün.

  • Bugün ilk defa are kullandım. Dün siparişim geldi, 01.11.2020 üretim tarihli. Daha önce hep goodcare kullanıyordum. Goodcare'e göre yüzü daha iyi sarıyor. İpi rahatsız etmiyor. Burun teli çok konuşuldu burada ama düzeltilmiş, burnu tam kavrıyor. Katmanlar da burada çokça analiz edilmişti, kalitesine süphe yok. Ben memnun kaldım are'den. Sadece are logo olmasa daha da memnun kalırdım.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Kolonya takip edenler pereja da ½25 indirimli.1lt si 30 tl

  • az önce trendyol marketten 2x50'li happy maskeden aldım.
    toplamda 100 maske 25₺'ye geldi. (25 tl market indirimi vardı) normalde aylardır kesintisiz bgood kullanıyorum. 7.ay üretiminden beri lastikleri bol geldiği için düğümleyerek kullanıyorum ve bazı aylarda çeneme kadar kapatmıyor bunların dışında bgood bana güvenli geliyordu. evde son 10-15 adet kaldığı için başka bir maske deneyeyim dedim ve happy maskeden aldım.

    kulak ipleri evony tarzı yassı bir lastik ve bu şekil bir maskeyi ilk kez deniyorum. iplerini açıp kullandığımda yüzüme çok bol geldi ve açıkçası ve sanki maske yamuk gibi duruyordu. ben de lastiklerini düğümleyip öyle takmayı denedim. böylece yüzüme oturmasını sağladım. ki zaten bgood maskeleri de düğüm atarak kullanıyorum ben, yüzüm geniş değil, ayrıca bu tip lastikli maskelerin normale göre daha bol olduğunu okumuştum çokça.
    düğüm attıktan sonra yüzümü gayet iyi sardı sadece yanlardan az da olda boşluk oldu-belki benim yüz tipimde böyledir-
    orta katman kesin meltblown. onun dışında burun klipsini beğendim şekil verince düzleşmiyor. kalınlık olarak çok kalın ve çok ince diyemem orta kalınlıkta bir maske. çakmak testini yaptım hafif ve orta dereceli üflemede sönmedi biraz sert üflediğimde söndü ki bgood maskede aynı şekilde sonuç vermişti. ilk yüzüme taktığımda-lastikleri bağlamadan- rezalet dedim içimden ama lastikleri düğümleyince gayet kullanılabilir dedim. özetle alıp denenebilir gibi geldi bana adet olarakta 25 kuruşa geldi. fotoğraflar aşağıda,

    Kolonya, Maske ve Dezenfektan Fırsatları [ANA KONU]

    Kolonya, Maske ve Dezenfektan Fırsatları [ANA KONU]

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Usta-74 kullanıcısına yanıt
    Hocam nerede olduğunu yazmamışsınız.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: zcanmor

    Hocam nerede olduğunu yazmamışsınız.
  • YETAB Y kullanıcısına yanıt
    Hocam merhaba ,
    Bu ürünü ne kadar kullanıyorsunuz? Tek kullanımlık mı?

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • LeHospitall L kullanıcısına yanıt
    Url not found

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • https://urun.n11.com/maske/arizon-kn95-ffp2-filtresiz-maske-5-adet-P4438770

    Eczanede roll ile bu maske vardi tek tek paketli papara ile tanesi 3.75 geliyor ffp3 olsa çok daha iyi olurdu ama bizim eczaneye gelmezmiş. Eczanelerde ffp3 bulabilen varmı?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • eczaneden az önce 50 li b good maske aldım 45tl papara ile 22.5tl 10.ay üretim




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SYLAS -- 24 Kasım 2020; 17:20:5 >
  • glumerna G kullanıcısına yanıt
    7. Ay üretim b-good 5’li paketten 3. açışım ve her pakette 2’şer maskenin ipi daha yüze uygularken koptu. Neyse ki evden çıkmadan uyguluyorum maskeyi de dışarıda yaşamadım bu durumu hiçbir zaman... 2 sefer de kullandıktan sonra çıkarırken koptu kaynak yerinden. Hep aynı yer elimde kalıyor yüzünüze uygularken sağ üstte kalan ip parçası. Yeni üretimlerde bu sıkıntıyı yaşadınız mı hiç? Gerçi çok stoğum var ama yine de kaliteli maske bulundurmak önemli bu içinden geçmeye çalıştığımız ama her gün içimizden geçmekte olan süreçte...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AlpBörü -- 24 Kasım 2020; 18:23:3 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: 10 Numara

    Konuya daha önce yazmıştım. Getir'den denemek için Mediguard maske sipariş etmiştim ama sitelerindeki TYPEIIR ürün yerine ilk çıkan normal maskeleri göndermişlerdi. Kendileriyle irtibata geçtim ama bana ÜTS kayıt fotosu gönderip konuyu kapatmışlardı. Sonradan gönderdiğim epostalara, tweetlere yanıt vermediler.


    Tüketici Hakem Heyeti'ne şikayet kaydı açacaktım. Açmadan önce Mediguard'dan görüş isteyeyim dedim. Gelen maske ile üzerinde TYPEII yazan maske aynı mı diye?


    Eposta ile iletişime geçtim. Bana şunu yazdılar:


    Alıntı

    metni:
    Konuyu inceledik, bizim o dönem bazı ürünlerimiz Type IIR yazmasa da ilgili ambalaja koyulmuş.Fakat sizdeki örnek öyle midir bilmiyoruz. Ayrıca tarih kısmı ise şöyle, ambalajlar toplu basılıyor,bu sebeple sonraki üretimlerde bir iki ay önceki ambalaj kullanılmış olabilir, zaten ürünlerin son kullanım tarihleri 2-3 sene civarında.


    İncelemek için benden elimdeki örnekleri kargo ile göndermemi, hediye olarak da TYPEIIR ürününü göndermek istediklerini belirttiler.


    Dün elimdeki maskeleri gönderdim. Bugün de Mediguard'ın maske hediyesi geldi. Yanına ayrıca 50 ml'lik dezenfektan da koymuşlardı.


    Yaklaşımları, verdikleri ayrıntılı mesajlar çok hoşuma gitti.


    Neyse; bugün gelen maske ile Getir'den gelen maske kesinlikle aynı değil. Getir'in gönderdiği maske çok şeffaf, çakmak testini geçemiyor. Bugün gönderdikleri maske ise çakmak testini geçti.


    10'lu poşet halinde olması, meltblown filtre özelliği artı yönleri. Günlük kullanım testi yapmadım. Uzun süreli kullanımda telin gevşeyip gevşemediğini, iplerin kulağı acıtıp acıtmadığını daha sonra yazarım. Fakat telin kalınlığı nedeniyle tel konusunda sıkıntı yaşamayacağımı düşünüyorum.



    Elimde ARE'nin önceki serisi var. Yeni serisi yok. Karşılaştırma yapmanız için her ikisinin de fotolarını koyuyorum.



    Getir'den gelen kutu ile MediGuard'ın gönderdiği kutu aynı. Fakat bu yeni ürünün kutusu üzerinde TYPE IIR etiketi var. Diğerinde yoktu.




    Üstteki TYPE IIR; alttaki Getir'in gönderdiği eski stok ürün

    10'lu poşet



    MediGuard ile ARE (önceki serisi)



    İP (17 cm, esneklik 45-46 cm)


    Tel; Mediguard'ın teli daha kalın; ARE'nin şu anki serisiyle aynı kalınlıkta olabilir.


    ÜTS KAYDI: 8682792316013



    Bu da gönderdikleri dezenfektan

    Denemek istiyorsanız Getir yerine Hepsiburada'daki ürünü tercih edebilirsiniz. Sanırım başka yerde satışı yok. https://www.hepsiburada.com/mediguard-tip2r-meltblown-3-katli-ve-telli-cerrahi-maske-100-adet-p-HBV00000ZL93N?magaza=MediGuard


    @CengizGurkan

    Mediguard Type_II_R 'ın kalitesini görmek isteyenler, @10 Numara arkadaş incelemesini yapmış . ilgilenenler bakabilir.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi realacc -- 24 Kasım 2020; 18:23:8 >




  • a101'de kendi markası adieu 80 derece 1 lt limon kolonyası 14,95 TL (pereja üretimi) , ihtiyacı olan yakınlarındaki şubelere baksın.


    Kolonya, Maske ve Dezenfektan Fırsatları [ANA KONU]



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi newrophat -- 24 Kasım 2020; 18:29:41 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • newrophat kullanıcısına yanıt
    İşte başlığa yakışır bir fırsat, teşekkürler :)
  • AlpBörü kullanıcısına yanıt
    stok tuttugum 7 ay üretimi 5.li paket b good var yeni kullanmaya basladim 5 maskeden en az ikisinin ipi kaynak yerinden kopuyor.durum sizinle ayni....
  • Hocam Getir den gelenler de 10 lu poşette miydi,piyasada mediguard type2r dışında satışta olan ürün var mı hala acaba?

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 636637638639640
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.