Şimdi Ara

Kolonya, Maske ve Dezenfektan Fırsatları [ANA KONU] (570. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
17.602
Cevap
309
Favori
614.650
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
74 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 568569570571572
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Dün sipariş verdiğim are maskeler bugün geldi içinden maske takma aparatıda çıkıyor.Ürün kayıtlımı acaba ÜTS ye ben bulamadımda.

Kolonya, Maske ve Dezenfektan Fırsatları [ANA KONU]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tugayy -- 3 Kasım 2020; 12:53:55 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dün verdiğim alvent ma-356 maske siparişim gelmiş.eve gidince bakıp yorumlarım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sharpie -- 3 Kasım 2020; 13:0:48 >
  • Tugayy kullanıcısına yanıt

Sizin kutuda yazan Üretim tarihi 01/11 heralde yeni seri kalın burun tellilerden.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sharpie -- 3 Kasım 2020; 13:12:4 >
  • Ben kullandım bgood 6 ay dan sonra ona yakın bir performans i var gerçi ben alalı 2 ayı geçti degistimi bilmiyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ellez78 -- 3 Kasım 2020; 14:28:19 >
  • Tugayy kullanıcısına yanıt

ÜTS'de; Firma adı: Are sağlık, marka adına da;Are yazarak arama yapınca çıkıyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: sharpie

Dün verdiğim alvent ma-356 maske siparişim gelmiş.eve gidince bakıp yorumlarım.

Sana zahmet benide etikle yazarken.Bende sipariş geçmeyi düşünüyorum

• Getir kuponu vardı, Mediguard maske aldım. Burada birkaç iyi yorum vardı. Kutuda yazan numara üts'de çıkmıyor. Çakmak testi yaptım çok rahat söndürdü. Hepsiburadaki üründe meltblown filtreli diyor ama bunda öyle bir ibare yok. Kutuda antibakteriyel iç filtre yazıyor.

Yakın zamanda alan kullanan var mı acaba bu maskeden?

Nefes almak Are'ye göre çok rahat ama koruyuculuğundan emin olamadım açıkçası. Çift takarak kullanırım belki.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 10 Numara -- 3 Kasım 2020; 16:19:12 >

• quote:

Orijinalden alıntı: ellez78

Ben kullandım bgood 6 ay dan sonra ona yakın bir performans i var gerçi ben alalı 2 ayı geçti degistimi bilmiyorum

ben aldım 1 paket artık değerlendirip yorumlarım

• çünkü otarz ince detaylar maliyet gerektiriyor bu seferde ürün pahalıya geliyor

örneğin diyelimki dikey halinde kilit için 1 zarfa 10 cm kilit yeterli iken yatay halinde 20 cm oluyor ve bir paket için 50 cm kilit gerekirken 100 cm kilit kullanmış oluyor vs.. gibi maliyetler çıkıyor ortaya bu yüzdende düşünmüyor değiller tabiki düşünüyorlar akıllarınada geliyor ama işlerine gelmiyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kumdan kale -- 3 Kasım 2020; 16:50:0 >
  • arkadaşlar are maskeyi n11 den satın aldım bugün geldi.üretim tarihi 10.10.2020 yazıyo kutusunda.güya yeni üretilenlerden yollanacaktı ama önce stokları eritmek için eski üretim yollanmış.burun teli çok yumuşak yüzde durmuyor.çevreme tavsiye edip 5-10 kutu almayı düşünüyordum fakat almayı düşünmüyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: 10 Numara

Getir kuponu vardı, Mediguard maske aldım. Burada birkaç iyi yorum vardı. Kutuda yazan numara üts'de çıkmıyor. Çakmak testi yaptım çok rahat söndürdü. Hepsiburadaki üründe meltblown filtreli diyor ama bunda öyle bir ibare yok. Kutuda antibakteriyel iç filtre yazıyor.

Nefes almak Are'ye göre çok rahat ama koruyuculuğundan emin olamadım açıkçası. Çift takarak kullanırım belki.

Almadığım için kutusunda ne yazıyor bilmiyorum ama bende renklilerinden alacaktım ÜTS'ye baktım kaydı var.

• quote:

Orijinalden alıntı: 10 Numara

Getir kuponu vardı, Mediguard maske aldım. Burada birkaç iyi yorum vardı. Kutuda yazan numara üts'de çıkmıyor. Çakmak testi yaptım çok rahat söndürdü. Hepsiburadaki üründe meltblown filtreli diyor ama bunda öyle bir ibare yok. Kutuda antibakteriyel iç filtre yazıyor.

Getir'de bulabilirseniz CRS maske alın. Tip IIR meltblownlu ve çakmak testini geçiyor.

Ekleme: Bir de Ultramask var. Sitesinde meltblown yazıyor. Aldım ama henüz denemedim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -Nautilus- -- 3 Kasım 2020; 17:15:54 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• toran_aga kullanıcısına yanıt

Evet, üts'de marka olarak arayınca kaydı çıkıyor ama kutudaki numara ile kayıt çıkmıyor.

Bir de kutuda ayrı numara, 10'lu poşetlerde ayrı numara var.

Firmaya sordum şöyle cevap yazmışlar:

Merhaba, şu an MediGuard olarak tek tip maske üretimi yapıyoruz: Melt Blown filtreli, TypeIIR standardında maskeler.

Getir'de satılan ürünlerimiz de bu standartlardadır. Poşetlerimizin üzerinde Type IIR ibaresi varsa, Melt Blown filtrelidir. (Düşük bir ihtimal de olsa bazı lokasyonlarda eski stoklar olabilir)

ÜTS sisteminde farklı bir barkodumuza denk gelmiş olabilirsiniz, ÜTS’de MediGuard ya da 8682601220456 nolu barkoddan sorgulama yapabilirsiniz.

Ayrıca Hepsiburada.com ‘dan da ürünlerimizi temin edebilirsiniz.

Sağlıklı günler dileriz.

---

Bana gelen kutuda-poşette Type IIR ibaresi yok. Bu şekilde kullanmak riskli olur galiba.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 10 Numara -- 3 Kasım 2020; 17:30:49 >

• 10 Numara kullanıcısına yanıt

O barkod, stok kodu veya fiyat kodu yalnız. Size gelen pakette Type IIR ibaresi yoksa firmayla görüşüp iade edebilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi toran_aga -- 3 Kasım 2020; 17:37:14 >
  • Ben kilitli paketleri bekliyorum, dökme kutular benim işimi görmüyor arabada kutuyu bagaja atıp bittikçe paket paket kolçağa atıyorum çıkarıp kullanıyorum. Eline sağlık üstad, ben güzel iş çıkacağını düşünüyorum. Bir kutu alır deneriz çıkınca, beğendiğimiz takdirde yaza kadar çıkacak stok yapar uğraşmayız bir daha

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Are maskeyi kendi sitelerinden dün aldım halen kargolamadılar, bide tamamlandı diyor Kolonya, Maske ve Dezenfektan Fırsatları [ANA KONU] 

• Şu evonydeki meltblown karmaşası her zaman ilginç gelmişti. Neden herkes ortaya koyarken onlar ortaya koyuyor diye düşündüm hep. Kutuda da yazmıyordu meltblown içerir diye. Karmaşa olunca almamıştım toplu. Dün markette gördüm 10 lu ve 50 li maskeleri. Type 2r yazıyordu eskiden şuanda sadece Type 2 yazıyor. İnsanları kandırdılar resmen

• Alvent ve are maske karşılaştırdım.
    Alventde dökme kutuda geldi dışı jelatin kaplıydı.kutuyu açınca ilk gözüme çarpan kenarlardaki lastiklerin olmayışıydı.hah dedim komple lastiksiz hatalı kutuyu yollamışlar diye düşünürken maskenin birini alıp ters çevirmemle durumu anladım.lastik kenar çerçeveye hafif yapışık çekince açılıyor.özellikle onlu ve beşli oaketler için ideal bir düşünce.birbirine dolanmayan lastikler.birtane çekerken iki üç yane birden maskenin paketten çıkması gibi olayların önüne geçer.
    Aredeki telden ikitane düşünün alventin teli işte o şekilde.gayet iyi.filtreler bana sanki aynı gibi geldi ama tekstilci eşim alventinki çok çok az daha kalın dedi.hiç anlamam o işlerden.
    Nefes alınabilirlik alventte çok iyi.resimler aşağıda.alelacele yamuk yumuk kestim kumaşları kusura bakmayın.arede teli kalınlaştırırsa çok iyi olur.
    Açıkcası alventin lastiği çok soft yumuşak hiç alışık değilim bir garip geldi.maskeyi yüze yapıştırıyor görevini yapıyor ama ne bileyim dedimya alışık değiliz.
    Alventte ben hiç koku almadım tamamen kokusuz.fiyat olarakta alvent daha uygun ama sağlık konusunda 5lirayıda aramam.sonuç olarak are telini kalınlaştırırsa onuda kullanırım.hatamız varsa affola.

Edit:Alvent bu şekilde duruyor sanki bir açıklık varmış gibi kalıyor.bir hata var ama nedir anlayamadım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sharpie -- 13 Kasım 2020; 18:50:18 >

• 
Sayfa: önceki 568569570571572
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.