Şimdi Ara

Kolonya, Maske ve Dezenfektan Fırsatları [ANA KONU] (442. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (3 Mobil) - 2 Masaüstü3 Mobil
5 sn
17.602
Cevap
309
Favori
613.878
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
74 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 440441442443444
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Elimde yeterince maske ve dezenfektan var, ihtiyacım olsa kesinlikle kaçırmazdım. Fiyat makul. Çok ucuz degil ancak hepsi bir arada olmuş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sharpie

Yok.fiyatlar iyice uçmuş.bulabildiğim en uygun fiyat bu ama pudralı. 50₺
    https://www.bauhaus.com.tr/dekorasyon-ev-gerecleri-temizlik-urunleri-temizlik-eldivenleri/dolphin-pudrali-latex-eldiven-100-lu-m-60263205
    Maalesef pudrasız arıyoruz, maskeler gibi eldivenler de zamanla düşer yarı fiyatına inş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • GG’den hayatkimya saticisindan 240’li goodcare maskeyi 167.99-TL’ye siparis verdim umarim guzel maskedir.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Aklınızda bulunsun, goodcare için aşağıdaki satıcıda sğlamdır. Aldım, siparişim sorunsuz geldi.

GOODCARE LASTİKLİ CERRAHİ MASKE 10X24 KOLİ 219,00 TL yerine 159,90 TL
    urun.n11.com
    GOODCARE LASTİKLİ CERRAHİ MASKE 10X24 KOLİ Fiyatları ve Özellikleri
    https://urun.n11.com/medikal-maske/goodcare-lastikli-cerrahi-maske-10x24-koli-P440144928

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Bende denemek için 3x10 goodcare aldım avansasdan 7,95₺

• Migrosta satilan FX marka maskeler nasil? Kullanan var mi?

• B.AYAR kullanıcısına yanıt
    Hocam müsait olduğunuzda size zahmet olacak ama goodcare in üfleme testini ve katman inceleme resimlerini paylaşırsanız çok makbule geçer. Daha önce paylaşılmadı galiba.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi murillo23 -- 10 Eylül 2020; 14:22:11 >
  • murillo23 M kullanıcısına yanıt
    hocam forumda var, arama kısmına goodcare yazarsanız çıkıyor.

• sinanx kullanıcısına yanıt
    trendyoldada satıyor kuponla alınabilirdi.

• slmsmt kullanıcısına yanıt
    Hiç ucuz değil hatta pahalı hatta fahiş fiyat! İyi bir dezenfektan 1lt 30TL civarı (Dermosept Handplus kullanıyorum aylardır, gayet memnunum, bu fiyatlarda hep). 100 eldiven migrosta 40TL (30 idi yeni 40 oldu). 50 maske de max 50TL desek, toplam 120TL olur. Ama bu arkadaşımız tele satıcılar gibi yapmış, 230 değil, 170 değil tam 154TL demiş! Başka sorum yok, sayın yargıç. Karar sizin.

• Hayat Kimya’ya trendyol’dan ben de vereceğim 1 puan bu gidişle. Sipariş iki günü geçti kargoya verilmedi, elde iki tane maske var sadece evde, bu gidişle haftaya ancak gelir. Kargolamada bu kadar yavaş olmamalılar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maicole -- 10 Eylül 2020; 15:28:23 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: smartlavyer

Maalesef pudrasız arıyoruz, maskeler gibi eldivenler de zamanla düşer yarı fiyatına inş

Alıntıları Göster
    Hocam migrosta 40 küsür liraydı. Hem vinil hem de latex aldım birer tane. Bim,de de 50 lisi 11 liraydı, 1 kutu kalmıştı son, onu da ben aldım. 22 liraya geliyor 100lü bimde.

Kolonya, Maske ve Dezenfektan Fırsatları [ANA KONU]

• quote:

Orijinalden alıntı: maicole

Hayat Kimya’ya trendyol’dan ben de vereceğim 1 puan bu gidişle. Sipariş iki günü geçti kargoya verilmedi, elde iki tane maske var sadece evde, bu gidişle haftaya ancak gelir. Kargolamada bu kadar yavaş olmamalılar.
    Hocam hayat kimya kargo konusunda biraz yavas... Ben Trendyol dan başka satıcıdan goddcare almıştım ertesi gün kargolandi bugün de maskeler geldi... 50 li 2 kutu almıştım 50li posetlemisler satıcı kutuların üzerine de poşet geçirmişti...

• Trendyol'daki Hayat Kimya resmi magaza mi acaba, bilgisi olan var mi? n11de resmi magaza olunca mavi tik eklemisler, trendyol'da oyle bir sistem yok sanirim.
  • yasin613 Y kullanıcısına yanıt
    Hangi satıcıdan almıştınız?

• YETAB Y kullanıcısına yanıt
    migrosun kendi markasıda var.o daha ucuz.

• quote:

Orijinalden alıntı: MotunBinTuman

Hangi satıcıdan almıştınız?
    Pasifik ıtriyat magazasindan hocam

• Merhaba arkadaşlar, ilk olarak sarbitaneden akyel aldım denedim tel hariç memnun kaldım. Sonra babamlara mardenim aldım 2 ay önce onlar da memnun kaldı. Daha sonra eczaneden b-good aldım şu ana kadar kullandığım en iyisi diyebilirim 06.20 üretim tarihli.
    Bugün de goodcare siparişi verdim hayat kimyadan umarım iyi çıkar annem babam kullanacak 60 yaş üzeri. 240 adet 169 lira ama hesaplara 150 ye 25 ya da 120 ye 25 kod tanımlamış hepsiburada bir kontrol edin isterseniz. 145 liraya geldi yani tanesi 60 Kr.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sercigs -- 10 Eylül 2020; 18:11:12 >

• 
Sayfa: önceki 440441442443444
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.