Şimdi Ara

Kolonya, Maske ve Dezenfektan Fırsatları [ANA KONU] (412. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17.602
Cevap
309
Favori
613.314
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
74 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 410411412413414
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    maskelerin bence nekadar koruduğu tartışılır örneğin bu evony için 6-7 sayfa öncesinde meltblown mu sms kumaşmı tartışması vardı
    en garanti yöntem sağlam güvenli bilindik firmalardan almaktır diye düşünüyorum ben
  • Eczaistanbul ve EczaAvrupa'dan verdiğim sipariş tek kutu içerisinde geldi sanırım sahibi aynı yer yada aynı yerden çıkıyor ürünler.3 kutu BGOOD 10 tanede 5x10 Roll maske almıştım, ürünlerin yanına 2 tanede el dezenfektanı koymuşlar cep boy kaliteli.Kargoda güzel paketlenmiş.Maske bittikçe bu sitelerden alışverişe devam ederim artık.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kumdan kale

maskelerin bence nekadar koruduğu tartışılır örneğin bu evony için 6-7 sayfa öncesinde meltblown mu sms kumaşmı tartışması vardı
    en garanti yöntem sağlam güvenli bilindik firmalardan almaktır diye düşünüyorum ben
    Evony’lerde meltblown var, sormuştum ben hatta üç katmanda var dendi. Öyle dandik bir kumaşı yok.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kumdan kale kullanıcısına yanıt
    Kağıt mendil, çocuk bezi gibi birçok ürünü üreten bir Hayat Kimya, sence ne kadar sağlıksız bir maske üretebilir.. Veya daha ne üretmesi gerekirdi veya kendini daha nasıl kanıtlaması gerekirdi bunun için! Alırsın teste tutarsın, beğenmezsen bir daha almazsın olur biter. Zaten beğenmeyenler sadece lastik denilen o şeyi beğenmemiş genelde. Herkesin yüz yapısı aynı olmadığı için de bazıları yanlarda açıklık kalıyor demiş. B-Good firmasının sevmediğim tek yanı, ısrarla fiyat indirmemesi mesela...
  • abrooke139 kullanıcısına yanıt
    Talep var...
  • maicole kullanıcısına yanıt
    ben dandiktir veyahut değildir demedim gerideki sayfalarda tartışması yapıldı ne olduğu hakkında yani adamlar ne yazarsa yada ne söylerse biz ona göre bu maske koruyor yada korumuyor diyoruz neticede kimse ayranım ekşi demiyor 20 tl ye bir kutu (50 adet) satanda mükemmel koruma 99% koruma sağlar piyasnın en iyisi bu diyor üstünede iso ce tse vs.. birsürü kalite standart baskısı yapıp meltblown yazıp satmaya çalışıyor 50 tl ye gerçekten hakkını vererek satmaya çalışanda var bunun mukayesesini yapmak gerek ve yukarıdada yazdığım gibi köklü firmalar daha öncedende bu işi yapan firmalar veyahut hakkını vererek yapabilecek yeni firmalar vs.. bunları iyi araştırmak gerek olduğunu ve buna göre korunaklı maske olup olmadığını anlatmak istedim ben

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kumdan kale -- 27 Ağustos 2020; 13:23:50 >
  • abrooke139 kullanıcısına yanıt
    gerekli cevabı yukarıda verdim
  • Avengement kullanıcısına yanıt
    Müşterilerinin büyük kısmı da bu forumdandır sanırım. Önce akyel, sonra mardenim, şimdi de B-Good... Bakalım bunun forumdaki ömrü nereye kadar...
  • Sonuç..forumca bir uzlaşmaya varıldı mı,meltblownlu kulak acıtmayan maske için?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: abrooke139

Müşterilerinin büyük kısmı da bu forumdandır sanırım. Önce akyel, sonra mardenim, şimdi de B-Good... Bakalım bunun forumdaki ömrü nereye kadar...
    Siz ne önerirsiniz ? Size kalsa millete tuvalet kağıdı takın diyeceksiniz büyük ihtimalle. Burada birileri bir şey söyledi mi bu bunun fan boyu yok temsilcisi yok bilmem neyi. Kimse kimsenin bir şeyi değil burada. Ha bazı firmaların temsilcisi olabilir burda kendini tanıtmak isteyebilir. Deneyip bakarsınız f/p değerlendirirsiniz. Geçmiş mesajımda bakarsanız akyel,medizer,b-good,roll hepsini kullandım artı ve eksilerini yazdım. Bu kadar ön yargılı olmaya gerek yok. Altı üstü maske işte. Meltblown 'un ne olduğunu kimse bilmiyor, bilende işte sağdan soldan araştırıp bizim gibi forumlara giren insanlar.
  • pasquale kullanıcısına yanıt
    Tamda sabomarın sitesinden medizere bakıyordum.bunla ilgili deneyiminizi yazdığınız yazıyı bulamadım ne diyorsunuz medizer için?

• quote:

Kağıt mendil, çocuk bezi gibi birçok ürünü üreten bir Hayat Kimya, sence ne kadar sağlıksız bir maske üretebilir.. Veya daha ne üretmesi gerekirdi veya kendini daha nasıl kanıtlaması gerekirdi bunun için! Alırsın teste tutarsın, beğenmezsen bir daha almazsın olur biter. Zaten beğenmeyenler sadece lastik denilen o şeyi beğenmemiş genelde. Herkesin yüz yapısı aynı olmadığı için de bazıları yanlarda açıklık kalıyor demiş. B-Good firmasının sevmediğim tek yanı, ısrarla fiyat indirmemesi mesela...
    bgood benım surata tam oldu, maske surata iyi yapışıyor. Maskeyi çene altına alanların kulakları rahatsız olabilir
  • quote:

birisi bir marka iyi diyince onu fanboy ilan edenler var. zamanında akyel vardı onu aldık, güzel dedik. firma çalışanı imasında bulunanlar bile oldu . Şimdi de bgood aldım, ben beğendim, suratımı çok güzel sardı. tek eksisi lastik biraz sıkı, saatlerce takan biri sorun yaşar mı bilemem, bi 0.5cm daha uzun olsa daha iyi olurmuş
  • pasquale kullanıcısına yanıt
    Ben birşey öneremem. Ben beğenirim, bir başkası beğenmez. Mardenim de tekstil firması ama aldık kullandık. Papara olayı olmasa, B-Good zaten bu kadar alınmazdı gibi geliyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mikailc78

cifte hissedilir derecede çamaşır suyu var. öldürür diye tahmin ediyorum. kapı kollarını falan onla siliyorum çünkü.

maratem önerebilirim. %70 alkollü. fısfıs kutusu alır doldurursunuz yada camsil alıp içini boşaltıp kullanabilirsiniz.

yok illa ürün kendi kutusu olsun istiyorsanız (bazı insanlar dikkat edebilir) o zaman farklı markalara yönelin derim.https://www.hepsiburada.com/ara?q=el+dezenfektan falan araştırın, yorumlara bakın.

Alıntıları Göster
    vlknmnkse isimli üyenin yazdığı dezenfektan bime gelmişti, ondan aldım şimdilik. bitince cif denerim. teşekkürler ikinizede.

şimdi ise el dezenfektanı arıyorum, 5 litre alsam daha ucuz olacağı için 5 litrelik en az %70 ama tercihen %80 üzeri alkollü ve en önemlisi kokusu rahatsız edici olmayan el ve cilt dezenfektanı arıyorum. konuya baktım ama çoğunlukla maskeler hakkında yazılmış. kolonya önerileride vardı ama kolonya istemiyorum. işyerinde el dezenfektanı veriliyor ama çok kötü kokuyor, markası nedir bilmiyorum. bu nedenle 5 litrelik el dezenfektanı arıyorum, sizin kullandğınız şu iyidir dediğiniz marka var mıdır?

ekleme: sıvı şeklinde olursa daha iyi olur. jel olanlar tam kurumuyor ve eli yapış yapış yapıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Holy Templar -- 27 Ağustos 2020; 15:23:40 >

• Merhaba

Bez dünyası firmasından 100 adet akyel maskeyi 60 TL fiyata aldım. Ürün hızlı şekilde kargolandı. Başka yerden aldığım akyel ile birebir aynısı. Ürünler 50 li olarak 2 kutu geldi. Kesip baktım 3 kat ve su geçirmedi. Sıkıntı olarak şu var ürün akyelin kendi kutusu içinde direk kargo poşetine koyulmuş. Bundan dolayı da kargoda ezilip toz olmuş üst kısımdan bir kaç maskeyi atmak zorunda kaldım. Onun dışında herhangi bir sıkıntı sorun yok.

• AÇILIN-BEN-MÜHENDİSİM kullanıcısına yanıt
    Dediginiz maske efsanedir surata cuk diye oturur boşluk bile bırakmaz

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • gokhans19 kullanıcısına yanıt
    Ben aldım, kalınlığı iyi ama boyutu küçük biraz ve ipleri de sağlam değildi ve söküldü ilginç şekilde

• Holy Templar kullanıcısına yanıt
    Biorad Derm necm kimya ürünü salgın başladığında almıştım herhangi bir rahatsız edici kokusu yok, deby septte benzer şekilde, maratemde koku var diyorlardı ancak temmuz üretimi aldım ağır bir koku yoktu.
    avansas
    Deby Sept Alkol Bazlı El Dezenfektanı 5 lt | Avansas
    https://www.avansas.com/deby-sept-alkol-bazli-el-dezenfektani-5-lt-p-81836

https://www.avansas.com/biorad-derm-alkol-bazli-el-dezenfektani-5-lt-p-82608

• quote:

Orijinalden alıntı: edgar1899

Biorad Derm necm kimya ürünü salgın başladığında almıştım herhangi bir rahatsız edici kokusu yok, deby septte benzer şekilde, maratemde koku var diyorlardı ancak temmuz üretimi aldım ağır bir koku yoktu.
    https://www.avansas.com/deby-sept-alkol-bazli-el-dezenfektani-5-lt-p-81836
    https://www.avansas.com/biorad-derm-alkol-bazli-el-dezenfektani-5-lt-p-82608
    https://www.trendyol.com/maratem/maratem-m105-alkol-bazli-el-dezenfektani-5-lt-p-39711677?boutiqueId=316824&merchantId=127210
    bu ürünler jel mi yoksa sıvı şeklinde mi? işyerinde jel olan var ve tam kurumuyor ve eli yapış yapış yapıyor.

• 
Sayfa: önceki 410411412413414
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.