Şimdi Ara

Kolonya, Maske ve Dezenfektan Fırsatları [ANA KONU] (403. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17.602
Cevap
309
Favori
613.576
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
74 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 401402403404405
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ne b-goodmuş arkadaş kulak acıtan cinsten

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • atommühendisi A kullanıcısına yanıt
    Perşembe aldım Benimde aynı gün kargo oldu ama cuma sabahı 07:24 den beri YOLDA; KARGONUZ VARIŞ TRANSFER MERKEZINDEN VARIŞ ŞUBESINE GÖNDERILIYOR. Şeklinde kaldı.yoğunluk falan diyor aras kargo.pazartesi gelir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben burda yazılanlara bakaraktan hareket ediyorum.burdan edindiğim izlenime göre b-good maske iyi ama kulak acıtıyor o yüzden tercih etmem.diğerlerinede bir kusurlar bulunuyor devamlı bkrtek roll'a kaldık bakalım nasıl çıkacak.
    İş yerinde bir arkadaş bsm diye bir maske almış araştırmadan etmeden denedim maske kalın,ne kumaşı vardı bilmiyorum ama lastikler on numaraydı.yorumlarında ilk zamanlardaki kaliteyi bozduğundan bahseden yazılar vardı ondanda vazgeçtim.dün denemek için beşli bir paket lcw de aldım üzerinde meltblown yazıyor ama bilemem.pekte anlamam tabii.
    Tercihlerim
    Eldiven= njoy beybi siyah nitril
    Dezenfektan= eyüp sabri tuncer labs.ekonomik olarak dezenpak(genelde yüzeyler için kullanıyorum)
    Maske= bakıyoruz umarım roll iyi çıkar her anlamda.

• Çok maske yazıldı ama nitril eldiveni nereden temin ediyorsunuz? Hangi markayı tercih ediyorsunuz
  • quote:

Orijinalden alıntı: edgar1899

Kolonya almak isteyenler için istegelsin de şuan 100 liraya 40 lira indirim var ayrıca MELEK30 koduyla 130 liraya 30 indirim var. Bu ikisi birleşiyor. 130 liralık alışverişe 60 lira ödüyorsunuz ücretsiz teslimat saatlerinde.

Selin 900 ml 13.80 liraya ve duru 1 lt 12.20 liraya geliyor. 2 tane eklenebiliyor. 2 duru 2 selin ekler, üstüne de 700 gr sütaş kaşar ekler 65 lira ödersiniz

Örneğin şu sepet 60 lira

Teşekkürler güzel fırsat.

• Arkadaşlar Meltblown'lu çocuk maskesi yok mu hiç? O kadar arattım bulamadım.
  • Sitede en çok ismi geçen 3 maskeyi sipariş verdim. Gelince inceler istenen test ve uygulamaları paylaşır yazarım.

Kolonya, Maske ve Dezenfektan Fırsatları [ANA KONU]

https://www.eczavrupa.com/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cem -- 23 Ağustos 2020; 18:52:40 >
  • Cem kullanıcısına yanıt
    Selam hangi siteden sipariş verdiniz

• quote:

Orijinalden alıntı: Cem

Sitede en çok ismi geçen 3 maskeyi sipariş verdim. Gelince inceler istenen test ve uygulamaları paylaşır yazarım.

https://www.eczavrupa.com/
    Hangi site bu acaba?

• barakuda1 kullanıcısına yanıt
    SturmpioneeR kullanıcısına yanıt
    eczavrupa

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cem -- 23 Ağustos 2020; 18:54:32 >
  • Ben de B-good maske aldım. İlerleyen zamanlarda Roll maske gelirse ondan da almayı düşünüyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: class366

Arkadaşlar Meltblown'lu çocuk maskesi yok mu hiç? O kadar arattım bulamadım.
    lcw'nin çocuk maskesi var. ben kızım için bu maskeyi almıştım. baskılı maskeler ona bebeksi geliyor. Kolonya, Maske ve Dezenfektan Fırsatları [ANA KONU]

• quote:

Orijinalden alıntı: Cem

eczavrupa
    Teşekkürler bende denemelik 5 paket roll aldım almışken yanında da 1 kutu bgood aldım, 1 kutu sınırı olması kötüymüş eczaistanbul'da 2 tane alabiliyorsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SturmpioneeR

Teşekkürler bende denemelik 5 paket roll aldım almışken yanında da 1 kutu bgood aldım, 1 kutu sınırı olması kötüymüş eczaistanbul'da 2 tane alabiliyorsun.

Alıntıları Göster
    orada her ürüne 10tl kargo eklemiyor mu, diğerinmden 2 sipariş geçersin ayunı şey
  • Şuana kadar akyel,roll,b-good kullandım; burun teli olsun malzemesi olsun açık ara b-good en iyisi.

• quote:

Orijinalden alıntı: chemucell

evony maske rengi nedir? Ayrıca trendyol da 75/25 çekim var. b-good satıcısı varmı güvenli.
    Konuda geriye doğru arama yapsanız görürsünüz zaten.

https://forum.donanimhaber.com//mesaj/yonlen/144885484

https://forum.donanimhaber.com//mesaj/yonlen/144933336

• quote:

Orijinalden alıntı: anilzi

nasıl bu saydığın maskeler b-goodtan ucuz oluyor. örneklerinin hepsi 50 kuruştan pahalıya geliyor. papara kart ile b-goodun tanesi 50 kuruşa geliyor.
    amaç kaliteli üreticisi bilinen, verdiği bilgiler güvenilir doğru maskeler almak olmalı birde en önemlisi trendyol-n11 gibi dolandırıcı kaynayan sitelerden değilde güvenebileceğin mahallenin eczanesinden alıyor olman.
    Forumdaki herkesin oturduğu muhitteki eczanelerde B-Good maske yok. Herkes papara kullanmıyor. Ama kupon bulmak zor değil. Forumda satışı da var. Normal fiyatlarına bakılırsa da B-Good dan ucuzlar. Ben lastikleri sıkı denildiği için B-Good almıyorum. Roll maske biraz piyasada çoğalsın onu alırım.
  • Sağlık bakanlığı bu işi niye denetlemez anlamıyorum . Incelersin 3-4 marka maske harici satmak yasak dersin olur biter
    Terzi adam caputtan maske yapıp satiyor .
    Bir de bu kolonyalar için de bir kriter var mı?
    Ben de nişan limon kolonyası var .Köklü marka ama virüs karşısındaki kalitesi ne o önemli

• 
Sayfa: önceki 401402403404405
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.