Şimdi Ara

Kolonya, Maske ve Dezenfektan Fırsatları [ANA KONU] (380. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
17.602
Cevap
309
Favori
614.647
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
74 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 378379380381382
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    fiyatına göre güzele benziyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • B.AYAR kullanıcısına yanıt
    Fiyatına göre gayet iyi bence. Muhtemelen diğer markalar da rekabete göre fiyat düşürecektir. Hastalıktan önce kaç paraydi sanki bu maskeler?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pi

Fiyatına göre gayet iyi bence. Muhtemelen diğer markalar da rekabete göre fiyat düşürecektir. Hastalıktan önce kaç paraydi sanki bu maskeler?
    birinci ayın sonunda, kargo dahil 150 adet almıştım.
    Kolonya, Maske ve Dezenfektan Fırsatları [ANA KONU]

• B.AYAR kullanıcısına yanıt
    Yani hocam işte. Maske işi yapanlar köşe oldu resmen.

• quote:

Orijinalden alıntı: AÇILIN-BEN-MÜHENDİSİM

https://urun.n11.com/medikal-maske/b-good-cerrahi-maske-3-katli-50-li-5lipkt10-P436765643

aynı markanın çocuk maskesi de var

Alıntıları Göster
    bu maskeyi papara ile verdiğiniz linkden alsak eczane indiriminden yararlanabiliyormuyuz bilginiz varmı acaba

• Pi kullanıcısına yanıt
    kumdan kale kullanıcısına yanıt
    Böyle olunca da mantar gibi her yere maske üretim tesisi (tesiscikleri) açıldı. Bu nedenle şahsi tavsiyem covid belası çıkmadan önce de bu işlerle uğraşan markaların ürünlerine devam etmek. Diğerlerinin ne olduğu belirsiz. Parayı veren 10 tane sertifika alabiliyor. Maskelerin internet sitelerini özellikle kontrol etmeye başladım. Yüzde doksanı 100 -180 gün önce tescillenmiş, çoğu tekstil işinden dönmüş vs.

pandeminin ilk haftalarında 15 maskeye 135 TL vermiştim, şükür yine o günler geride kaldı ancak fiyatların daha da inmesi şart.

Eczane harici papara indirimi geçmez dost.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi foxryum -- 15 Ağustos 2020; 16:49:50 >

• quote:

Orijinalden alıntı: kumdan kale

bu maskeyi papara ile verdiğiniz linkden alsak eczane indiriminden yararlanabiliyormuyuz bilginiz varmı acaba

Alıntıları Göster
    Site n11 olarak geçeceği için zaten olmaz, faturayı da kabul ederler mi zannetmem. Tosla 100/25 var onla birleştirilebilir,

• quote:

Orijinalden alıntı: voxah

Meltblown kumaş derken; maskenin katmanlarına ilişkin detaylı kumaş bilgisi verebilir misiniz?

Alıntıları Göster
    Soruma cevap alamadım. Maskenin katmanları hakkında bilgi vermeniz mümkün mü? Hangi kumaş, kaç gr vs. @bekirsahin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi voxah -- 15 Ağustos 2020; 16:48:32 >
  • foxryum kullanıcısına yanıt
    Hocam doğru diyorsunuz fakat onlar da bence marka imajını kullanıp yüksek fiyat çekiyorlar. Ben satın alırken telli olup olmamasina ve filtreli kumaş olmasına bakıp aldım. Mesela soly care eski marka bildiğim. Onda tela kumaşı var 3 katmanda da. Bunu bildiğim için meltblown kumaşlı başka marka aldım mesela. Yeterlilik olduğu sürece bence yeterli. Marka önemli değil.

• foxryum kullanıcısına yanıt
    teşekkürler
  • AÇILIN-BEN-MÜHENDİSİM kullanıcısına yanıt
    teşekkürler
  • Pi kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler, güzel görünüyor, kullanım görüşlerinizi bekliyoruz. Özellikle kenarları tam kapatma ve bir süre kullandıktan sonra lastik konforu nasıl paylaşırsanız sevinirim.
  • kullananlar cevaplarsa sevinirim akyel maske yüze tam olarak oturuyormu yanlardan açık kalıyormu acaba çünkü açık kalıyorsa bir anlamı yok takmanın
  • Pi kullanıcısına yanıt
    Maskelerin görüntüsü güzel duruyor. Katmanlarına da ayırarak meltblown tescil edilirse tamamdır bence. Ama burdan yetkili arkadaşa sesleniyorum. Açık mavi yerine B-Good maskedeki gibi soluk lacivert renk yaparsanız maskeler daha iyi görünür. Açık mavi bana itici geliyor nedense. Madem her renk yapabiliyorsunuz bunları da renklendirin bence.
  • Pi kullanıcısına yanıt
    Attığın resimdeki barkod numarası ile ÜTS kaydına baktım EceMed olarak gözüküyor.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pi

Voinmed maskelerimiz gelmiş bulunuyor. Resimlerini şimdi atıyorum. Denemesini birazdan yapacağım. Kutu sağlam geldi. İlk izlenimim olumlu.

1 tanesinde imal ve skt vardı. Diğer üçünde başka yerde miydi bilmem. O sktsi olan kutuda fazladan Türkçe bilgi var

Medizer alacaktim renkli ve yorumları iyi diye. Satıcı ilanları duzenliyormus. Hem de bu daha ucuza geldi. Bunu aldım.

-Koku yok.
    -Teli normal tel iste. Kablo bağında olur ya ondan. Biraz gevşek. Diğerleriyle aynı bence
    -Lastikleri şimdilik iyi. Rahat.

Eve geçince guncellerim.

Evet güncelleme

Kulağı açıtmiyor. Ben evet diyorum.
    Arkadaşlar mesajı guncelledim. Detaylı resimlere bakabilirsiniz

• SeatSide S kullanıcısına yanıt
    Doğrudur hocam. Detaylardan çok anlamıyorum. F/p olarak çok iyi bence.

• Pi kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler. Ben de almayı düşünüyorum. B-good kullandınız mı? Karşılaştırma imkanınız var mı?
  • Pi kullanıcısına yanıt
    üstad eline sağlık

• 
Sayfa: önceki 378379380381382
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.