Şimdi Ara

Kolonya, Maske ve Dezenfektan Fırsatları [ANA KONU] (230. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
17.602
Cevap
325
Favori
600.747
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
74 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 228229230231232
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • aristotheles A kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler bilgi için.
  • Bu Mardenimde Meltbown filtreli maskenin diğerinden farkı nedir? Hangisi alınmalı?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • https://www.gittigidiyor.com/kozmetik-kisisel-bakim/maske-t-c-saglik-bakanligi-onayli-tum-belgeleri-hazir-3-kutu-90-adet_pdp_559908436

    bu maskeleri alıp deneyen varmı bugün 6 paket sipariş etmeyi düşünüyorum.
    sıkıntılı bir ürünse hiç girmeyim o işe

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: maicole

    Bu Mardenimde Meltbown filtreli maskenin diğerinden farkı nedir? Hangisi alınmalı?
    Meltbown alınmalı.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yusuf07. Y kullanıcısına yanıt
    Yıkanabilir bez maskelerin TSE K599 standardına uygun olması lazım diye biliyorum. Piyasada bu standarda uygun olanını bulamadım henüz, 10 kez 15 kez yıkanabilir falan yazıyor ama standart olmayınca bir anlamı yok bence.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Buchholz rölesi -- 5 Haziran 2020; 9:58:22 >
  • hay gözünü sevdiğim kapitalist düzeni :)

    Kolonya, Maske ve Dezenfektan Fırsatları [ANA KONU]
    https://www.lacoste.com.tr/maskeler




  • osgour kullanıcısına yanıt
    Beyoğlu saaatçilikten bilmem kime kadar ilgili ilgisiz herkes maske satıyor.
  • Buchholz rölesi kullanıcısına yanıt
    Hocam teşekkür ederim.

    Bez maskelerle ilgili bahsettiğiniz standart; Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı, Türk Standartları Enstitüsü (TSE) ve TÜBİTAK ortak çalışması hazırlanıp 11 Mayıs 2020 tarihinde TSE internet sitesinde yayımlanmıştır.

    İlgili standartta; "Bu kriter kapsamındaki hijyenik maskeler, 93/42 EC Direktifi veya AB/2017/745 Yönetmeliği anlamında bir tıbbi cihaz (PS) veya AB Tüzüğü anlamında kişisel koruyucu ekipman (KKD) olarak kabul edilmemelidir." ifadesi yer almaktadır.

    Şu an için bu standart zorunlu mu yoksa ihtiyari mi belli değil.

    Bazı firmalar çakallık yapıp test, belge,vb. var deyip abuk sabuk belgeler gösteriyor. (Önceki mesajda soru sorduğum firmayı tenzih ederim).
  • Roll Maske bekleyen forumdaş varsa beklemesin, kurtsan medikalden gelen cevap.

    Maske bizim yurtdışından aldığımız ve burada son mamül haline getirdiğimiz bir ürünümüzdü. Malum salgın süreçleri nedeni ile uzun zamandır temin edemiyoruz. Kur artışı ve belirlenen fiyat sonucu temin edilmesi henüz mümkün görünmüyor ama süreçte çalışmalarımız sürmekte. Şu an için bu nedenlerden dolayı üzülerek yardımcı olamıyoruz maalesef.
  • atommühendisi A kullanıcısına yanıt
    Bu cevabi bekliyordum bende teşekkürler

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar Pttavm sitesinden filtreli soly almak isteyenlere üzücü bir haberim var. Benim bir arkadaşım sipariş etmiş 20 adet malesef gelenler soly falan değil. Lastikleri el dikişli , filtresiz, mavi renkli ve markası belli olmayan bir maske göndermişler. Benim aldığım satıcıdan almıştı. Demekki gönderdikleri ürünü değiştirmişler bilginize.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: inanlı

    papara ile eczaneden 50 li değil de 10 lu pakette maske aldım. poşet içerisindeydi.
    Konuşma şu
    + bunların markası yok üzerinde.
    - bu 50 liklerle aynı markadan
    +ce belgesi falan var mı belgeleri tam mı
    -tabi tabi var

    eve geldim bi ince bi ince anlatamam. Hatta anlatırım içini açıp baktım. çift kat.orta katman yok. bu çiçeklerin buketlerinin etrafına sarılan delikli beyaz bir kumaş varya ondan yapılmış resmen ikiye katlayıp tel koyup ortasına 1 tl ye satıyorlar. İnsanların sağlığı ile oynuyorlar.

    ( fotoğrafını bir sonraki kullanım sonrası atmadan önce çekeceğim buraya eklerim )

    Ve aynı yere ben devletin maskesini sormuştum bir kaç gün öncesi. o kalmadı, gelmiyor. zaten dandik onlar demişti. en basitinden devletin maskesi boynuma kadar kapatıyordu ve üfleme yapılınca alevi etkilenmiyordu. eczaneden aldığım ise adete püfür püfür ve çenemi zor kapattı.

    daha önceden söylemiştim fason üretim yapan facebook gruplarına girdim ne dönüyor diye bakmaya. Orada bile insanlar daha insaflı ( çıplak elle ve maskesiz üretim, bezlerin yerlerde olması ve arada zabıta denetim yapıyor belgesi olmayanlar dikkatli olsun diyenleri saymazsak )
    Fason üretimlerden de berbat resme dolandırıcılık işi idi.

    Ben eczaneden aldığım mala bile güvenemeyeceksem ne anlamı kaldı eczanelerin. İstediğin ürünün adını söylüyorsun eczacıda veriyor olayına döndü esnaflığa döndü iyice. E bakkal çırakları da yapıyor bu işi.

    papara ile indirimli alacaktım ne güzel ama güven olmuyor ki. Zaten limit 50 papara'da ilaç mı alayım maske mi alayım derken birde eczane beni dolandırır mı diye düşünür oldum.

    Ayrıca bana ona buna sattın 5 lira 10 lira kar ettin. E salgın ne olacak. Ya alanlardan biri o maske ile sana gelirse ve o kişi rahatsız ise?

    Eczacısı da fırıncısı da aynı. Eldivenle pos makinesi rakam giriyor kartı alıyor okutuyor, sonra sıradakini ekmeğini poşete doldurmaya devam. Arada alnını siliyor eline.

    Bu ülke için; müslümanlık var ülkede, tertemiz herkes diyenler temizlikten nasibini alamamıştır o kadar diyorum. Salgında böyle davrananlar normal zamanda Allah bilir neler yapıyordu.

    ez cümle, sayfalarca analiz sonucundan hangi maske iyidire karar verildi arkadaşlar? Birde onu deneyelim gerekirse.
    baştan okumaya başladım yazdıklarınızada katılıyordum taki işi müslümanlığa getirip bağlayana kadar herdediğinize katılıyordum
    şunu çok merak ediyorum acaba hıristiyan olan bir ülkede kötü olan bişeyleri sayıp sayıp sonunda birde hıristiyalık var bu ülkede şeklinde bir cümle kuruluyormu yada benzeri bir cümle
    neden her kötü bir şeyde dini eleştiriyoruz kaldıki adama niye namaz kılmıyorsun dediğimizde hemen Allah la benim aramda olan bişey sen ne karışıyorsun diyor
    şimdi siz bu şekilde söyleyince kötü olan bir şeyde (müslüman yada hıristiyan fark etmez o kişinin inancını bağlar )ozaman ben tüm müslümanlar ahlaklı yada hıristiyanlar veya başka dine mensup olanlar diğerleri ahlaksız anlamını çıkarırım yada üçkağıtçı dolandırıcı vs..
    bizde nedense yolda adamın ayağına taş takılsa hemen bide bu ülke müslüman olacak vs.. diye bir cümleye giriş yapılıyor yada sonuna mutlaka müslümanım diyor birde diye ekleme mutlaka oluyor




  • rfve kullanıcısına yanıt
    kesin biryerinde bir eksiği vardır ya filitresi yoktur ya incedir vs.. kimse 1 tl ye satacağı maskeyi şuan itibari ile 64 krş a satmaz vardır bi bit yeniği ne demişler ucuz etin yahnisi olmaz
  • quote:

    Orijinalden alıntı: cruze_can

    Arkadaşlar Pttavm sitesinden filtreli soly almak isteyenlere üzücü bir haberim var. Benim bir arkadaşım sipariş etmiş 20 adet malesef gelenler soly falan değil. Lastikleri el dikişli , filtresiz, mavi renkli ve markası belli olmayan bir maske göndermişler. Benim aldığım satıcıdan almıştı. Demekki gönderdikleri ürünü değiştirmişler bilginize.
    Evet bende eptt'den pttem isimli satıcıdan(sanırım ptt kendi satıyor) maske aldım, soly diye, ama Alaçatı Medikal isminli kutu içerisinde yeşil renkte baya kalın maskeler çıktı. Ben daha kullanmadım, sıra gelmedi ona, ama kalınlığı devletin ilk gönderdiği maskeler gibi. Test ettikten sonra tekrar bilgilendiririm.
  • Mardenim ve akyel kullanan arkadaşlar,
    Çocukların kullanımı için hangi markayı almaliyiz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: av_erkam89

    Evet bende eptt'den pttem isimli satıcıdan(sanırım ptt kendi satıyor) maske aldım, soly diye, ama Alaçatı Medikal isminli kutu içerisinde yeşil renkte baya kalın maskeler çıktı. Ben daha kullanmadım, sıra gelmedi ona, ama kalınlığı devletin ilk gönderdiği maskeler gibi. Test ettikten sonra tekrar bilgilendiririm.

    Alıntıları Göster
    Sizinki yine kalınmış. Benimkiler mavi ve ince. Markasının ne olduğu belli değil. Demekki bedava dağıtımdan ellerinde kalanları gönderiyorlar.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ivirzivir35

    Mardenim ve akyel kullanan arkadaşlar,
    Çocukların kullanımı için hangi markayı almaliyiz.
    Ikisi de çocukların kullanımı için boyut olarak büyükler. Ama koruma anlamında soruyorsanız ikisi de filtreli ve koruması diğer piyasada gezen maskelere göre yüksek. Ama mardenim bana daha bir tok geliyor. Ne biliyim maskeyi elome aldığımda kalınlığı daha iyi gibi.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cruze_can -- 5 Haziran 2020; 16:17:21 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • cruze_can C kullanıcısına yanıt
    sizde mi aynı satıcından(pttem) aldınız?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: av_erkam89

    sizde mi aynı satıcından(pttem) aldınız?
    Kendime değil daha doğrusu arkadaşıma aldık. Benim kendi aldıklarım soly ve filtreliydi. Evet aynı pttem satıcısından. Arkadaşım sormuştu nerden aldım diye. Filtreli soly gelecek diye aldı.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ncdtkrts

    Kesip test etmedim ama meltblown var. Lakin bana gelen ürün ile memnun arkadaşlara giden ürünlerdeki barkod kodu farklıydı o yüzden kalite farkı düşmüş olabilir. Bana çok ince geldiği için beğenmedim iade ettim.
    Hocam Akyel Maskeydi dimi senin alıp beğenmediğin ürün? Sen nereden almıştın Akyel maskeyi?
  • 
Sayfa: önceki 228229230231232
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.