Şimdi Ara

Kolombiyadaki Mezarcılık Anım KORKUNÇLU

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
136
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yıl 1982 O zamanlar daha yaşım 15.Medellinin varoşlarında her evin camında Pablo Escobar resimleri var sağolsun her ay mahallemize gelip erzak ve para yardımında bulunurdu,bide güzelimden bi halı saha yaptırmıştı her gün akşam ezanı olana kadar orda top koştururduk benim başarılarımın ilk basamağı bu halısaha olmuştu.Escobar futbola çok ilgi duyuyordu bu yüzden bizle çok iyi ilgileniyordu.

Yine bir gün akşam ezanı okunmuştu medellin merkez caminin ordan bütün şehre yayılıyordu ezan sesi.Bizde bu sırada halısahada gazozuna maç yapıyorduk o sırada benden 2 yaş büyük olan ve bizi her gün döven martin halısahaya girdi şişman ve uzun boyluydu topu atın lan dedi bizimkiler korkudan hemen topu attı martin hıyarı topu yokuş aşağı fırlattı sonrada gelip bi kaçımızı tokatlayıp gitti.Ben ve en yakın arkadaşım Ronaldinho yokuş aşağı koşmaya başladık top allah bilir nerdeydi Ronaldinho Ohh Jesus Help Us diye ağlaya ağlaya koşuyordu.O sırada Medellinin Merkez cami imamını gördük tespihini sallaya sallaya geliyordu Ronaldinho yokuş aşağı koşarken yukarı çıkan hocaya çarptı ve hocayı yere düşürdü Ronaldinho hocaya tanrı sizi korusun dedikten sonra kaçmaya başladı bende hocadan özür dileyerek kuran kursundan kalma sübhaneke ezberimi verdim ve ronaldinhoya yetiştim

5 dklık koşuştan sonra meydana gelmiştik meydan sessizdi bi cami bi çeşme bide kahve vardı.Ronaldinho hemen kahveye uçtu ve çaycı James'e topumuzu gördünmü dedi James valla yukardan bi top geldi bende gelişine yapıştırdım imamın kafaya geldi dedi gülmeye başladı imamda topu alıp caminin arkasına doğru fırlattı dedi.Biz hemen Ronaldinhoyla Camiinin arka tarafına geçtik burası mezarlıktı ve sokak lambasıda yoktu sadece ay aydınlatıyordu geceyi.Ronaldinho burda in cin top oynuyor diyerek espri yapmaya çalıştı bende ensesine vurarak küfür ettim.

Mezarlık kapısından içeri girdik tıpkı filmlerdeki gibi bi sis bulutu vardı ve baykuş sesleri bir türlü kesilmiyordu yavaş yavaş ilerliyorduk bir anda beyaz yuvarlak bir şey gördük uzakta sevinçten yere bakmadan koşmaya başladık vardığımızda şoke olduk meğer top zannettiğimiz mezar taşıymış yuvarlak şeyde sarıkmış Ronaldinho gülmeye başladı ve haç kolyesini çıkardı ve jesus jesus help us help us diye ağlamaya başladı ikimizde diz çöktük bı sırada birden bir aydınlanma oldu yukarıdan Jesus indi dilimizi yutmuştuk elinde total 90 topu ve total 90 eşofmanları vardı bunları bize verdikten sonra bizi kutsadı ve gitti

Bütün bu olaylardan sonra evimize dönerken tofaşla medellin yokuşunda bekleyen Cuardado ve kardeşleri önümüzü kesti bizim elimizdeki eşofmanları ve topları gasp ettiler karşı koyamadık ve mahalleye döndük Ronaldinhoyu bizim eve çağırdım gelsin iki zikir çekelim diye gelmek istemedi ensesine vurdum ve zorla bizim eve getirdim kapıyı açmamla beraber bayılmamız bir oldu.Uyandığımızda Fok balıklarıyla dolu bir odadaydık

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Andres Escobar -- 7 Şubat 2015; 0:31:28 >

• Okumayin ronaldinho

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • inanmayın beyler Brezilyalı Ronaldinho değil
  • Okumayın zebani yok

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Selam delikanlı,bi' şeye ihtiyacınız olursa söyleyin.

campeón de Colombia !

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pablo Escobar -- 7 Şubat 2015; 0:42:12 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.