Bildirim
Kolera - Narsist, Şarkı sözlü Klip [Ben yaptım.gif]

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
sen inanılmaz amazing bi insansın dostum _____________________________ de te fabula narratur! -
terazin nerende _____________________________ Dünyaya gerçek bir dahi geldiğinde onu şu işaretten tanıyabilirsiniz. Tüm ahmaklar ona karşı birleşmişlerdir."
II. Abdülhamid
Ulû Sultân Abd-ül Hamid Han - Gazi
"Tarih değil,hatalar tekerrür ediyor." -
İmzana taptım dostum _____________________________ -
Şimdi Sagopa Kajmer'i ve Kolera'yı çekemeyenler doluşur hem Sago'ya hem Kolo'ya hemde senin emeğine saygısızlık ederler.Emeğine sağlık. _____________________________ -
Harika yazmışta, kime yazmış bunu merak ettim. _____________________________ Bütün günler ölüme gider, son gün varır.
Montaigne -
imza o kadar kötü ki...
...bu lafımla kötü dediğim şeylere yaptığım hakaretten dolayı kendimi intihar edicem!
biliyorum anlatım bozukluğu var ne kadar zekisin mal_____________________________ -
Kime saydırmış bu kadar acaba.Ayben geliyo aklıma ama _____________________________ Let's make some LSD ! -
Sansar a sanırsam _____________________________ 1.kattan düşen bir insan ile 21.kattan düşen arasındaki fark;21.kattan düşen aaaaaaaaaaa dışşk 1.kattan düşen dışşk aaaaaaaaaa..
kadının biri bi gün banyodan çıkmış kurulanmaya çalıştığı halde sürekli yaş kalıyomuş neden?
o gün kadının yaş günüymüş de ondan -
senin düzgün konunmu var barzo _____________________________ Where is hareket there is ben -
Şizofrenik pis manyak çocuk
'dan ilk güzel haraket_____________________________ -
Ayben'e yazılan bir diss.
Ayben'in söylediği rap rap şarkısından bahsetmiş.
Giydiği tek omuzu düşük bluzlardan bahsetmiş.
Abisini ( ceza ) babasını söylemiş nakaratta.
Vefat etmiş annesinden bahsetmiş. üzülür falan diye.
vs vs çok var !_____________________________ İmzanız kural dışıdır! || Uymanız gereken imza kurallarını okumak için tıklayınız. -
No.1 ft İzah - Hit Em Up Etkisi
http://www.rapzone.biz/752/No.1-ft-Izah--Hit-Em-Up-Etkisi-_____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: kettoplazma
No.1 ft İzah - Hit Em Up Etkisi
http://www.rapzone.biz/752/No.1-ft-Izah--Hit-Em-Up-Etkisi-
şehinşah - M.S.T hiphop okulu mezun party . :D_____________________________ de te fabula narratur! -
melankolik çocuklar tolga ve dilara tarafından hazırlanmıştır
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X