Şimdi Ara

Koleksiyoncular Buraya

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
979
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar elimde Hürriyet gazetesinin Beşiktaş'ın 100. yılına özel çıkardığı ve sadece 3000 adet ile sınırlı sayıda bastığı gazete var. Gazete plastik ambalajı ile birlikte satıldığı için muhafazası da bu şekilde sağlandı. Gazetenin herhangi bir yerinde tahrip durumu söz konusu değildir. 1948 ile 2003 yılları arasındaki Beşiktaş haberlerinin basılı olduğu ve şampiyonluk yıllarına ait sayfalar yer almaktadır. Bunun yanında 100. yıla özel hazırlanan beşiktaş belgeselinin orjinal 2 adet vcd'si de bulunmaktadır.

Bu özel gazete ile ilgili internette de araştırma yaptım ve hiçbir bilgi bulamadım. Nadir bir eser olduğunu düşünüyorum. Ben bu değerli eserin ederini bu işi bilenlerden öğrenmek istiyorum. Yardımcı olursanız sevinirim. İyi forumlar.

Koleksiyoncular Buraya

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi A.D.K -- 29 Mayıs 2014; 2:06:03 >

• Aynısı bizde de vardı. Annem ayakkabılığın altına serdi.
  • Para koleksiyonum var benimde 176 yıllık bakır değeri 10 lira bile değilmiş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PresidentObama -- 17 Mayıs 2014; 3:56:59 >
  • Degerli mi degersiz mi bende bilemiyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 5 lira vereyim kargo senden
  • peçete koleksiyonum var... (liseliler bilmez , 90 ların en muşhur koleksiyon türüdür :))) bir çoğunu attıysak ya da kullandıysak ta... bir kısmı duruyor...)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Oliver_

Aynısı bizde de vardı. Annem ayakkabılığın altına serdi.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • taso var bende 500 tane felan
    sporcu kartı 750 felan
    bide mageman felan kartları var.
  • dedemden kalma eski para koleksiyonum var
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.