Şimdi Ara

Kolay Yoldan İnternetten Satış Yapmak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
1.298
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • İnternetten Satış Yapmak İnternet Üzerinden İyi Bir Gelir Elde Etmenin En İyi Yollarından Bir Tanesidir.
    Ancak Bu Yöntemin Seçilmesi İnternet Üzerinden Çalışmayı Düşünenler İçin Çok Kolay Olmasa Gerek O Yüzden Bu Yazıda Risk Almadan İnternetten Nasıl Satış Yapılır Öğrenebilirsiniz.

    E-Ticaret dünyada olduğu gibi ülkemizde de hızlı bir büyüme gösterdiği ortada internetten satış yapmak isteyen küçük ve büyük ölçekli firmalar satışlarını arttırabilmek için internet denilen sanal pazarda sanal şubelerini yani alışveriş sitelerini açarak yerlerini aldılar ve her gün aralarına yeni alışveriş siteleri katılıyor. İnternetten satış yapmak sadece işletmelerin ilgi odağında değil bireysel olarak internetten çalışarak para kazanmak isteyenlerinde ilgi odağındadır. Satış yapabilmek için bir işletme sahibi olmaya, elinizde satabileceğiniz stoklu ürününüzün olmasına, vergi mükellefi olmaya , bir bütçe ayırmaya yani sermayeye gerek yok ve profesyonel olarak hazırlanmış e-ticaret yazılımlarına ihtiyacınız olmadan da evinizden çalışarak bir ürün satabilir ve yaptığınız her satıştan büyük paralar kazanabilirsiniz.



    Sermayeye ve teknolojik olarak bir alt yapıya gerek olmadan da affiliate marketing (satış ortaklığı) yaparak kolaylıkla internetten satış yapmak mümkün. Satış ortaklığı yaparak para kazanmak için satabileceğiniz ürünün size ait olmasına gerek yok. Affiliate marketing (satış ortaklığı) sisteminde bir başkasının ürününü internetten pazarlayarak yaptığınız her satıştan yüksek komisyon bedelleri kazanabilirsiniz.



    İnternetten pazarlayacağınız ürünleri satış ortaklığı sitelerine üye olarak bu sitelerin ürün havuzlarında bulunan değişik kategorilerdeki ürün ve ürünlere satış ortağı olarak hemen internetten satış yapmaya başlayabilirsiniz. Satış ortaklığı siteleri satacak ürünü olmayan ama internetten satış yapmak isteyenler kişileri ve ürün sahiplerini bir araya getiren platformlardır. Ayrıca satış ortaklığı sitelerinin güvenli ödeme sayfalarından ödemeler kolaylıkla yapılır. Yapılan her satıştan vergi mükellefi olmanıza gerek kalmaksınız sizin yerinize fatura keser ve satış ortaklarıyla ürün sahiplerinin gerçekleşen satışlardaki paylarını hesaplarına aktarır. Bu nedenle satış ortaklığı veren sitelere üye olmak hem sermayesiz hem de yasal olarak ürün satışı yapmanın en basit yoludur.



    Satış ortaklığı sistemi evden çalışarak internetten satış yapmak ek gelir elde etmenin kolay bir yolu olduğu gibi çok avantajlı ve kaybetme riski olmayan bir sistemdir şöyle ki; E-Ticaret yapmak için satabileceğiniz bir ürüne ihtiyacınız var ve bu ürünü tedarikçiden alabilmek içinde bir sermayeniz olmalı yani ürünü satmak için öncelikle almak gerekiyor. Ürünü tedarikçiden temin ettiniz internet sitenizden ziyaretçilerinize pazarlıyorsunuz diyelim ürün tutulan bir ürünse size çok para kazandırabilir ya ürün kimsenin ilgisini çekmeyen tutulmayan bir ürünse o zaman sermayenizi kurtarmak bir mucize olabilir. Ama satış ortaklığı böyle değildir ürüne sermaye koymazsınız yani bir ürünü satmak için tedarikçiden almazsınız. Ürüne satış ortağı olarak sadece kazançlarına ortak olursunuz yaptığınız satışlardan komisyonunuzu alırsınız yada satılmayan bir ürünse o ürünün yerine başka bir ürünü satabilirsiniz böylece kaybetme riskiniz sıfır ama kazancınız yüksektir.
    https://pdf-ekitap-indir.blogspot.com.tr/2017/04/internet-milyoneri-egitim-seti-indir.html



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi meander -- 24 Ekim 2017; 18:27:1 >







  • Merhaba,
    İnternette nerelerde nasıl satış yapabileceğinizle ilgili bu yazıya göz atabilirsiniz.
    https://www.dopigo.com/internetten-satis-icin-dukkan-acabileceginiz-siteler/

    Ayrıca internet pazaryerlerindeki komisyon oranları da şurada açıklanmış:
    https://www.dopigo.com/satis-komisyonlariyla-ilgili-guncel-haberler/




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.