Bildirim
Kolay Üslü Sayılar Soruları
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
ikinci soru 4
ucuncusu 5^n+1 . 130
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: butidontcare
ikinci soru 4
ucuncusu 5^n+1 . 130
Hocam ben ikinci soruda bir türlü 4u bulamadım yav üstleri topluyorum tabanlar aynı sonra bölme işlemi diye çıkarıyorum 2^4 çıkıyor.
Üçüncü soruyu uzun çözümünü atabilirmisiniz ? -
quote:
Orijinalden alıntı: reodentreomantik
quote:
ikinci soru 4
ucuncusu 5^n+1 . 130
Hocam ben ikinci soruda bir türlü 4u bulamadım yav üstleri topluyorum tabanlar aynı sonra bölme işlemi diye çıkarıyorum 2^4 çıkıyor.
Üçüncü soruyu uzun çözümünü atabilirmisiniz ?
İkinci soruda 2 üzeri 7 parantezine al sadeleştir çıkar oradan
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nirvana. -- 21 Şubat 2015; 14:43:50 > -
-
-
quote:
quote:
ikinci soru 4
ucuncusu 5^n+1 . 130
Toplama işlemi varsa tabanlar aynı olsa bile üsleri toplayamazsın. Yanlış bilgi olmasın. Arada çarpma varsa toplayabilirsin. -
quote:
Orijinalden alıntı: spiritmagie
quote:
quote:
ikinci soru 4
ucuncusu 5^n+1 . 130
Toplama işlemi varsa tabanlar aynı olsa bile üsleri toplayamazsın. Yanlış bilgi olmasın. Arada çarpma varsa toplayabilirsin.
Evet haklısınız karıştırmışım :)
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X