Şimdi Ara

KOLAY DOLUM KARTUŞLARI VE UYUMLU YAZICILAR ANA BAŞLIK (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
9 Misafir - 9 Masaüstü
5 sn
355
Cevap
18
Favori
115.294
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • arkadaşlar merhaba. bende canon mp140 yazıcı var. dolum için yolladım kartuşları(pg-37 ve cl-38) ama oradaki adam yeni kartuş almam gerektiğini söyledi. ben de yeni kartuş alacağım ama merak ettiğim şey acaba bu kartuşların gramajları(ml) markadan markaya farklılık mı gösteriyor? internetten alayım dedim her sitede farklı ml kartuş satılıyor. bir diğer sorumda ben renkli çıktı pek kullanmıyorum, acaba sadece siyah kartuş alsam yine çalışır mı yazıcım. en kısa zamanda cevap vermenizi rica ediyorum ve yardım edeceklere şimdiden teşekkür ediyorum...
  • yeni kartuş almayın!O kartuşlara vereceğiniz parayla(siyah ve renklinin ortalama toplam fiyatı >100 TL) yeni bir Canon yazıcı alabilirsiniz!
    Ama ben size Canon almanızı tavsiye etmiyorum, Epson sx125 veya sx425 alın beraberinde de Epson Kolay dolum Kartuş setlerinden alın.Kartuş maliyetiniz neredeyse bedevaya gelecektir...
  • Epson sx125 electroworld'te 15 gun once super indirimliydi.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: koksalkesen

    arkadaşlar merhaba. bende canon mp140 yazıcı var. dolum için yolladım kartuşları(pg-37 ve cl-38) ama oradaki adam yeni kartuş almam gerektiğini söyledi. ben de yeni kartuş alacağım ama merak ettiğim şey acaba bu kartuşların gramajları(ml) markadan markaya farklılık mı gösteriyor? internetten alayım dedim her sitede farklı ml kartuş satılıyor. bir diğer sorumda ben renkli çıktı pek kullanmıyorum, acaba sadece siyah kartuş alsam yine çalışır mı yazıcım. en kısa zamanda cevap vermenizi rica ediyorum ve yardım edeceklere şimdiden teşekkür ediyorum...

    Cvp için biraz geç oldu özür dilerim ancak en azından aynı cihaza sahip diğer arkadaşları bilgilendirmek adına cevaplıyorum mesajınızı.Sizin cihazınız ne yazıkki tek kartuşla çalışmıyor kartuşların ikisininde takılı olması gerekiyor.
    Kartuşların ml aynıdır zaten numraraya göre alıyorsunuz.Ancak benim de size ve diğer bu şekilde yazıcı kartuşu alacak arkadaşlara tavsiyem @falcon1977 isimli arkadaşımızın tavsiyesi ile aynı doğrultuda olacaktır.Bu kartuşların fiyatı 100 tl yi geçiyor ve bu paraya çok az bir miktar ilave edip dolan kartuş uyumlu yazıcılardan birini ve yanında kartuşlarını alarak çok uzun vadede kârlı bir iş yapmış olursunuz.

    İyi Forumlar.




  • merhabalar ;

    ben bir internet sitesinden EPSON PX730WD aldım ve orjinal kartuşlarını bitirmeden ceccesor'ün kolay dolum kartuşlarını taktım, orjinali ile cecesorun mürekkepleri arasında hiç bir fark olmadığına şahit oldum ( aynı kaliteyi aldım )

    benim sormak istediğim bir kac sual var

    1 ) Yazıcıda "sayacı kapat" ibaresi mevcut , bunun ne anlama geldiğini bilmemekteyim

    2) Mürekkepleri kartuşları yerinden çıkartmadan dolum yapsam herhangi bir problem yaşar mıyım ?

    3 ) Kafa temizliği yapmak yazıcının ömürünü yer mi ? ( ne kadar sürede yapılması gerekir )

    4 ) Kitapçığında "13 dk kullanılmaz ise uyku moduna geçer " yazıyor bu süre kısaltılabilir mi ?

    5 ) Light scarble cd -dvd satan arkadaşalarım var mı ?

    6 ) kartuşların üzerinde hava kabarcıkları oluşmuş bu durum normal midir ?
    son olarak bu yazıcıyı tavsiye eder ve herhangi bir firmanın kolay dolum kartuş sistemlerini rahatlıkla kullanabilirsiniz

    sorularıma yanıt verebilecek arkadaşlara şimdiden çok teşekkür ederim




  • @GeCCe

    Öncelikle ellerinize, emeğinize sağlık...
    Ancak hem yazıcıların, hem de kartuşların epey bir değiştiği göz önünde tutulursa yazınında güncellenmesi gerektiğini düşünüyorum.
  • ev icin bir yazıcı-tarayıcı bakıyorum.hemde evde cocuklar rahatca cıktı alsın diye .ekonomik olarak epson sx130 var 70-90 tl arası.gg den doldurulabilir kartuslarına bakayım dedim.set 100 tl .oneri yapacagınız ekonomik baska yazıcı-tarayıcı varmıdır.
    gg de bir de canon mp280 ler var ciss sistemi ile beraber.onerirmisiniz.fiyat 155 tl.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: chemucell

    ev icin bir yazıcı-tarayıcı bakıyorum.hemde evde cocuklar rahatca cıktı alsın diye .ekonomik olarak epson sx130 var 70-90 tl arası.gg den doldurulabilir kartuslarına bakayım dedim.set 100 tl .oneri yapacagınız ekonomik baska yazıcı-tarayıcı varmıdır.
    gg de bir de canon mp280 ler var ciss sistemi ile beraber.onerirmisiniz.fiyat 155 tl.


    Aynen ben de evde kullanmak üzre,ama aynı zamanda foto basmak için,yeni bebeğimizin resimlerini :) 2 adet yazıcı alıcam, Epson sx125 mü,canon mp280 mi?Yahut biraz daha pahalı olan canon mx340 ve epson305f var,ayrıca bitmeyenkartuş.com adlı site ne kadar güvenilir tavsiyelerinizi bekliyoruz arkadaşlar..




  • quote:

    Orijinalden alıntı: mbbilici

    epson SX110 yazıcı için atık mürekkep sayacı sıfırlama ve diğer bakım programı. buyrun.

    http://rapid share.com/files/428356943/SX110_bakim_programi.zip

    sx218 atık mürekkep sayacı sıfırlama programıda varmı acaba ..göremedim forumda ileride ihtiyacım olabilir
  • Hafta sonu Vatan Bilgisayar da %25 kampanya vardı, kolay dolum kartuşlarından dolayı kesinlikle epson (son aldığım hp1350 durduğu yerde bozuldu ve para verdiğim son hp oldu) almaya karar vermiştim. Oğlum bu sene ilkokula başladığı için yazıcı alma ihtiyacı hissettim. Cihaz oğlumun odasında kalacağından kendi telefonumdan, tabletten, eşimin ve benim pc lerimizden çıktı almak için wi-fi olmasını da kesinlikle istiyordum. Renkli ve belge baskıları başlıca amacım olsa da ara-sıra fotokopi, bazı bazı fotoğraf baskısı da almak istedim. Bu nedenle ilk sx130'a baktım ama bana fazla plastik gibi geldi. sx425w fiyat olarak 130a yakın, üzerinde renkli lcd ve wi-fi var, birde vatan kampanyası il efiyat 109 tl olunca tadından yenmez hale geldi. Şimdilik üzerindeki kartuşları kullanıyorum. İlk kullanıma rağmen bir azalma görünmüyor (3 sayfa fotoğraf, yaklaşık 10 sayfa s/b baskı).

    Kolay dolum kartuşu almak amacı ile aldım zaten bu yazıcıyı. Önce goprint ve cecesor arasında bocaladım ama sonra cecesor bana daha güvenilir geldiği için siparişimi oraya vermeye karar verdim. Şirket için de kartuş avantajından ve faks çekerken kağıt-mürekkep tasarrufundan dolayı 305f almak üzereyiz (keşke bu fiyatta birde wifi olsaydı bu cihazda)




  • Güzel bir paylaşım olmuş...
  • quote:

    Orijinalden alıntı: mfcmfcc

    quote:

    Orijinalden alıntı: chemucell

    ev icin bir yazıcı-tarayıcı bakıyorum.hemde evde cocuklar rahatca cıktı alsın diye .ekonomik olarak epson sx130 var 70-90 tl arası.gg den doldurulabilir kartuslarına bakayım dedim.set 100 tl .oneri yapacagınız ekonomik baska yazıcı-tarayıcı varmıdır.
    gg de bir de canon mp280 ler var ciss sistemi ile beraber.onerirmisiniz.fiyat 155 tl.


    Aynen ben de evde kullanmak üzre,ama aynı zamanda foto basmak için,yeni bebeğimizin resimlerini :) 2 adet yazıcı alıcam, Epson sx125 mü,canon mp280 mi?Yahut biraz daha pahalı olan canon mx340 ve epson305f var,ayrıca bitmeyenkartuş.com adlı site ne kadar güvenilir tavsiyelerinizi bekliyoruz arkadaşlar..

    bir yildan fazla epson stylus SX110 ve ona uyumlu doldurulabilir cercesor setini bazen 1 aydan uzun sure duragan araliklarla sorunsuz kullaniyorum.




  • tşklerr
  • Benim renkli orjinal kartuşlarım takılı dolu duruyor. Fakat siyah bitmek üzere ve dolabilen kartuş almayı düşünüyorum.
    Dolabilen kartuş alırsan orjinal renkli ve dolabilen siyahı birlikte kullanabilir miyim?
    Dolabilen kartuşlar boş olarak takılsa bile makine çalışır mı? epson 425w
    Tşk.
  • Dolabilen kartuşcular kullanilamayacagini soyluyor,zaten cipleri farkli.
  • Arkadaşlar HP 363 serisi kartuş seti ve epson T711-715 serisi set var elimde 2.el ama çok temizler.

    dileyen olursa satabilirim , canon 6520 aldım işime yaramıyorlar.
  • Bir şey sormak istiyorum bilenler için. doğru yere yazıyorumdur umarım. ben pek anlamıyorum . benim lexmark 3400 seires all ın one yazıcım var. sanıyorum pek kullanılan tercih edilen bi yazıcı değil. biten kartuşu dolduracak yer bulamadım. hiç bir yerden dolumu yapılmıyor. bu kartuşun zor bulunduğunu dolumunun zor olduğunu falan söylediler hep. zamanında ben almamıştım bu yazıcıyı . ama dolumu mümkün değil mi şimdi bunun. orjinal yeni kartuş da pahalı.. her seferinde alana kadar yeni yazıcı alırsın daha karlı. ben kendim mürekkeb alarak doldursam mümkün olmaz mı . ne yapabilirim .
  • Yazıcı alacaklara tavsiyem kesinlikle epson sx125 hem ucuz hemde çok kaliteli baskılar alabiliyorsunuz ben orjinal kartuşları hiç kullanmadan direk satıp yerine dolan kartuştan set aldım çok kaliteli baskılar alıyorum özellikle mıknatıslı fotograf kagıtları harika dolan kartuşun online satış sitesi:dolankartuscu.com fiyatlarıda digerlerine göre çok uygun.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: mirmirella

    Bir şey sormak istiyorum bilenler için. doğru yere yazıyorumdur umarım. ben pek anlamıyorum . benim lexmark 3400 seires all ın one yazıcım var. sanıyorum pek kullanılan tercih edilen bi yazıcı değil. biten kartuşu dolduracak yer bulamadım. hiç bir yerden dolumu yapılmıyor. bu kartuşun zor bulunduğunu dolumunun zor olduğunu falan söylediler hep. zamanında ben almamıştım bu yazıcıyı . ama dolumu mümkün değil mi şimdi bunun. orjinal yeni kartuş da pahalı.. her seferinde alana kadar yeni yazıcı alırsın daha karlı. ben kendim mürekkeb alarak doldursam mümkün olmaz mı . ne yapabilirim .

    hic ugrasma,netice alamazsin orjinal kartuslarinin disinda.
    bi tane EPSON SX125 veya epsonun esdeger bi modelini ve dolan kartus setini al kurtul.
    ELECTROWORLD'a bi bak.
  • bende sx 425 dolan kartuş seti aldım fotoğrafta orjinal kartuş baskı kalitesini bir türlü yakalayamıyorum. Renkler koyu ve mavi üzerine sizlerde nasıl. Opc mürekkep kullanıyorum
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.