Şimdi Ara

KOLAY DOLUM KARTUŞLARI VE UYUMLU YAZICILAR ANA BAŞLIK (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
356
Cevap
18
Favori
115.287
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: selmand

    quote:

    Orijinalden alıntı: Bitmeyen Kartuş

    quote:

    Orijinalden alıntı: selmand

    quote:

    Orijinalden alıntı: Bitmeyen Kartuş

    quote:

    Orijinalden alıntı: ssk41

    Herkese merhaba !! Yaklaşık bir yıl önce yazıcıyı kullanan bir arkadaşın (tüketim sarfiyatı lazerlerden daha hesaplı olduğu) tavsiyesi ile HP 8500 Officejet Pro yazıcı aldık.İşim gereği hergün 100 adet kadar doluluk oranı yüksek sayılabilecek A5 çıktısı alıyorum.Tabi kısa sürede siyah demo kartuşu tükence yenisini oldukça yüksek fiata (90-100 arası) alıp kullanmaya başladım daha 3 hafta geçmeden gösterge yarıdan aşağısını gösteriyordu.Baktım sarfiyatı hiç de ekonomik gözükmüyor yeni bir Brother 2040 laseri 1 yıl kadar kullanıp 5-6 dolumdan sonra çıktılar kötüleşmeye başlayınca en yakın dolumcuya tamire verip; onun tavsiyesi ile o anda orada mevcut Canon lbp 6000 satın alarak üzerindeki demo tonerle hala kullanıyorum.
    HP 8500 Pro nun atıl bir vaziyette yatmasına gönlüm razı gelmeyip belki daha ekonomik bir şekilde kullanabilirmiyim diye düşünürkenhttp://www.bitmeyenkartus.com.tr/HP-940-XL-UYUMLU-Kolay-Dolan-Kartuslari-DOLU-Ozel-Pompa-ve-Standli,PR-1396.html bu aleti gördüm ve firmaya şu soruyu sorduğumda <HP 940 kartuş dolabilen kartuş sistemlerinde orjinal çipin sökülerek buraya takılması gerektiği söyleniyor.Orjinal kartuşun üzerinde yazan ve aynı zamanda çipe kaydedilen son kullanma tarihi (exp.date) sona ermişse yada çok yakın bir gelecekte sona erecekse kartuşun üzerinde bu orjinal çipi takılı durumda kullanmaya devam edebilecekmiyiz yoksa yeni tarihli bir çip mi gerekecek> aldığım cevap <Orjinal chipler,sadece boş uyarısı verir.Ama daima çıktı almaya devam edebilirsiniz.>şeklindeydi.Ben bunu nasıl yorumlamalıyım ? Henüz son kullanma tarihi henüz geçmemiş orjinal kartuşdan söküp bu doldurulabilen kartuşa taktığımız çipi makina boş olarak mı algılıyor yoksa son kullanma tarihi dolan kartuşdan söküp doldurulabilen kartuşa taktığımız çipi mi boş alarak algılıyor hangisi ? Yardımlarınız için teşekkürler...


    Selamlar..

    HP 940 Kartuşlarınız yeni ve hiç kullanılmamış olsa bile, kafa kısmını söküp, XL kolay dolan kartuşlara taksanız, yine de BOŞ uyarısı verecek fakat yine yazdırma yapacak. Orjinal kartuşlardaki kartuşların dolu, boş yada süresi geçmiş olması hiçbirşey farkettirmeyecek.

    HP uyumlu 940 XL Dolan kartuşları videoda gösterildiği şekilde takıp, sorunsuz bir şekilde kullanabilirsiniz.

    sorularıma cevap alana kadar tüm konulara bu soruyu yazacağım sanıyorum. site sahibi olarak sizede sorayım.

    yazıcım epson bx300f elimde hp nin ucuz kağıtlarından var bunlara resim baskısı yapmak istiyorum arada birde fotokopi için kullanıyorum cihazı

    http://www.bitmeyenkartus.com.tr/EPSON-T0711-T0714-UYUMLU-Dolan-Kartus-Seti-DOLU-OCPALMAN-MUREKKEPLI,PR-57.html

    bu setten alsam işime yararmı. yazıcı kafasının bozulması tıkanması sorunu yaşarmıyım, ayrıyetten temizleme solusyonu almam gerekirmi. bu sette ki boyalar pigmentmi yoksa dye mi , sanıyorum renkli olanlar dye siyah olanda pigment olması gerekiyormuş. benim için renk kalitesinden de önemli olan kafanın tıkanmaması. orjinal kartuşlar 4 ay baskı almasam dahi tıkanmıyorlar.

    forumda insanların olumlu görüşleri var firmanız hakkında bu nedenle sitenizden alışvveriş yapmayı düşünüyorum.

    bu konuda bana yardımcı olursanız sevinirim.

    Selamlar,

    Epson BX305F Yazıcının kendi kartuşlarında Epson DURABrite Ultra Mürekkep kullanmaktadır. Bu Mürekkep pigment yapıdadır.

    Dünyada inkjet- mürekkep püskürtmeli yazıcılarda en yaygın şekilde 2 farklı mürekkep kullanılıyor. DYE (Su bazlı) ve Pigment. Yazıcı üreticileri kartuşlarda genelde pigment mürekkep kullanıyor.

    Su bazlı mürekkepler kullanıcılar tarafından UCUZ olduğu için daha çok tercih ediliyor. Kaliteli baskılar ve çok uzun süre dayanıklılık için mutlaka pigment mürekkep kullanmanızı öneririz.

    Ocp alman mürekkebi için fotoğraf baskısında 2 yıl solmama garantisi veriyoruz. Pigment mürekkepler için bu süre 10 yıl. Pigment mürekkepler suya dayanıklılık konusunda da çok başarılı. Fotoğrafı yazıcıdan çıkarır çıkarmaz sıcak su yada soğuk suyla yıkayıp test edebilirsiniz.

    Kafa tıkanma olayına gelince; Her yazıcının aslında baskı kafa ömrü var. Bu baskı sayısına ulaştığında kafalar mutlaka tıkanıyor. Orjinal kartuş da kullansanız mutlaka kafalar tıkanacak. Bir çok yazıcının kafa maliyeti yazıcıdan daha pahalıdır. Genelde herkes bu durumda yeni yazıcı alıyor.

    Kafa tıkanmanın 3 sebebi var;
    1- Mürekkep
    2- Çok uzun süre yazıcının kullanılmaması.
    3- Çok fazla sayıda yazıcıdan çıktı alınması.

    Uzun süre yazıcı kullanılmamış ve kafada tıkanıklıklar oluşmuşsa, NOZZLE MAN tarzı kafa açıcı solüsyonlarla kafayı açmayı deneyebilirsiniz.

    Son olarak ; yazıcınızda pigment bazlı mürekkep kullanmanızı öneririm.

    Umarım bilgilerim size faydalı olmuştur.

    Yaşar ASA

    vakit ayırıp bu kadar detaylı bir şekilde beni aydınlattıgınız için teşekkür ediyorum.

    sitenizdeki kit de verilen mürekkep pigment mi yoksa dye midir?

    Kartuşlarla beraber verilen mürekkepler su bazlı OCP.

    pigment mürekkepler ayrıca satılıyor.




  • bende epson stylus office bx300 t300f manul marka yazıcı var kartuşu dolmuyor yardım edebilirmisiniz
  • selam arkadaslar .. benım epson sx425w model yazıcı kullanmaktayım .. yazıcı ile birlikte verilen kartuslar bitti şimdi kolay dolum kartusu almak istiyorum ancak sormak istedıgım sorular ...

    1- ben yazıcıdan 2 haftada yada 3 haftada anca 1-2 kere cıktı alırım . kolay dolum kartuslarında kartus donması yada yazıcının renk algılamalarında sorun olur mu ??? yani yazıcıyı cok sık kullanmıyorum bu yüzden kolay dolum alsam mı yoksa orgınal kartuslardan mı alsam .. kullanmadıkca kartus ünitelerinde donma olursa benım bir işime yaramaz .. işime yaramadıgı gibi bir de yazıcıyı boza bilir ve garanti dısı kalma riski var değil mi ???
    2- birde eger sorun olmazsa ise ben cescesor sitesinden kartus ları almayı dusunuyorum . kullanan arkadaslar urunlerı nasıldır bilgi verebılırlerse sevınırım ... yani elimde kalmasın ürünler ....

    şimdiden bilgi verecek arkadaslara tesekkur edıyorum ...



    https://cescesor.com/Epson-T1291-T1294-Uyumlu-CESCESOR-Kartus-Dolum-Seti-Kolay-Dolan-Kartus-Dolabilen-Kartuslari,PR-4089.html




  • Çok güzel bir konu olmuş. Bende zamanında dünya para verip HP Photosmart C5180 çok fonksiyonlu yazıcı aldım. Tabi insan o zaman düşünemiyor kartuş maliyetini sonuçta ilk defa yazıcı aldım. Ev kullanıcısıyım ama yinede dünya paralar verdim 4 senedir orjinal kartuşlara bir de bulunamıyor da doru düzgün 363 numara kartuşlar. Bugün tez çalışmam için gidiyim kartuş alıyım dedim tekrar yok bulamadım 363 numara kartuş.

    O yüzden internetten alacaktım ki bu kolay dolan kartuş setleri ile karşılaştım. Genel olarak bu konuyu okudum baştan sona ama 363 numara kartuşlarla ilgili bir yorum yada bilgi edinemedim. 363 numara kolay dolan kartuş seti almayı düşünüyorum ev kullanıcısıyım acaba bu konuda bilgisi olan yardımcı olabilir mi ? Bir de bu seti aldığım zaman ayrıyetten mürekkeplerini nereden temin edeceğim ve en kaliteli mürekkep markası hangisidir ?

    Şimdiden teşekkürler.




  • bitmeyen kartuş dıye bısıy çıktı guzel değil fazla
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Bitmeyen Kartuş

    Selamlar..

    HP 940 Kartuşlarınız yeni ve hiç kullanılmamış olsa bile, kafa kısmını söküp, XL kolay dolan kartuşlara taksanız, yine de BOŞ uyarısı verecek fakat yine yazdırma yapacak. Orjinal kartuşlardaki kartuşların dolu, boş yada süresi geçmiş olması hiçbirşey farkettirmeyecek.

    HP uyumlu 940 XL Dolan kartuşları videoda gösterildiği şekilde takıp, sorunsuz bir şekilde kullanabilirsiniz.

    Sn. bitmeyen kartuş;

    Evde kullandığım hp psc 1510 çok fonksiyonlu yazıcımdaki 342 nolu renkli kartuşun dolum sorunu nedeniyle yeni yazıcı almak istiyorum. Bu kartuşlar orjinali bitip doldursam bile (belki bana denk geldi) renkli kartuş hatası veriyor ve yazma işlemi yapmıyor, ayrıca kafadan mürekkep sızdırıyor. Temizliyorum vakumluyorum yine aynı. Artık çok sıkıldım..

    Kolay dolan kartuş arayışı içindeyken bu başlığı gördüm ve bu işin içindeki birisi olarak tavsiyenize ihtiyaç duymaktayım.

    Yeni alacağım yazıcıda aradığım özellikler:
    - Çok fonksiyonlu özellik (yazıcı-tarayıcı-fotokopi)
    - Kağıdın önden beslenmesi ve çıktının yine önden alınması (hp psc 1510 da olduğu gibi)
    - Pigment dye mürekkep ile doldurulabilmesi
    - Foroğraf kağıdı yazdırabilmesi
    - Baskı kalitesinin en kötü ihtimalle "orta üst" seviyede olması
    - Kartuşun kolay dolması veya doldurulabilen kartuş alınması gerekn bir yazıcı ise bu setin fiyatının yüksek olmaması
    - Tercihen wi-fi olması (olmazsa olmas bir özellik değil ama olursada iyi olur)
    - Sitenizde yok ama mümkünse fiyatının 150 tl yi geçmemesi (siteniz dışındaki ürünlerden tavsiyeniz)

    Bu kriterlere göre tavsiye deceğiniz yazıcı ve yazıcıya bağlı olarak mürekkep seti veya doldurulabilen kartuş seti tavsiyenize ihtiyaç duymaktayım.
    Şimdiden teşekkürler




  • quote:

    Orijinalden alıntı: kadirekinci

    cıkarıp takınca resetleniyor ise problem yok.resetleme işlemi kartuşunuzun cipinin üstünde iki tane yanyana sarı noktayı birbirine metal ile temas ettirmeye denir.

    Sn kadirekinci;
    hemen üstte bitmeyen kartus a yazdığım mesajım konusunda sisin de önerilerinizi alabilirsem çok sevinirim. Bu konuda bilgi sahibi olduğunu gördüm ve tavsiyeniz sizin de tavsiyeniz çok işime yarayacaktır.
    Şimdiden teşekkür ederim
  • Bu konuya 20 Aralık 2010 'da yazmışım o zamanlar bx305 e kartuş arıyordum daha yeni alabildim ebaydan :) Neyse kartuşlarım geldi 3 gün önce ben de bu gün mürekkep alayım dedim baktım internetten evime en yakını go print rasgele buldum desem yeridir. Epson durabrite uyumlu mürekkep aldım. Kartuşlara bastım önce hiçbir sey yazdırmadan boş kağıt veriyordu yazıcı ha bire daha sonra 4-5 kere kafa temizledim açıldı hepsi. Örnek baskı aldım windows masa üstü görüntülerini A4 kağıta gerçekten renkler kalite müthiş. Açıkçası bu kadar performans beklemiyordum doldurma kartuştan.

    Herkese kolay gelsin.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DH turuncusu -- 6 Mayıs 2012; 0:53:35 >
  • elinize saglık arkadaşlar.
  • merhabalar,

    hp c5180 kullanıyorum. (kartuşun cinsi 363) bu kolay dolan kartuşlardan ben de aldım (69 liraya, dolu kartuşlar+6 tane 50 ml lik mürekkep + 6 adet enjektör) ve şu anda yazıcım muhteşem bir şekilde çalışıyor. Tek sıkıntım enjektörlerle mürekkebimin gelmemesi o da yarın geliyor. Set tamamlandığında buraya videosunu koymayı düşünüyorum.

    saygılar
    , teşekkürler :)
  • Merhaba;

    Wi-Fi özellikli, Kolay Dolan Kartuşlara uyumlu 300-350 lira aralığında fotoğraf-tarayıcı-fotokopi özellikli yazıcı arıyorum. Boyut olarakta olabildiğince küçük olursa iyi olur. Önerisi olan var mı acaba? Canon tercihimdir.


    Not: Epson Rx-585 sahibiyim ancak Wi-Fi olmaması ve boyutları çok sıkıntı yaratıyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi the_gunner -- 16 Temmuz 2012; 14:31:43 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: the_gunner

    Merhaba;

    Wi-Fi özellikli, Kolay Dolan Kartuşlara uyumlu 300-350 lira aralığında fotoğraf-tarayıcı-fotokopi özellikli yazıcı arıyorum. Boyut olarakta olabildiğince küçük olursa iyi olur. Önerisi olan var mı acaba? Canon tercihimdir.


    Not: Epson Rx-585 sahibiyim ancak Wi-Fi olmaması ve boyutları çok sıkıntı yaratıyor.

    Merhaba;

    Kullandığınız yazıcı mürekkepli yazıcı.Artık mürekkepli yazıcı kullanma devri tamamen sona erdi

    1.mürekkep kuruması
    2.düşük baskı kalitesi

    mürekkep dolumları 5-10 tl arasında yapılırken orjinal mürekkepler 70-150 arasında değişiyor ve mürekkep maksimum 200-300 kopyada biter.Orjinal mürekkepe o para verilmez.Size Toner kartuşlu yazıcılar öneririm makinasından makinasına değişiyor.Canon istediğiniz için örnek veriyorum CANON MF-4570DN Çok fonksiyonlu lazer yazıcıdır.

    Siyaz-Beyaz
    Dakikada 25 Kopya/Sayfa çıktı alabileceğiniz
    600x1200 dpi
    çift taraflı baskı özelliğine sahip,dublex olarak geçiyor bunun ismi
    Network özelliğide var ( Wi-fi özelliği )
    A4 ve fakslı bir cihaz

    kdv dahil 750 tl civarında bir makinadır.Sizin dediğiniz 300-350 tl lik bir cihaz + 1yılda ki masrafları > Canon mf-4570dn + masrafları 'dır.

    10.000kopya kapasitesine sahip bu cihaz.Örnek olarak mürekkepli yazıcıda 3 dolum+1 orjinal kullanmak zorundasınız.Böylelikle 3 dolum = 200 sayfa , 1 ojrinel = 300 sayfa iken yaklaşık 1000 sayfa diyelim vereceğiniz fiyat 10x3 + 70 = 100 tl =1000 sayfa içindir.

    Canon'da ise ilk toneri demo dolum gelir 1.000sayfalık ve sonrasında dolumları 15-20tl dir piyasada ve size 10.000 sayfa kullanım verir.

    mürekkeplide 1000tl harcamanız gerekir ciddi bir rakam , tonerli bir yazıcı alın ve rahatınıza bakın sizi uğraştırmazda sadece cihaz fiyatları yüksek gelir fakat araba gibi düşünün aldıktan sonra ki masraflarını düşünün.Masrafsız bir makine kullanmayı kim istemez ki :)

    Woopie.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Woopie

    quote:

    Orijinalden alıntı: the_gunner

    Merhaba;

    Wi-Fi özellikli, Kolay Dolan Kartuşlara uyumlu 300-350 lira aralığında fotoğraf-tarayıcı-fotokopi özellikli yazıcı arıyorum. Boyut olarakta olabildiğince küçük olursa iyi olur. Önerisi olan var mı acaba? Canon tercihimdir.


    Not: Epson Rx-585 sahibiyim ancak Wi-Fi olmaması ve boyutları çok sıkıntı yaratıyor.

    Merhaba;

    Kullandığınız yazıcı mürekkepli yazıcı.Artık mürekkepli yazıcı kullanma devri tamamen sona erdi

    1.mürekkep kuruması
    2.düşük baskı kalitesi

    mürekkep dolumları 5-10 tl arasında yapılırken orjinal mürekkepler 70-150 arasında değişiyor ve mürekkep maksimum 200-300 kopyada biter.Orjinal mürekkepe o para verilmez.Size Toner kartuşlu yazıcılar öneririm makinasından makinasına değişiyor.Canon istediğiniz için örnek veriyorum CANON MF-4570DN Çok fonksiyonlu lazer yazıcıdır.

    Siyaz-Beyaz
    Dakikada 25 Kopya/Sayfa çıktı alabileceğiniz
    600x1200 dpi
    çift taraflı baskı özelliğine sahip,dublex olarak geçiyor bunun ismi
    Network özelliğide var ( Wi-fi özelliği )
    A4 ve fakslı bir cihaz

    kdv dahil 750 tl civarında bir makinadır.Sizin dediğiniz 300-350 tl lik bir cihaz + 1yılda ki masrafları > Canon mf-4570dn + masrafları 'dır.

    10.000kopya kapasitesine sahip bu cihaz.Örnek olarak mürekkepli yazıcıda 3 dolum+1 orjinal kullanmak zorundasınız.Böylelikle 3 dolum = 200 sayfa , 1 ojrinel = 300 sayfa iken yaklaşık 1000 sayfa diyelim vereceğiniz fiyat 10x3 + 70 = 100 tl =1000 sayfa içindir.

    Canon'da ise ilk toneri demo dolum gelir 1.000sayfalık ve sonrasında dolumları 15-20tl dir piyasada ve size 10.000 sayfa kullanım verir.

    mürekkeplide 1000tl harcamanız gerekir ciddi bir rakam , tonerli bir yazıcı alın ve rahatınıza bakın sizi uğraştırmazda sadece cihaz fiyatları yüksek gelir fakat araba gibi düşünün aldıktan sonra ki masraflarını düşünün.Masrafsız bir makine kullanmayı kim istemez ki :)

    Woopie.

    Mürekkepli bir yazıcıya nazaran lazer bir yazıcı dahamı kaliteli baskı veriyor?

    Mürekkepli yazıcı kullanma devri sona erdi derken, tam olarak neyi kastediyorsunuz.?

    Biraz Bitmeyen kartuş , dolan kartuşlara bakın, en azından ilk mesajı okuyun.




  • Evet lazer yazıcılar daha kaliteli baskı veriyor.

    kastettiğim şey cihazların masrafları, tonerli cihazlar mürekkepli cihazlara nazaran daha ucuz masraflara sahip.

    Kartuş ( mürekkep veya toner ) kullanım ömürlerinde ,tonerin mürekkebe göre en az 10 kata kadar fazla ömürleri mevcut.Artık çıktı sayıları arttı mürekkepler 200-300 kopya alabilirken tonerler 2bin-25 bin arasında değişiyor ciddi rakamlar :)
  • 2. mesaj olarak belirtiyorum kusura bakmayın , unuttuğum bir şey daha var ;

    tonerlerde kuruma riski yok çünkü toz şeklinde , mürekkepli yazıcılarda bir süre kullanılmadığında kuruyor.Sürekli kullanmasanız bile arada bir her renkten çıktı almanız gerekiyor kuruduğu zaman servise veya dolumcuya götürmek zorunda kalıyorsunuz fakat toneri 1 yıl- 10 yıl- 100 yıl kullanmasanız bile kuruma yapmıyor çünkü toz şeklinde ve soğukta donmuyor.

    bitmeyen kartuşlara gelince onların kartuşları dışarıda oluyor genelde ve cihazın içine giden kablo diyeyim artık o kablolarda tıkanıklık yapma riski var buda dolayısı ile uğraştırıyor.Bir çıktı almanız gerektiğinde alamamanız işinizi aksatıyor.

    Tonerli yazıcılarda birde drum parçası var onunda ömürleri değişiyor cihaza göre fakat fiyatları 15-20 tl arasında 20bin çekimde bir değişiyor.Zaten sayfada siyah noktalar varsa ve bunlar simetrikse drum'un çizikliğinden dolayı oluyor.




  • teşekkürler
  • canon pixma ip4850 için en kaliteli dolum seti + mürekkep felan ne önerirsiniz ?

    En son bursakartuş tan aldım ancak maviyi yeşil olarak bastı resmen ve pek tatmin etmedi açıkcası.

    Maviyi yeşil olarak basacaksa zaten dolum kartuşu ne yapayım ben.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Woopie

    2. mesaj olarak belirtiyorum kusura bakmayın , unuttuğum bir şey daha var ;

    tonerlerde kuruma riski yok çünkü toz şeklinde , mürekkepli yazıcılarda bir süre kullanılmadığında kuruyor.Sürekli kullanmasanız bile arada bir her renkten çıktı almanız gerekiyor kuruduğu zaman servise veya dolumcuya götürmek zorunda kalıyorsunuz fakat toneri 1 yıl- 10 yıl- 100 yıl kullanmasanız bile kuruma yapmıyor çünkü toz şeklinde ve soğukta donmuyor.

    bitmeyen kartuşlara gelince onların kartuşları dışarıda oluyor genelde ve cihazın içine giden kablo diyeyim artık o kablolarda tıkanıklık yapma riski var buda dolayısı ile uğraştırıyor.Bir çıktı almanız gerektiğinde alamamanız işinizi aksatıyor.

    Tonerli yazıcılarda birde drum parçası var onunda ömürleri değişiyor cihaza göre fakat fiyatları 15-20 tl arasında 20bin çekimde bir değişiyor.Zaten sayfada siyah noktalar varsa ve bunlar simetrikse drum'un çizikliğinden dolayı oluyor.

    sanirim yanlis topic'tesiniz.
    burdaki kullanicilari bu kapasite randimanli urunler hic ilgilendirmiyor.
    bir yil once 30€ civarinda EPSON STYLUS SX110 - bunun icin10 dolumluk T0711-T0714 Cescesor Kartuş Dolum Setini aldim,50TL civariydi,emin degilim.
    defalarca bir aydan fazla surelerde baski almadim,bir defasinda iki ay uzeriydi,murekkeplerde kuruma sorunu olmadi.
    bunun otesinde ne isteyebilirim ?
    degindiginiz sekilde forumdashlari sasirtmayalim lutfen.

    saygilar !




  • @arel.gr

    yanlış topic'de değilim dostum :)
    mürekkeplerde kuruma oluyor bu gayet olağan birşey sanırım ilk kez duydunuz,kartuşunuz mürekkepli mi,jelli mi yada tonerli mi kontrol eder misiniz 3 ay hiç kullanmayıp mürekkepliyse eğer kurumaması mucizedir.

    şu topic'de de göreceğiniz gibi sadece bir örnek veriyorum ;

    http://forum.donanimhaber.com/m_37364055/tm.htm
  • anlamamakta israrlisin,neyse!
    bu topicte dediklerinden az cok herkesin bi tecrubesi var. olmayanlarda ornek yazilardan fikir edinebiliyor.
    ilk printerimi '94te murekkep kurumasi ve puskurtme uclari tahribatindan attim,ikinci siyah,beyaz brother lazer 54€'luk kirtasiye ve toner masrafi cikarinca onuda parkettim.bozuk degil.
    ayni paraylada bahsettigim,tarayicili urunu ve 10 dolumlukmurekkep aldim,hala bitmedi.
    binlercede cikti alma ihimalim yok,konu ettigin baski kaliteside gayet tatmin edici.
    bilmem anlatabildimmi?
    BURASI DOLAN KARTUSLARIN YERI,aksi halde kaldigin yerden devam.
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.