Bildirim
Kolay Deneme Çözmek Fayda Sağlar Mı ?
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
Yayını söyle ben de alayım moral olur biraz -
Hangi yayin ? Belki ilerlemişsindir bu yüzden sana kolay geliyordur
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: beyzarda
Hangi yayin ? Belki ilerlemişsindir bu yüzden sana kolay geliyordur
Körfez 10'lu İkisi Bir Arada Denenesi. Sinav 30dk önceden bitiyor.
Güvender 9 lu ve 8 li kolaymı 108 falan çıkarıyom ygs de kaç yaparım
Kolay deneme fayda sağlamayacağı gibi zarar verir. Kolay denemedeki soruları yapınca şımarırsın her şeyi biliyorum havasına girersin ve çalışma motivasyonun düşer. Sonra gerçek sınavda asıl zor soruları görünce apışıp kalırsın. -
Zirve aldım ben de. Aşırı kolay geliyor. Zirve 5'li çözen var mı ? -
quote:
Orijinalden alıntı: Koç Burssuz
Kolay deneme fayda sağlamayacağı gibi zarar verir. Kolay denemedeki soruları yapınca şımarırsın her şeyi biliyorum havasına girersin ve çalışma motivasyonun düşer. Sonra gerçek sınavda asıl zor soruları görünce apışıp kalırsın.
Asfaafa
quote:
Orijinalden alıntı: Nerthus
Zirve aldım ben de. Aşırı kolay geliyor. Zirve 5'li çözen var mı ?
Bilmeden bende zirve ygs matematik yaprak testi almıştım uzun zamandır çalışmadığım için kolaydan biraz zora doğru gideyim diye. Gel görelim ki faydadan çok zararı oldu bana. Pek çok soruyu kalem dahi kıpırdatmadan yaptım. -
içindeki seçici soru sayısına bakmanı tavsiye ederim seçici soru yok ya da 1-2 ise tahminimce işe yaramaz
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Ondera96
Güvender 9 lu ve 8 li kolaymı 108 falan çıkarıyom ygs de kaç yaparım
Ben normalde 110 orada 140 yyapıyorum hesap et.
Hmm bir fikrim yok ama elinde başka deneme varsa yani bunun gereksiz oldugunu düşünüyorsan onu çöz o zaman hız kazanmak için çöz bunu da dicem az kaldı sınava ama sen bilirsin hocam en dogru karari kendin verirsin konu eksigin varsa onlara yönelirsin tabi deneme de çözmek lazim denemeye ara verince de olmuyor
quote:
Orijinalden alıntı: beyzarda
Hmm bir fikrim yok ama elinde başka deneme varsa yani bunun gereksiz oldugunu düşünüyorsan onu çöz o zaman hız kazanmak için çöz bunu da dicem az kaldı sınava ama sen bilirsin hocam en dogru karari kendin verirsin konu eksigin varsa onlara yönelirsin tabi deneme de çözmek lazim denemeye ara verince de olmuyor
Deneme yerine Fem kapsüllerim var. Birde karekök Türkçe denemesi bunlarla zaman geçiriyorum
knk -
quote:
Orijinalden alıntı: True Romance
knk
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X