Bildirim
Kola Takma Tatto
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Aşırı sahte duruyor başkasının gözünden yorumlama istersen. Hele ki ten uyumsuzluğu oldu mu iki kat komedi. Sen bilirsin tabi yine de. -
Yüzde 92 naylon nedir arkadaş.Fantezi filmimi çekiyoruz bimden alışverişmi yapıyoruz belli değil.Kolların pişer bunların içinde alma bence. -
nerden bulduğunu pm den atar mısın , bende buldumbuldum da gördümde orda stoklarda tükenmiş
bu arada Spandex nedir ? -
quote:
Orijinalden alıntı: Behaviour
nerden bulduğunu pm den atar mısın , bende buldumbuldum da gördümde orda stoklarda tükenmiş
bu arada Spandex nedir ?
Pm Attım hocam
Spandex;Tayt gibi birşey -
Aslında banada öyle geldide bilmiyorum kararsızım biraz :D -
kesinlikle almalısın, n'olur al , yalvarırım al , almazsan ölümü gör. -
Kollarin erir o naylonun icinde
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Internetten alıyorsan linkini alabilir miyim? -
-
sneijderın bunlardan kullandığını düşünüyorum -
İnsanlar niye dövme yapar hiç anlamıyorum. Meireles mesela adamın teni bile gözükmüyor pis bişeye benzemiş.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Arkadaş okulda takmıştı, ciddiyim sınıfın hepsi ilk gerçek dövme sandı. Hatta kötü olduğu için alay edenler bile olmuştu. Gerçekçiliği konusunda sıkıntı yok ama kurbanın olayım güzel model bul. Yoksa insanlar güler arkandan. -
quote:
Orijinalden alıntı: Sirigmus
http://dx.com/c/apparel-shoes-amp-accessories-1299/mens-clothes-shoes-1207/accessories-1221
Resimlere baktımda bunlar bildiğin giysi gibi duruyor gayet belli acaba resimlerde gerçek insan olmadığı için mi öle değilse 3 dolar çok değil bir tane denemelik alalım. -
quote:
Orijinalden alıntı: ColdCode
quote:
Orijinalden alıntı: Sirigmus
http://dx.com/c/apparel-shoes-amp-accessories-1299/mens-clothes-shoes-1207/accessories-1221
Resimlere baktımda bunlar bildiğin giysi gibi duruyor gayet belli acaba resimlerde gerçek insan olmadığı için mi öle değilse 3 dolar çok değil bir tane denemelik alalım.
Bazılarında kullanıcı fotoları var.Kollarına takıp çekmişler isterseniz onlara bakın.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X