Şimdi Ara

Kola nasıl oluyorda kilo aldırıyor?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
31
Cevap
0
Favori
2.368
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Günde yaklaşık 2 bazen 2.5 litre kola içiyorum, yaklaşık 3 senedir kahvaltıda çay içmedim bile. Sabah, akşam ve günün birçok saati aşırı derecede kola içiyorum ve aşırı kilolu değilim. Diyette olan kişilere kola kilo aldırır diyorlar ama ben bunun mantığını çözemedim bir türlü. Kola ne olarak kilo aldırıyor? Patates kilo aldırır, cipsi,hamburger bunlar hep yağlı yiyecekler ve göbek yapar ama kola nasıl kilo aldırıyor ki bilenleriniz varmı?

• kolada şeker olduğundan dolayı
  • ee sen 2.5 kilo kola içersen kilo alırsın normal olarak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: pRo.

Günde yaklaşık 2 bazen 2.5 litre kola içiyorum, yaklaşık 3 senedir kahvaltıda çay içmedim bile. Sabah, akşam ve günün birçok saati aşırı derecede kola içiyorum ve aşırı kilolu değilim. Diyette olan kişilere kola kilo aldırır diyorlar ama ben bunun mantığını çözemedim bir türlü. Kola ne olarak kilo aldırıyor? Patates kilo aldırır, cipsi,hamburger bunlar hep yağlı yiyecekler ve göbek yapar ama kola nasıl kilo aldırıyor ki bilenleriniz varmı?

kiloyu boşverde miden delinmesin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheCaliph_ -- 31 Temmuz 2011; 19:37:26 >
  • icinde asırı miktarda seker oldugundan
  • quote:

Orijinalden alıntı: D4rKSh4D0w

ee sen 2.5 kilo kola içersen kilo alırsın normal olarak.

Kilolu değilim ben sorunda burada sanırım?

@exerion Göbek mi yapar kola acaba nası oluyor ki

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pRo. -- 31 Temmuz 2011; 19:38:38 >
  • şeker
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Diyet kola iç içinde şeker yok hem kilo da almazsın
  • quote:

quote:

Demek istediğimde o işte kardeşim ben senelerce günde 2.5 litre falan kola içiyodum kola şişirdiği için yemek falan yiyemiyordum ve bu yüzden çok zayıftım geçen seneden beri 1 senede en fazla 5 bardak kola içmişimdir ama 15 kilo aldım.
    Kolanın kilo aldırdığına katılmıyorum zaten 2.5 kilo kola içiyorsun arkadaş ister istemez ağırlaşıyorsun ve vcut kolayı dışarı atmakta zorlandığında kola kalıyo işte gitmiyo hemen
    ve dikkat edersen mesela 1 ekmek arası döner yiceksin yada köfte ekmek yanında kola içersen hemen tıkar.

• quote:

Orijinalden alıntı: Kürşat.

Diyet kola iç içinde şeker yok hem kilo da almazsın

Onda da aspartam var, aspartam da kanserojen yanlış bilmiyorsam
  • quote:

quote:

quote:

Demek istediğimde o işte kardeşim ben senelerce günde 2.5 litre falan kola içiyodum kola şişirdiği için yemek falan yiyemiyordum ve bu yüzden çok zayıftım geçen seneden beri 1 senede en fazla 5 bardak kola içmişimdir ama 15 kilo aldım.
    Kolanın kilo aldırdığına katılmıyorum zaten 2.5 kilo kola içiyorsun arkadaş ister istemez ağırlaşıyorsun ve vcut kolayı dışarı atmakta zorlandığında kola kalıyo işte gitmiyo hemen
    ve dikkat edersen mesela 1 ekmek arası döner yiceksin yada köfte ekmek yanında kola içersen hemen tıkar.

Aynen dediğin gibi diyettekilere kola yasak veya kilo aldırır vs diyorlar yemeğin yanında kola içtiğim zaman çabuk şişiyorum ve fazla yiyemiyorum diğer içecekler olduğu zaman daha fazla yiyorum mesela.

• ya ben günde ortalama 1 buçuk litre içiyorum hela kilo yok palavra o gören neden bu kadar zayıfsın diyo yani düşün
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ugur851

quote:

Orijinalden alıntı: Kürşat.

Diyet kola iç içinde şeker yok hem kilo da almazsın

Onda da aspartam var, aspartam da kanserojen yanlış bilmiyorsam

Evet haklısın o da zararlı ama öbür türlü bi kutu kolada 150 kalori var o da çok kilo aldırıyor. Günde 1 litre kola içen biri 450-500 kalori alıyor.
  • Kola haramdır.
  • kola+magnum+fastfood+ekmek+çekirdek bana hayvan gibi kilo aldırıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: asabii

kolada şeker olduğundan dolayı

Keşke şeker olsa.

Şeker görevini gören madde mısırdan elde edilen glikoz/fruktoz şurubudur yani büyük olasılıkla gdo ludur.

Hemen olmasada 15 20 sene içinde mutlaka bir şey kanseri oluşturuyor.

Ben yaklaşık 3 4 sendir yoğun bir şekilde (2 3 litre) kola içen birisiydim ne böcek nede içindeki başka maddeler kolayı bana bıraktıramadı fakat içeriğindeki GDO lar yüzünden bıraktım artık içmiyorum.

Senin kilo almaman troid bezleriyle alakalı olabilir istersen 1 varril kola iç miğden delinmediği sürece bünyenin yapısı etkilemiyor.

Benimde öyle bi arkadaşım var o kadar kola içtiği halde bi deri bi kemikti kilo alamıyorken bende göbek yapıyordu.

Şimdi kemikleri ve dişlerinde sağlık sorunu olunca 5 ay önce bıraktı.

• 100gr kola 40 kalori
    100gr süt 68 kalori
  • quote:

Günde yaklaşık 2 bazen 2.5 litre kola içiyorum, yaklaşık 3 senedir kahvaltıda çay içmedim bile. Sabah, akşam ve günün birçok saati aşırı derecede kola içiyorum ve aşırı kilolu değilim. Diyette olan kişilere kola kilo aldırır diyorlar ama ben bunun mantığını çözemedim bir türlü. Kola ne olarak kilo aldırıyor? Patates kilo aldırır, cipsi,hamburger bunlar hep yağlı yiyecekler ve göbek yapar ama kola nasıl kilo aldırıyor ki bilenleriniz varmı?

kardeşim bu alışkanlığına son ver.Günde 2,5 litre ne demek ya.
  • Şekerle yağı bir tutmayın. Şeker kan şekerini bir anda yükselttiği için vücut depolamaya geçer ve fazlasını olduğu gibi depolar. O yüzden şekerden bu kadar uzak durun diyorlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ted Mosby

Kola haramdır.

Kardeş bu mesajından kan çıkar bilesin.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.