Şimdi Ara

kola makinesi nasıl hacklenir

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
55
Cevap
1
Favori
9.885
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • beyler festival başlıyor burda artık o paralı oyuncakalr kolalar falan geliyor bunları nasıl kandırıp beleşe alabilirim ? yönetimi söyleyene kaandıklarımın yarısını sargoyla yolluycam.para makinesinden kazandıklarımıda kontör olarak yolluycam

• hacker okan ı bulup sormalısın dostum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Amedra

/>

:D makineyi yan yatırsam böyle olur mu ?
  • Direk HESOYAM yaz. Uğraşmaya değmez.
  • SARGO
    SARGO
    SARGO
    SARGO
  • makinenin arkasına geç ve salla önden patır patır düşeceklerdir

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: retro.

makinenin arkasına geç ve salla önden patır patır düşeceklerdir

adam ökü gibi başımda bekliyor o para atıp düşürülen şeylerdede öyle yoksa ben çoktan taş maş atarak hepsini düşürmüştüm
  • Bi kere para yerine başka bişey atabileceğini sanmıyorum. O kadar ilkel bir ülke değiliz. (umarım.) Ama belki şifre gibi bişey olabilir.
  • quote:

/>

Bu ne la
  • quote:

Orijinalden alıntı: Grant Imahara

Direk HESOYAM yaz. Uğraşmaya değmez.

• quote:

Orijinalden alıntı: Hasanious

Bi kere para yerine başka bişey atabileceğini sanmıyorum. O kadar ilkel bir ülke değiliz. (umarım.) Ama belki şifre gibi bişey olabilir.

hacı o oara düşen makineyi görsen bildiğin sanayide yaptırılmış gibi çok kötü ve ilkel bişey atsan direk düşer yani adam görmese karton falan atarım
  • alıntı ama yararsa çeyreğini alırım

hack buldum galiba yarıyor ilk coca cola para atıyorsun 1tl yada 50 kr genel menü şudur
    buton 1 sprite
    buton 2 coke
    buton 3 diet coke
    buton 4 coke
    parayı attıktan sora 4321 tuşla sırayla 4-3-2-1
    dijital yerde hata verecek bu hata sizin coca cola makinesine girdiğini soler sisteme girdikten sora istediğini iç etrafta gorveli olmasın ama 7 makinenin 5 inde olmuştur
  • quote:

Orijinalden alıntı: Grant Imahara

Direk HESOYAM yaz. Uğraşmaya değmez.

:D haha

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

/>

Harika.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kinggg___

alıntı ama yararsa çeyreğini alırım

hack buldum galiba yarıyor ilk coca cola para atıyorsun 1tl yada 50 kr genel menü şudur
    buton 1 sprite
    buton 2 coke
    buton 3 diet coke
    buton 4 coke
    dijital yerde hata verecek bu hata sizin coca cola makinesine girdiğini soler sisteme girdikten sora istediğini iç etrafta gorveli olmasın ama 7 makinenin 5 inde olmuştur

deniycem çalışırsa koalyı kutuya koyar yollarım

• quote:

buton 1 sprite
    buton 2 coke
    buton 3 diet coke
    buton 4 coke

Bir şey anlamadım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Enkebit

quote:

buton 1 sprite
    buton 2 coke
    buton 3 diet coke
    buton 4 coke

deniycem çalışırsa koalyı kutuya koyar yollarım

colaya karşıyım cola hariç cola kapakları metal kutu olanın kapakları en az 10 tane
    3 fanta 3 gazoz

• ilk olarak coca cola makinasının ön kısmından, para atılan bölüme ” 1” TL ya da ”50” YKR atın. Genel olarak coca cola makinalarındaki menü seçimi Şu Şekildedir.

”1” Numaralı buton = Sprite
    ”2” Numaralı buton = Coke
    ”3” Numaralı buton = Diet Coke
    ”4” Numaralı Buton = Coke

Paranızı attıkdan sonra ”4 – 2 – 3 – 1” butonlarını tuŞlayın. Son olarak paranızı attıgnız bölümün üst kısmındaki dijital ekranda bir hata mesajı belirecek. Bu hata mesajı sizin coca cola makinasının sistemine girdiginizi belirtir. Sisteme girdikten sonra;

”1” Numaralı buton = ÇıkıŞ & Geri Dön
    ”2” Numaralı Buton = Yukarı
    ”3” Numaralı Buton = AŞagı
    ”4” Numaralı Buton = Seç

Butonlarını kullanarak sistemin özelliklerini ve iŞlemlerini taratabilirsiniz.
    Örnek bir saldırı teknigi;
    ”2” ve ”3” numaralı butonları tuŞladıgınızda coca cola makinasındaki para miktarını ögrenmeniz mümkün. Daha degiŞik kombinasyonlar uygulayarak sistemin farklı özelliklerinede girebilirsiniz.

alıntı

• quote:

buton 1 sprite
    buton 2 coke
    buton 3 diet coke
    buton 4 coke

Peki diyelim abur cubur makinesi var ve tuşlarda 6 tane seçeneğimiz var.

O zaman 6-5-4-3-2-1 mi yapıyoruz, yoksa yine 4-3-2-1 mi ? Yani o sayıları küçülterek basma olayı sadece 4 tuşla mı, yoksa seçenek sayısı kadar mı ?

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.