Şimdi Ara

Kola kahve karışımı (Uykusuzluk için)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
1.208
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler yarın akşama kadar uyumamam lazım 30 dk önce esniyordum sonra kola kahve aklıma geldi bi bardağın dibini nescafeyle doldurdum sonra üstünü kolayla doldurdum tamamen şu an gözlerim açık esnemem geçti ama bazı yerlerde köpük falan olması gerekiyor diyorlar bende bi parmak kadar köpük oldu yanlış mı yaptım şu meretin tam formülü yok mu şu an etki etti gibi ama öyle yazdıkları gibi 30 saat uykusuz tutacak falan değil gibi

Geçmiş günü beyhude yere yad etme, Bir gelmemiş an için feryat etme, Geçmiş gelecek masal bunlar hep Eğlenmene bak ömrünü berbat etme. Niceleri geldi, neler istediler, Sonunda dünyayı bırakıp gittiler. Sen hiç gitmeyecek gibisin değil mi? O gidenler de hep senin gibiydiler. Dünyada ne var kendine dert eyleyecek, Bir gün gelecek ki can bedenden gidecek. Zümrüt çayır üstünde, sefa sür iki gün ... Zira seninde üstün de otlar bitecek ...

efexor xr - prozac - valdoxan - xanax - abilify - norodol
  • bay tahmin de duymuştum bunu
  • quote:

Orijinalden alıntı: MarquisDeSade

Kola kahve karışımı (Uykusuzluk için)

Şu an onu nerden bulayım pratik şeyler lazım

quote:

Orijinalden alıntı: Jurishan

Ben onu final döneminde deniyeyim dedim arkadaş o tada 2. yudumdan sonra tahammül edemeyeceğimi anlayıp dökmüştüm

Direk içtim nefes bile almadım

• Tadından şikayetçi olan arkadaşlar 2 fincan Türk kahvesi içtikten hemen sonra kola içebilirler.Etkisi aynı oluyor. Test edildi, onaylandı.

Orijinalden alıntı: Kreus

Tadından şikayetçi olan arkadaşlar 2 fincan Türk kahvesi içtikten hemen sonra kola içebilirler.Etkisi aynı oluyor. Test edildi, onaylandı.

hocam ben nescafeyle yaptım şu an uyanık gibiyim ama yanlıs mı yaptım
    Daha Fazla Göster
  • Şimdiden uykun geldiyse zorlama bence.

Orijinalden alıntı: skyfor

quote:

Orijinalden alıntı: Kreus

Tadından şikayetçi olan arkadaşlar 2 fincan Türk kahvesi içtikten hemen sonra kola içebilirler.Etkisi aynı oluyor. Test edildi, onaylandı.

hocam ben nescafeyle yaptım şu an uyanık gibiyim ama yanlıs mı yaptım

O da olur hocam ama tekrar uykunuz gelirse normal kahve ile deneyin.
    || AMD Ryzen 7 9800X3D İşlemci || MSI X870 Tomahawk Anakart || Palit RTX 4080 GameRock OC GPU || G.SKILL Trident Z5 Royal Neo 6000MHZ CL28 DDR5 Ram || Kingston KC3000 4 TB NVME Gen4 SSD || FSP Hydro PTM Pro 1200W Platinum PSU || Arctic Liquid Freezer II 360MM Sıvı Soğutma || Cougar Conquer Kasa || Logitech Z5500 5+1 Ses Sistemi || Samsung Odyssey G7 32'' 240Hz QLED Monitör || Apple MacBook Pro 16'' 2021 - M1 MAX (10/32) İşlem Birimi / 1 TB SSD / 32 GB RAM ||
  • Beyler 10 tane fizik testi çözdüm sıfır uyku üstümde yorgunluk var ama uyuyasım gelmiyor karnımda biraz ağrı başladı bakalım ne olacak Bir de sıcaklık basıyor

@_JaCK_SpaRRoW_

Yarına yetiştirmem gereken fizik testlerim var sabah 8 de dersane var 13:30 da çıkıp matematik kursuna ondan sonra 5 te fizik kursuna 7.30 gibi evde anca olurum direk uyurum artık çünkü bu saatten sonra yatarsam sabah hayatta kalkamam

Edit : Beyler üstüne supradyn içsem ne olur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi skyfor -- 23 Ağustos 2012; 3:40:56 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.