kola iyidir içiniz,provoke etmeyin milleti.asit konusunda bir sıkıntınız varsa zaten midenizde seyreltik hcl salgılıyorsunuz takılmayın bunlara
Şalgam suyu çok yararlı arkadaşlar tavsiye ederim..
quote:
Orijinalden alıntı: infinite
zero da durum nedir ?
zeroda aynı galiba sabah 3 plastik bardak içtim halsizlik çöktü üstüme durmadan su içiyorum
Horoz demiş: ben korum gerisine karışmam.
hocam burdan bağdata nasıl çıkarızz
get down.... bommbb ....
follow mee hacııı
Her ne kadar saçma gelsede her kolada bu etkiler farklılıklar gösterir
Bırak onuda içelim sanki sen içmiyorsun kola
Merhaba arkadaslar kolanin icerisindeki maddelerin pisliklerini cocacola firmasindan daha iyi bildigimi soylesem belki inanmazsiniz, oyle seylet biliyorumki akillara zarar ama soylemem uygun degil, belki bir gun ogrenirsiniz
Cola satışlarında ciddi önelenemez artış var galiba porofösörler el attığına göre
Bence şöyle de herkez okusun. Yararlı bir şey söylemiş olursun.
Chat kola tavsiyem . Kola niyetine içiyorsunuz . Ardından sövüp stress atıyorsunuz .
quote:
Orijinalden alıntı: LizOzOM
Abi Buz Gibi Fişne Suyu Varken Kola Mı İçilir Yaaa ??
Toroslarımızın Derinliklerinden Gelen Ereğlinin İncisi Türkiyenin Birincisi KalbiMin Gıdasııı EEEEEEERRRRRRRR SSUUUUU Karışığı Var Sırf Kokusu İçin İçilir Ya 1 lt si 1 Lira Doğaya Zarar Vermeyen Kutusu.. DAha Ne Diyim Ya.. Lezzeti Anlatamam İçin Yani
Resimde Nar Suyu Var?
quote:
Orijinalden alıntı: ylpc
quote:
Orijinalden alıntı: sugar_klavyeci
quote:
Orijinalden alıntı: djoy
günde 2,5 litre içtiğim oluyor tek başıma
Afferin sana sen bu yolda devam et
Cidden çok zararlı. Asiti tam olan kolanın içine çiğ bir et atın o eti dakikalar içinde pişiriyor. Sizin o boğazımı yakması diyorsunuz ya işte o anda sizin yemek borunuz pişiyor haberiniz yok.
Palavra etimi pişiriyor? güya parayıda temizliyodu denedim hiçbişeyi temizlediği yok sinirlenince parayı porçöze bastım sabah baktığımda jilet gibiydi keşke söylendiği kadar astli olsa..
@sugar_klavyeci: Denedin mi de ahkam kesiyorsun burada?
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme