Şimdi Ara

Kol Saatleri için Sıcak Fırsatlar! | SWATCH Outlet Günleri Başladı! (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
526
Cevap
23
Favori
60.693
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: beytepeli06

bizimde yıldönümümüz var haftaya,saat almayı düşünüyordum aslında aklımda seiko vardı. swatcha 300lerde verecegime seiko güzel bi modelini begenmiştim.
    bunu almayı düşünüyordum.
    http://www.bizdehesapli.com/?mainpage=urun_detay&urun_kodu=SNDY43P1

yarın bi swatcha ugrayayım bakalım,belki 300lük saatleri dediğin gibi indirmişlerdir de kaparım bi tane.

deri kayış önceliğimiz,sizce bu yukarda ki saat çok mu erkeksi ?

Selamlar size tavsiyem beyaz kadranlı ve beyaz kordonlu almanız. Kesinlikle bayanlara çok yakışıyor. Bu arada saat 42mm gibi görünüyor. Eşinizin bileği küçükse kötü durabilir. Dikkat etmenizi tavsiye ederim

• güzel saatmiş fiyatta uygun. Güle güle kullanın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: madmax50

quote:

Orijinalden alıntı: Qantas

swaççılar kızcak belki ama şahsen 25 yaş üstü birinin bu marka saat takmasını iş hayatı ciddiyeti açısından vs pek doğru bulmuyorum.

İş hayatımda ciddi toplantılarda bile 5 yıl önce aldığım aşağıdaki saati kullanıyorum. 1 defa ücretisz pil değiştirdim deri kordonu halen yeni gibi aldığım en iyi saatlerden biridir kendileri Swatch çocuk saati benzetmesini yıkan bir model.

Kol Saatleri için Sıcak Fırsatlar! | SWATCH Outlet Günleri Başladı!

Merhaba bu saatin modeli nedir acaba ?
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• Konu saat önermeleri gibi olmuş bende 1 tane ekleyeyim :)
    eco drive serisi fakat perpetual değil. Kolda çok şık duruyor ve fiyatıda 300 civarı. Eco drive:pil istemez :) bir kere al tamamdır.1 senedir kullanıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: thall

Zeytinburnu Olivium'da dolaşırken hiç aklımda yok iken Swatch standından bu saati;

160 TL gibi süper fiyata aldım, üstelik 6 taksitte cabası. aynısının değişik bir rengi ve benzer modeller vardı 100-150-160-190 TL gibi fiyatlara.
    Benim gibi hafif bir saat arayanlara çok iyi bir seçim olacaktır.

http://www.swatchsaat.com/urun.asp?id=14413&urun=Swatch+YCT4000AG

Eğer böyle bir başlık daha önce yoksa konu başlığını kol saati fırsatları olarak değiştirirseniz daha faydalı olur gibi

• quote:

Orijinalden alıntı: emre_5553

quote:

Zeytinburnu Olivium'da dolaşırken hiç aklımda yok iken Swatch standından bu saati;

160 TL gibi süper fiyata aldım, üstelik 6 taksitte cabası. aynısının değişik bir rengi ve benzer modeller vardı 100-150-160-190 TL gibi fiyatlara.
    Benim gibi hafif bir saat arayanlara çok iyi bir seçim olacaktır.

Eğer böyle bir başlık daha önce yoksa konu başlığını kol saati fırsatları olarak değiştirirseniz daha faydalı olur gibi

İyi fikir, gordugumuz firsatlari ilan ederiz... Alev alev yanan firsat yakalarsak basliktan duyuru yaparim. Yöneticimiz Netwórk 'un danisayim..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Pazarlik yapsan 150 ye kapatirdin

• quote:

Orijinalden alıntı: Orkhon

quote:

Orijinalden alıntı: madmax50

quote:

Orijinalden alıntı: Qantas

swaççılar kızcak belki ama şahsen 25 yaş üstü birinin bu marka saat takmasını iş hayatı ciddiyeti açısından vs pek doğru bulmuyorum.

İş hayatımda ciddi toplantılarda bile 5 yıl önce aldığım aşağıdaki saati kullanıyorum. 1 defa ücretisz pil değiştirdim deri kordonu halen yeni gibi aldığım en iyi saatlerden biridir kendileri Swatch çocuk saati benzetmesini yıkan bir model.

Merhaba bu saatin modeli nedir acaba ?

bu model yrs403 tür. sanırım 2007 de çıkmıştı ve çok tutuldu. geçen seneye kadar satışı da vardı. 450 tl ye yakın fiyatı vardı.
    şu an herhalde saatçilerde kaldıysa bulunabilir.
    geçen sene bunun beyazını çıkardılar... YRS426
    fiyatı kampanyalarda 400 tl ye iniyor
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• quote:

Orijinalden alıntı: catalyst

Pazarlik yapsan 150 ye kapatirdin

Yapmadığımı mı sanıyorsun.
    "Bu standlar direkt Eren Holdinge bağlı, maalesef yapamıyoruz" dendi.
  • 2002 yılı kriz zamanları - maaş 250 tl- beşiktaşta magzadan 130 tl ye aleminyum aldım birkere pili bitti hala daha duruyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mizan23 -- 17 Aralık 2012; 11:34:36 >
  • Ürün hala duruyor mu?

• quote:

Orijinalden alıntı: jay jay justified

quote:

Orijinalden alıntı: sioux

tissot swatch group un bir markasıdır ve bir şekide köpürtülmüş oldukça vasat bir saattir. kolunda tissot taşıyıpta elegant geçinen kimse yoktur.

sırf casio gibi bi asker saati imajından kurtulamamış marka taşıdığı için edifice serisi mundar olmuş bir seridir. zira oldukça kaliteli bir üretimdir.
    seiko sportura ve velaturadan itibaren kolunda taşıyana prestij kazandırır. 5 seriside buna dahildir.
    Rado var ama yine takım elbise saatidir. klasik. Hublotlar pek internet sitelerinde bulunmuyor bu da oldukça iyidir ve yeni kurulmuş bir firma.
    versacenin makinaları ve tasarımı oldukça iyidir marka prestiji de malum. (cerutti falan sakın bakmayın) armani de oldukça güzel kaliteli saatler yaptırır.
    ucuz saatlerden chronotech de çok iyidir. zaten bir italyan markasıdır.

aynı markanın çeşitli makina kullanan modelleri var eta miyota gibi buna göre arada çok farklar olabiliyor. ama açıklamalarda makina modeli genelde yazmaz. ( çok kafaya takmışsak internette bulunabiliyor) zaten üst model chronolu makina kullananları bu fiyatlara falan alamazsınız 2500-3000 den başlar.

Özellikle bir marka var oldukça kaliteli ve sağlam stabil bir marka fakat kendim de kullandığım için fazla dillendirmek istemiyorum.

Saatlerden ya biraz anlıyorsunuz ya da hiç anlamıyorsunuz. Yazıdan böyle garip bir sonuç çıkıyor. Markaların belli serilerini genellemeniz, topyekün göklere çıkarmanız falan çok amatörce. F/P konusunda sayılabilecek sürüyle marka varken Choronotech'in falan ismi geçmiş, içler acısı. Tissot'u toptan kötü bir marka olarak göstermeniz bence saatlerden zerre kadar anlamadığınızı gösteriyor ama arada geçen birkaç cümlenin hatrına "neyse" diyorum.

Bence kafa bulandırıyorsunuz, saat tavsiyesi vermemeniz daha iyi olur.

JJ

daha iyi anlatılamazdı....

Ek olarak;
    Seiko ülkemizde değerinin çok üzerinde fiyatlarla satılır, yurtdışından mükemmel fiyatlara getirtebilirsiniz.
    Velatura, sportura serisi yerine çok daha uyguna, çok daha güzel saatleri var.
    forumda saatler diye aratırsanız, çok geniş bir konu göreceksiniz, saat konusunda bilmek istediğiniz herşeyi bulabilirsiniz.

• Tissotun kötü saat olduğunuda okudum ya ne diyeyim artık.Seiko arctura kullanıyorum.Bir tanede baba yadigarı tissot var.Seikonun tek handikapı ağır olması.
  • az önce olivium mağazasını aradım da pek bilmeyen biri cıktı sanırım telefona o model cok eski bulamazsınız dedi
    şu an outletlerde ellerinde olan ürün yts 406G 165 liradan satılıyor
    bu arada güle güle kullanın çok şık saat
  • quote:

Orijinalden alıntı: psiko53

az önce olivium mağazasını aradım da pek bilmeyen biri cıktı sanırım telefona o model cok eski bulamazsınız dedi
    şu an outletlerde ellerinde olan ürün yts 406G 165 liradan satılıyor
    bu arada güle güle kullanın çok şık saat

Teşekkür ederim arkadaşım,

ürün;
    Swatch Saat - Erkek

2011 Spring Summer Collection

Fonksiyon : Analog Chrono
    Kasa : Alüminyum
    Kordon : Alüminyum
    Ebat : 40 mm.
    Makine : Quartz

Özellik : Analog Chrono , 30M.Su geçirmez , aluminyum kasa ve kordon , tarih göstergeli , Quartz makine , 2 yıl swatch garantisi.

Yani çok eski sayılmaz ama tabii serisi azalan saatlere indirim yapıyorlar.

Dün ben alırken aynı saatin farklı rengine sahip bir modeli daha vardı o da şu;

Bir diğeri ise kayışlı bir modeldi yine aynı seriden, onun görselini bulamadım.
    Faturada satış temsilcisinin adı Naci olarak yazıyor, Dün bir aile almış dersen hatırlayacaktır zannımca.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: jay jay justified

Neden böyle indirmişler ki? Cidden çok çok iyi fiyat. 250'den aşağı yok gibi nette.

Fiyatini bilmeden begenmistim saati. Taktim koluma mest etti hafifligi. İcimden bir ses (hafif saatlerin cok daha pahali oldugu bildigimden) en az 350 TL'dir. Alamam diyordum ki, fiyatini sordugum da kisa bir şoktan sonra, koluma gore ayarlayin dedigimde eşim de sasirdi hic bir alisverisim bu kadar kisa surmezdi.
    Neden ucuz diye sordugumda seri sonu olmasindanmis. Yakin olanlara (diger avm lere de) mutlaka bakmalarini tavsiye ederim.

Hocam dikkat et , burada benim gibi mekanik saat delisi çoktur ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hirotaro -- 17 Aralık 2012; 14:04:13 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Hirotaro

Hirotaro;
    Tercih meselesi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi thall -- 17 Aralık 2012; 14:32:03 >
  • Arkadaşlar uygun fiyata saat alabileceğim, güvenilir bir saat sitesi var mı? Casionun bir modelini beğendim de sizin de görüşlerinizi alayım? Saat bu arkadaşlar sizce nasıl?
    http://www.konyalisaat.com.tr/urun/casio-mtp-1342l-2b/[ image][http://www.konyalisaat.com.tr/uploads/urun_resimleri/L/Casio/MTP-1342L-2B.jpg /image]

• quote:

Orijinalden alıntı: catalyst

Pazarlik yapsan 150 ye kapatirdin

baltalı ilah :)
  • Şu tarz olanları da outlet AVM lerdeki Swatch mağazalarından 115TL ye almak mümkün.

http://www.swatchsaat.com/urun.asp?id=14090&urun=Swatch+SUIB414
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.