Şimdi Ara

Beyler bu saat orijinal mi? Yardım lütfen

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
334
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 15 yıldan fazladır evde bi koşede saklı duran Vacheron Constantin Geneve saatim var bu marka baya pahalı ama bunun orijinal olduğunu nerden anlarım ki? Bilen varsa yazarsa. Saatçilere gitmek te istemiyorum zaten dışarı çıkmıyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Hocam arka kapağı açıp içi dolu gözükmesi lazım mekanizmaları falan arka kapağı komple kaplaması gerekiyor babam da öyle anlıyor benimde 1977 model omega seamaster quartz saatim var fiyat teklifi alıcam antikacı arkadaşımdan içi altın var mesela bilmem ne kadar eder inşallah senin saatin istediğin fiyattan satarsın iyi bayramlar

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Taşla cama vur bakalım kırılmazsa orjinal demektir, kırılırsa üzülme zaten sahteymiş ondan kırılmıştır.

• Kayışın kalitesizliğinden sahte olduğunu anlayabilirsiniz . Birde arkasında seri numarası yoksa yine sahte demektir .

• quote:

Orijinalden alıntı: turkerbey

Hocam arka kapağı açıp içi dolu gözükmesi lazım mekanizmaları falan arka kapağı komple kaplaması gerekiyor babam da öyle anlıyor benimde 1977 model omega seamaster quartz saatim var fiyat teklifi alıcam antikacı arkadaşımdan içi altın var mesela bilmem ne kadar eder inşallah senin saatin istediğin fiyattan satarsın iyi bayramlar

Evet hocam bugün hüsrana uğradım saat tam 13 yıllık çıktı arka kapağını açtım zor oldu ama içinden No Jewels yazısı ve made in japan yazısı çıktı neyse hayal kurmuştum orijinalse köşeyi döndüm diye neyse şans yok bzide zaten Beyler bu saat orijinal mi? Yardım lütfen 

• Sağlık olsun hocam şans bir gün bizi yakalar

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.