Şimdi Ara

Kol Düğmeleri ne anlama gelir?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
15.418
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Giriş
  • Biri size kol düğmesi hediye etmiş ise bu ne anlama gelir? Birtürlü bulamadım.

• bir araya gelmenzin imkansız oldugunu soylemeye çalışmış
  • Kol düğmesi şıklıktır. Hediyeyi veren kişinin kim olduğuna bağlıdır..
  • Eğer düğmeler altın ise para istiyor demektir.
  • Barış Manço-Kol Düğmeleri
  • Galiba hediye sevgililer gününde sevgilisinden geldi.Bana da araştırmak düştü. @e.ckr'nin dediği doğruysa durum kötü olabilir.
  • iki küçük kol düğmesi
    bizim gibi ayrı yolda ayrı kolda barış manço
    yane biz birbirmize bir kol uzaklığındayız ama kavuşamayız anlamına geliyordur herhalde
  • eşyalara garip garip anlamlar yüklemeyin yaf kafanızmı güzel

hediye işte gayet şık bi hediyedir kol düğmesi şahsen cok severim bu sey sacmalıgı gibi olmus beyaz gül ayrılık kırmızı ask sarı bilmemene felan çiçek çiççektir hediye hediyedir

cins cins anlamlar yüklemeyin onlar sadece eşya cok komplike bişi deil
  • quote:

Orjinalden alıntı: orionsguard

eşyalara garip garip anlamlar yüklemeyin yaf kafanızmı güzel

hediye işte gayet şık bi hediyedir kol düğmesi şahsen cok severim bu sey sacmalıgı gibi olmus beyaz gül ayrılık kırmızı ask sarı bilmemene felan çiçek çiççektir hediye hediyedir

Olan anlamını merak ediyoruz.Bu demek oluyor ki zamanında anlam yüklenmiş, şimdi bir anlam yüklemiyoruz.Ayrıca evet kafamız güzel varmı bir sorunun?
  • quote:

Orjinalden alıntı: kArpUz3

quote:

Olan anlamını merak ediyoruz.Bu demek oluyor ki zamanında anlam yüklenmiş, şimdi bir anlam yüklemiyoruz.Ayrıca evet kafamız güzel varmı bir sorunun?

Dostum yarın git deki kıza ben bulamadım bir şey mi ifade etmek istiyorsun bu hediye ile de...
    Eğer varsa bir şey o sana söyler.

• quote:

Orjinalden alıntı: TR_Akhanzi

quote:

Orjinalden alıntı: kArpUz3

quote:

Dostum yarın git deki kıza ben bulamadım bir şey mi ifade etmek istiyorsun bu hediye ile de...
    Eğer varsa bir şey o sana söyler.

valla bana hediye edilmiş olsa sorardım çekinmem bu tür şeylerden ama abime hediye edilmiş bugün onun için bakıyorum.

• o zaman biri parfum hediye edincede ''kötü kokuyosun al sunu sıkda kendine gel'' diye mi düşüncez?

hediye işte ne alacagını bulamamıstır kol dümesi almıstır gayet sık bi aksesuar
  • quote:

o zaman biri parfum hediye edincede ''kötü kokuyosun al sunu sıkda kendine gel'' diye mi düşüncez?

hediye işte ne alacagını bulamamıstır kol dümesi almıstır gayet sık bi aksesuar

düz mantıkta öyle karıştırma.Peki sen evlenince yüzük takmassın nede olsa o bir materyal.Bunu evleneceğin kişiye de söyle olurmu gülüm
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.