< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Cevabını için çok teşekkür ederim. Koku alamamam acaba pozitife mi döndüm onun sorusunu getiriyor kafama? Çünkü şuan hiçbirşeyim yok ve sadece koku alma duyum gitti. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Life is about having fun.
|
Anladım hocam.koku alma duyusunun daha hızlı kazanılması için ne tür yöntemler yapabilirim? Burna tuzlu su çekmek vs. ? < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Life is about having fun.
|
Valla hocam gerçekten tebrik ediyorum çok değerli bilgiler. Çok teşekkür ederim. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Virusler malum istila edip kendisine benzetme veya evrimlestirici etkileri vardir. Bir goruse gore de insanlar dahil bircok seyin evrimlesmesinde virusler direk veya dolaylu etkileri varmis ... Tat koku alamama olayi bu basligi yillar gecse de yeni fark ettim. Ben de Covid19 doneminde arastirmistim : Tad/ koku alamamali viruslerin saldirmasi ile somurdugu seyler arasinda mineralleri de eksiltmesi cikarimini yapabiliriz. Cinko ... Cinko eksikligi koku ve tat alma eksikliginde belirtilerdendir ... Virusler kendisi oldurmuyor hasta etmiyor ama baska sekillerde dolayli olduruyor. Tipki AIDS kendisi direk oldurmemesi gibi ama o da virus ... Enteresandir bu aralar Cinko mineralli takviyeler peynir ekmek gibi satiliyor ... |
_____________________________ |
Kaynaktan dogru saglikli analizler yapilmali. Komplolara hayir ... https://www.army.mil/article/243763/army_scientists_partner_with_darpa_to_develop_covid_19_sensor Nano Anten mi :) Kim bu TimTruth!.com Lityum aliminyum filan elbette bunlar zararli ama kopuk analojilerle cikarim yapmak garip tehlikeli de ... Varsayimsal bircok iddiasi var her biri tek tek ispatlanabilmis midir ? Gozlem prensibi tekrar edilebilirlik kontrollu deneylerle her bir kisim tek tek kanitlanmis midir ? Gorseldeki site buraya yonlendirdi : Akli sira carpitmalardan kendisince birseyler insaa ediyor. Bir ekip bile olabilir ... |
_____________________________ |