Şimdi Ara

Kokoreç mi Döner mi (Yüzyılın Kapışması) (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
223
Cevap
0
Favori
9.970
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • döner tabii ki ekmek arası patatesle güzel gider. olmadı pilav üzeri yenir. kokoreçte böyle bir şey yok.
  • Önceden etten döner yaparlardı şimdi kıyma sarıyorlar. Tavuk döner zaten aç kalmasam kesinlikle yemem...
    Ama kokoreç süper. Bol kimyonlu olacak. Yanında da kurusoğan közlenmiş olacak. Soğuk bir ayran... Fakat kokoreç heryerde yenmez. Her usta yapamaz kokoreç. Birde kokoreçi herkes farklı sever. Ben çıtır çıtır olan çok pişmiş kokoreçi hiç sevmem aksine biraz yumuşak olacak mesela =))

KOKOREç

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FaRaKaN -- 13 Mayıs 2012; 21:51:03 >

• döner sevgilidir , kokoreç metres. kokoreci bol alkollü bir geceden sonra afiyetle yersi. döneri okula gitmeden önce yersin
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mcann

quote:

Orijinalden alıntı: Dante`

Döneri gelin Adananın virgosunda yiyin. Sonra kokoreçin yüzüne bakıyormusunuz bakalim :) Sizin yedikleriniz döner değil sıkma :D

Aynen hocam adana disinda doner yiyenler doner yediklerini sanmasin. Gelin virgodan katiktan firattan doner yiyin o zaman anlarsiniz gercek doneri.
    Aslinda ben doneride kokorecide severim ayrim yapmam

dönerin anavatanı Sivasdır. Sivasdan başka bir yerde de gerçek döner yenmez.

Kokoreç de iki şekil olur, birisi İstanbul kokoreçi dpmatesli biberli filan diğeri İzmir kokoreçi kimyonlu olur. Şampiyon filan hikaye, kokoreçi gezegen üzerinde en iyi yiyebileceğiniz yer İzmir Çamdibinde Asım ustanın yeridir. Gerisi hikayedir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi benimadimkuntakinte -- 13 Mayıs 2012; 22:14:23 >

• Yaprak et doner, oltu çağ kebabı tadında uffp
  • quote:

Orijinalden alıntı: benimadimkuntakinte

quote:

Orijinalden alıntı: Mcann

quote:

Orijinalden alıntı: Dante`

Döneri gelin Adananın virgosunda yiyin. Sonra kokoreçin yüzüne bakıyormusunuz bakalim :) Sizin yedikleriniz döner değil sıkma :D

Aynen hocam adana disinda doner yiyenler doner yediklerini sanmasin. Gelin virgodan katiktan firattan doner yiyin o zaman anlarsiniz gercek doneri.
    Aslinda ben doneride kokorecide severim ayrim yapmam

dönerin anavatanı Sivasdır. Sivasdan başka bir yerde de gerçek döner yenmez.

Kokoreç de iki şekil olur, birisi İstanbul kokoreçi dpmatesli biberli filan diğeri İzmir kokoreçi kimyonlu olur. Şampiyon filan hikaye, kokoreçi gezegen üzerinde en iyi yiyebileceğiniz yer İzmir Çamdibinde Asım ustanın yeridir. Gerisi hikayedir.

Sivasda hic doner yemedim ama baska bir cok sehirde
    yedim ve bence Adanadaki donerin yanina yaklasamaz.
    Kokorec icinde bir kiyaslamam yok ama bizim
    burdakiler guzel yapiyor ama diger sehirlerdede denemk lazim.Dedigin gibi sampiyon falan hikaye,
    en iyisi tablada oluyor.

• Döner varken kokoreç neymiş.
  • Kokorec mi iskender mi desen is degisir ama kokorec mi doner mi diyince kokorec ezer
  • Döner....
  • Et dürüm
  • dönmez.
  • Kokoreç tabi ki.Ama iskender dersen işler değişir.
  • Bursa/Görükle'deki Caddeüstü'nün altındaki kokoreççi, adını unuttum şu an, taşyonosmuydu kokotaşyus da olabilir herneyse, oranın kokoreçi gerçekten çok güzel ayrıca Beşiktaş'da Çarşı'da fanatik Beşiktaşlı birinin mekanı Kupa Kafe var oranın kokoreçide çok güzel
  • denk soru olmamış ki...
    benim için yerine ve yapımına göre değişir...ama kokoreç tabiikide ağır basıyo biraz
  • kokorecin yeri ayrıdır
  • döner bizimle daha çok özdeşleşmiştir kokoreç daha az bilinir sakatat felan ters yani
  • Döner
  • Döner tabiki nasıl bir soru bu. İnsanlarda hiç ağız tadı yok yaw
  • Yüzyılın kapışması demişsin, insan bi anket koyar.
  • Eğer işinin ehli bir ustadan koko yiyiorsan sana şöyle söyliyeyim sadece döner değil her yemeği tokatlar koko. (lahmacunla berabere kalır)
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.