Şimdi Ara

KOhack yasak mı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
58
Cevap
0
Favori
1.188
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar heryerde gezinen bu kohack yasak mı yoksa kullanılabilir mi ?
    özellikleri varmıs oto kutu toplama karsındakinin lvl ı gorme vs siz ne diosunuz ?

• yiyosun sadece yasak diil
  • tabiki yasak
  • tabiki yasak oto loot sence illegalmi?, kendine swift verme illegal mi?...
  • 1 milyon kişi kullanıyorsa 1 kişi ban yiyior.en iyisi kullanmak.sen onların dediğine bakma
  • ok pardon herkes hava atıo bnm war die de merakımdan sordum kusura bakmayın

ya o 1 milyon arasınadn seni bulurlar banlıycak char ın gider zaten zevki sade daha ii çıkıo

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ::bLaCk_PearL:: -- 3 Şubat 2006 9:34:04 >
  • bu arada konuyla ilgisi yok ama dikkat ettimde herkesde 1 çılgınlıı war
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    JPKO'da Koxp
    19 yıl önce açıldı
    MU ARCHANGEL NE BU BÖLE LAN
    19 yıl önce açıldı
    Silah susturucusu yasak mı?
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • ok kardeş fazla tepki göstermeyin adama adam kullanımmı legal bişeymi die soruo ben kullanıorum millett die bağırmıoki
  • rogue de kullanmıyosan serberst neden onlar oto ölüdürüyor oto kutu açıyor
    ama diğerleri(priest,mage,warior)sadece kendine sw atmak için kullanıyor
    kimseye zarar vermeden kullanıyorsan zararı yok...

ama normalde yasak bi program

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RentzusuKen -- 3 Şubat 2006 9:36:48 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: RentzusuKen

rogue de kullanmıyosan serberst neden onlar oto ölüdürüyor oto kutu açıyor
    ama diğerleri(priest,mage,warior)sadece kendine sw atmak için kullanıyor
    kimseye zarar vermeden kullanıyorsan zararı yok...

kullandıgımdan deil yasal bişi se merak ettigim için deniyim die sormustum siz ok deseydiniz denerdim hiç denemedim ama bu gidişle hiç bi zaman denemiycem gibi gozukuo
  • ya gold üyeyi banlarlarmı peki ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: zumanna

ya gold üyeyi banlarlarmı peki ?

Ben kaçtane gold üye archer tanıyorum.Adamlar olympıanın acıldıgı ılk hafta 55,2. hafta 61 oldular..Kosp ile.Ve su anda 63'ler galıba ya da 62.Ban falan yok..
  • beyler kohack i nerden indirebilirim lütfen bi link yazın plz bnde kullanmak istiorum we para kazanma programıda yok mu ?
  • gold üyeler gm ler için kutsal ama kendilerini çok asarlarsa onlardayer
    mageyle switf dilenme derdi çok war o yüzden kullananlar çok faydas1da war
  • bende kullanıyorumda 1 günde 40 oldum ve 15m para kastım 24 saat acık bıraktım ve gold üyeyim ondan tırstım.... bide silver üye var warioroumu kasmak için aldım onuda 2 pc var evde banlarlarsa oyunu bırakırım sanırım okadarda para verdik... Ve olimpiadayım :) banlamazlar dimi?
  • yoo magelerde,warriorlarda kullanabiliyor kohacki otomatik vuruş onlardada oluyor büyücüdede oluyor!
  • Ama arxher kadar seri olmuo warriorla koHAck, mana,pot düzensiz oluyyor.Bide kohack kullanıpta charı hacklenen tanıdıklarınız varmı trojan varmış die duydum 60 olunca hackliolarmış dorumu acaba?
  • yaa plz bi söyleyin nerden indirilio bu kohack cwp yazın
  • quote:

Orjinalden alıntı: zumanna

ya gold üyeyi banlarlarmı peki ?

Ben gold bi uye ile konuştum archer lvl63 ares te ash knightlerde adam açıo sabaha kadar kasıo. Eger banlanırsa yarım saat sonra banım açılıo dedi. Hatta bazı kişiler bu macro programlarını GM lerin gold uyelere werdiklerini solüolar.
  • şahsen ben beramusta oynarken partye gm geldi direk ona sordum programı nerden bulabilirm parayla istiom diye.. bana ban? die cvp verdi susmank zorunda kaldm :)
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.