Şimdi Ara

Kog'Maw nasıl counterlıyabilirim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
39
Cevap
0
Favori
1.734
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Malum free oldu kogmaw'u ve özellikle pasifini nasıl counterlıyabilirim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• pasifini fizz jax shaco katarina counterlar, patdie hoplayarak. normal counter olarak. ashe harasslayarak counterlar

• Graves counterlayabilir bence onun dışında yanındaki taric veya herhangi bir cc'li sup stun/knocked airborne atarsa rahatça kesebilirsin.Ranged olduğın için kogmaw üstüne doğru koşmaya başladığında bots of speed+3hp potion ile başladığın için kaçabilirsin veya graves'in e skili/flash gibi bir blinkle kaçabilirsin.Eğer bunların hiç biri olmazsa adama fake atmayı dene yani son anda yönünü değiştir,çime gir farklı taraftan çık vs..
  • Elinde hiçbir şey yoksa çimle fake at

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • İyi oynayan bir Kog'Maw yanında supp'ta olursa çok zor counterlanır hatta w açıp çok iyide harraslar.Ben Kog'Maw'a karşı lanei kolay alan bir ad carry görmedim daha.Jungle babysit yaparsa outfarm kalıp belki olabilir.Pasifini counterlamak içinse bir tarafa doğru giderken birden dönmeyi dene.
  • quote:

Orijinalden alıntı: behtiyar

İyi oynayan bir Kog'Maw yanında supp'ta olursa çok zor counterlanır hatta w açıp çok iyide harraslar.Ben Kog'Maw'a karşı lanei kolay alan bir ad carry görmedim daha.Jungle babysit yaparsa outfarm kalıp belki olabilir.Pasifini counterlamak içinse bir tarafa doğru giderken birden dönmeyi dene.

Vayneyle counterlamayı denedim. Adam benden 100 minnions önde bitirdi. Ama latede teketekde alıyordum hatta adamın itemleri benden önde bile olsa aldığım oluyor yani..

• Meslektaşlarım tavsiyeleriniz için teşekkürler
    ata1676 vayne ' i veyni diye okuduğunu varsayıyorum vayne diye okumanı beklemem -_-

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Nasıl Counterlanır ?
    10 yıl önce açıldı
    Soraka+Nidalee ikilisi
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • kogmava hic bisi yapamazsin kolay kolay 2. skili adamin hpsinin %6 sini vuruyor bi de madreds cikiyolar normal ataktan farkli olarak +%10 daha fazla eger atak speed de kasmissa fena .d oyunun baslarinda is yapmaz bi tek pek etkili degildir ama kasarsa durdurmasi zordur atlamali ziplamali champ olcak stuncu atlican kescen tabi kesebiliyosan .d oyunun kaderini degistiren bi hero bence

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MoonQueen -- 29 Mayıs 2012; 21:50:01 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ata1676

quote:

İyi oynayan bir Kog'Maw yanında supp'ta olursa çok zor counterlanır hatta w açıp çok iyide harraslar.Ben Kog'Maw'a karşı lanei kolay alan bir ad carry görmedim daha.Jungle babysit yaparsa outfarm kalıp belki olabilir.Pasifini counterlamak içinse bir tarafa doğru giderken birden dönmeyi dene.

Vayneyle counterlamayı denedim. Adam benden 100 minnions önde bitirdi. Ama latede teketekde alıyordum hatta adamın itemleri benden önde bile olsa aldığım oluyor yani..

Adam bir şey bilimiyomuş yoksa rahatça alabilirdii boşuna tank delen demiyolar koga.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ata1676

quote:

Counter derken ben lane'i kastettim.Yoksa ondan iyi ad carryler mutlaka vardır ki kendinde söylemişsin adam 100 minion takmış sana.Ama lane dağılınca takım daha önemli bir hale geliyor Focus yemeyen ad carry ortalığı dağıtır zaten.

• Graves+Taric'la iyi oynanırsa counterlanabilir.

• quote:

Orijinalden alıntı: Silkroad Misafiri

Meslektaşlarım tavsiyeleriniz için teşekkürler
    ata1676 vayne ' i veyni diye okuduğunu varsayıyorum vayne diye okumanı beklemem -_-

bu yorumu yapman cok sacma
    zaten yabanci bir kelimeye turkce ek getiriyoruz bide adam yanlis ek getirdi diye eziyoruz.
    bu isin dogrusu kesme isareti yada full ingilizce yazmak.resmi olmayan ve turkce olan bi forumda yaziya bu derece takilmak biraz sacma

• quote:

Orijinalden alıntı: HellYeaa

quote:

zaten yabanci bir kelimeye turkce ek getiriyoruz bide adam yanlis ek getirdi diye eziyoruz.
    bu isin dogrusu kesme isareti yada full ingilizce yazmak.resmi olmayan ve turkce olan bi forumda yaziya bu derece takilmak biraz sacma

Saçma değil,insan alışmalı.
    Msn'i me se ne diye mi oluyorsun
    Deagle'ı deyagle diye mi okuyorsun?
    Eski türkçe hocam gibi konuştun

• quote:

quote:

adam 15 yasinda kendini buyuk gostermeye calisiyo rahat birak

ha bende 17 yasindayim ergenim kabul ediyorum :)

yasini yasamadan yaslanmak korkunc bi durum olurdu

• Sivir ile counterlayabilirsin patlamadan önce spell shield aç :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: soulme

quote:

quote:

adam 15 yasinda kendini buyuk gostermeye calisiyo rahat birak

ha bende 17 yasindayim ergenim kabul ediyorum :)

yasini yasamadan yaslanmak korkunc bi durum olurdu

Öyle bir çabam yok,kendimi büyük göstermeye çalışsam yaşımı sallardım,çok mu zor?
    Düzgün bir dille yazsam kendini büyük göstermeye çalışıyor dersiniz
    Ergen gibi ingilizce karakter+ ı ile yazsam dalga geçersiniz.
    Lütfen,yorum yapmadan önce biraz daha düşünün.

• Aynı sorun benim için de geçerli. Cidden çok uyuz bir Champion. Ulti Range'i dehşet. W Açınca dağıtıyor. İyi Kog'Maw oynayan adam hayattan soğutuyor.
    Adama Jungler da işlemiyor. Lane Pushlamıyor ki. W ile uzaktan uzaktan harras... Slow'u da çileden çıkarıyor zaten. Cidden tehlikeli bir Champion.
    Ha bir de, Kog'Maw'la 1v1 girmeye korkuyor adam. Öldürünce True Damage giriyor çok fena. Oyun başlarında ölse bile 1-1-0 gibi skoru oluyor hep. Oyundan düşürmek pek mümkün değil...

Yardımlarınızı bekliyorum ben de...
  • quote:

quote:

quote:

Saçma değil,insan alışmalı.
    Msn'i me se ne diye mi oluyorsun
    Deagle'ı deyagle diye mi okuyorsun?
    Eski türkçe hocam gibi konuştun

msn ile deagle arasinda ucurum gibi bir fark var bunun farkinda deilsin sanirim

madem oyle diorsun duzeltmeyi yanlis yapiyorsun.adama duzgun okumasinin yani sira kesme isaretini kullanmasini soylemeliydin.ve dedigim gibi sanal ortamda, resmi olmayan bir yazinin dogrumu yazilmis yanlis mi yazilmis oldugu onemli degil yorumun bu yuzden sacma.adam sana aktarmak istedigini aktarmis ztn amacina ulasmis yani.

• quote:

Orijinalden alıntı: zxcv321

graves counter olabilir.
    lolcounter.com dan bak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ZeroSystem -- 29 Mayıs 2012; 22:31:22 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ZeroSystem

graves counter olabilir.
    lolcounter.com dan bak.

vayneyle diye yazmış en iyi bir şekilde veyni diye okur veyn diye okunduğunu ben de biliyorum
    özet: trolleme başarısız

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.