Şimdi Ara

Köfteci Yusuf piyasaya girince çakalların iflas etmesi (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
268
Cevap
3
Favori
48.079
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
132 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Evren7

Meyve veren ağacı taşlamayı çok sever bizim insanımız. Çalışarak zengin olanı sevmez. Armut piş ağzıma düş takılır hep. Sizde onlardansınız belli ki. Biraz emeğe saygı duyun. Bu gücün arkasında müthiş bir başarı hikayesi vardır. Kaç insan ekmek yiyor oradan bir hesaplayın.

Alıntıları Göster
    benim kimsenin kazandıgı parada gözüm falan yok,çok şükür paramı kazanıyorum alıyorum kasaptan kıymamı adam gibi yapıyorum köftemi,sana ne oluyor?? çok seviyorsan gider yersin irmikli lastiği

• quote:

Orijinalden alıntı: Evren7

Ne bileyim. celallendim bir anda. kusura bakma.

Alıntıları Göster
    Önemli değil. Bu kadar sinirle fazla yaşamazsın. Rahat ol. Değmez köfte vs. şeyler için.

• quote:

Orijinalden alıntı: por favor

Önemli değil. Bu kadar sinirle fazla yaşamazsın. Rahat ol. Değmez köfte vs. şeyler için.

Alıntıları Göster
    haklısın ama sıkıntılı adamım ben. asabım bozulabiliyor arada işte.

• köfteci Yusuf gibi mekanların daha cok olmasini isterim. Hem uygun hemde doyurucu . 7 kisi tikabasa yedik 300 TL kadar bir hesap geldi . Başka bir gün Vadi Istanbulda Big Chefs de yedik :) , 6 kisiye hersey dahil 1200 TL + 10% servis yapıştırdılar 😂😂. Kalite farkini göz önünde bulundurmuyorum .
    .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • old horizon kullanıcısına yanıt
    Yusuf sürümden kazanan bir işletme.
    Basit.
    Bu kadar adam diğer zincir resotanlara gitse zaten oyle bir kapasite yok.
    Lüks bir hizmet sunayım derdi yok, bir nevi fastfood ye iç git.
    Oturayım sohbet edeyim kahve soyliyeyim manzara olsun durumu yok.

Siz hiç deniz manzaralı Yusuf subesi gördünüz mü ya da en işlek avmin en baş köşesinde..

Avm lere bile yeni yeni girdiler..
    İstanbulda pendorya da hayat bitti Yusuf girince.
    Abd menşeli fastfood hariç alayı kapattı..

Ha böyle mi olmalıydı o ayrı ama avm nin ust katında ne yediğin zaten belli değil.
    Hal böyle olunca en azından Yusuf'a gidelim diyen cok fazla..

Kofte cok mu iyi, hayır. Hatta biraz soğudu mu ditek koyun kokuyor hassas olan yiyemiyor mesele cok var böyle eşim dostum.
    Ben kahvaltı, corba için tercih ediyorum oglrnleri işime cok yakın.
    Salata da dahil zaten ustuen de cayini sınırsız veriyor.

Bir cobaya 8-10tl vermenin ne manası var. Ya da iki peynir bir zeyin 50tl kahvaltı..

Ozel gün olur manzara olur bişey olur anlarım da..

Ozetle, Yusuf vb işletmeleri (politik iddialar bir kenara bırakarak, bende çeşitli iddialar duydum malum) desteklemek lazım.

Neden mi? Diğer esnaf işini daha iyi yapsın diye..

Kimse kusura bakmasın, restoran esnafının özellikle İstanbulda cogusu verdiği hizmetin ve kalitenin cok uzeeinde fiyat talep ediyor..
    Herkes oraya gidiyor bende gideyim instagram da paylaşayim diye grup var.. Onlarda haklı mad talep var oylr başa böyle tarak..

Dikkat ederseniz Yusuf'u tercih eden kitle ile diğer pahalı zincirleri tercih eden kesim pek ortak değil.
    Yusuf'a mi gideyim yani diye küçümseyen cok fazla sayıda insan var. E bunlarda o zaman o paraları verip sözde kaliteli yemeklerini yiyecekler..

Arz_talep.

Yani destek OK, ama başlıktaki "cakallar iflas ediyor" kısmı biraz abartı olmuş. Kimse kapatmaz merak etmeyin

Avm de 100 tl ye saçını kestiren erkek var ise cok da tartışmaya gerek yok değil mi

• gosHawk. kullanıcısına yanıt
    Almanya,isviçre mi bura beğenilecek et arıcak millet aç 7,8₺ et bulduğuna şükrediyor.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Köfteci yusufu bilmiyorum ama , Ekrem coşkun döner bayağı bir silkeledi civardaki dönercileri.
  • ben köfteci yusufta geçen yaz köfte yedim aldığı paraya göre yaptığı köfte oldukça iyiydi. hem tad hem doyuruculuk açısından. yani ben beğendim üzerine çay, kahve vs. ikramları da var. güzel yer yani, arkadaşın dediği gibi çakal esnaflar yerine böyle zincirler daha iyi en azından belli bir muhatap buluyorsun karşında.

esnaflar artık günümüzde eşkiyaya dönmüş, bir konu hakkında şikayetin olacak olsa tehditler savurmaya başlıyorlar.

o açıdan her ne kadar kapitalist bir düzenin birer parçasıda olsa burger kingmiş, dominos muş vs. en azından kurumsallar ben destekliyorum.
  • Ucuz etin yahnisi.......

• quote:

Orijinalden alıntı: Tuğkan-0153

Rica ederim olur mu hiç öyle şey. Sadece endüstriyel gıda devlerinin kârlarını tehdid edeceği için medyada ve hatta sağlıkla ilgili site ve yayınlarda dahi yer almıyor bu bilgiler, yani sistem bu bilgileri bilinçli olarak insanlardan uzak tutuyor, o yüzden bilmiyorsunuz.

mesajımdaki bilgilerin coğunu şu makaleden aldım:
    http://www.meandmydiabetes.com/2011/11/30/loren-cordain-autoimmune-disease-and-food-triggers

Ceviri: autoimmune-disease-and-food-triggers ==> Özbağışıklık sistemi hastalıkları ve tetikleyici gıdalar.

Makalede sıklıkla geçen "legumes" ==> bakliyat yani orada bahsettiğin kuru fasulye , nohut ,mercimek çorbası birer bakliyat ürünü.

Ben bu makaleyi 2015'te okudum, fakat ondan birkaç yıl önce bakliyat yemeyi cok azaltmıştım ve mercimek corbasını cok seven biri olarak mercimegi de sıfırlamıştım fakat saglık sebebiyle değil (cunku 2015'te henüz sağlıga etkilerini hiç bilmiyordum) mercimeğin eski lezzetini kaybetmesi sebebiyle. 2015'te sorup araştırdığımda Türkiye'ye mercimeğin Kanada'dan geldiğini öğrendim. Hiç Anadolu toprağında yetişen doğal mercimek ile, Kanada'nın endüstriyel yöntemlerle üretilen mercimeği lezzeti bir olur mu? Olmaz tabi. Benzer sorun fasulyede ve bugdayda da var. Bugday Rusyadan geliyor deniliyor. Fasulye, mercimek, ekmek var, lezzet yok. Yer fıstığı da bakliyat grubundan. Ne kadar genetik düzeltme yapılırsa yapılsın onda da fasulyedeki gibi zararlı bileşenler var. Bazen bira içtiğimde yer fıstığı yerine antep fıstığı , fındık, badem tercih ediyorum. Fakat biranın yanında asıl örneğin çupra balığı gibi (ekmeksiz) şeyler en kral gider cunku birayı hem tad olarak tamamlar hem de biranın içindeki karbohidrat, gluten ve alkol gibi 'keyif ve enerji verici' etkenleri dengeler. Yer fıstığı, patates gevreği gibi uyduruk şeylerin yanında 2 şişe bira için ertesi gün başağrısı veya başka bir sorun yapar, ancak az pişirilmiş tek çupra balığı ile için, ertesi gün dimdik ayaktasınız.
    Az pişirilmiş eti önermek yanlış değil mi? Sonuçta birçok zararlı organizmayı yeterince pişirerek öldürüyoruz

• Kofteci yusufu begensemde sorunlari yok degil, antrikot diye konturfile satiyor mesela. Yada biftek diye butdan parça et veriyor.

Cok ucizda degil. Kilosu(çiğ) 80 liradan satiyor kofteyi. Kendin kasap tarafindan alirsan 40 liraya veriyor. Ben kofteci yusuftan minimum 20 liraya cikiyorum geneldede 25 veriyoruz. Cok ucuz sayilmaz. Bi ekrem coskun degil.

• 37627145982
  • İnstagramda yemek paylaşmak yasak olsa fiyatlar %25 düşer. Arz talep dengesini piyasaya düzenleyici müdahaleler bozar. İnstagramda yemek fotoğrafı paylaşmak yasak olmalı.
  • yıllarca 70 80 gr et döneri bugünün kuruyla 20 25 tl den sattılar. tavuk dönere talim ettik. şimdi net 80gr dürüm ve ayranla 10 tl ye yiyebiliyosun. kafeye gidip tost yesen daha pahalı iyi vurgun yapmışlar
  • Bi işte falan çalışmıyorsunda hep evde yiyorsun?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi radko -- 7 Ekim 2019; 17:32:56 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nickola Tesla

Bu pizza kadar hem doyurmayan hem de pahalı olan bir şey görmedim.Onun yerine lahmacun ya da kuşbaşılı pide yiyorum, doyuyorum.Pizzadaki kar hiçbir şeyde yok hakkatten.
    Pizza daha doyurucu hamur olduğu için ama lezzeti kötü bence. Meşhur fastfood markalarının pizzaları leş ve hepsi aynı gibi. Diğer butik pizzacılar güzel ama fiyatları fazla

• peki ekrem coşkuna ne demeli
  • Köftesinden çok tahinli fındıklı tatlıları beni çekiyor. Köftelerinde karbonat tadı var o kesin. Mangal karbonat tadını azaltıyor ama alıp evde tavada yaparsan karbonat tadı çok hissediliyor. Kilosu 40 tl hazır köftesinin. Kıyma da 40 tl kendi kasabında. Geçen beytisini yedim lezzetli de olsa sertti ama 200 gramı 20 tl. F/P oranı çok yüksek bir lokanta. Servisi ve dekoru da güzel ferah. Servis yapan gençler güleryüzlü. Tavsiye ederim ben. Genele kıyasla parasının hakkını fazlasıyla veriyor.
  • Köfteci yusufta köfte dışında her şey yenilir hatta kahvaltısı bile harika hem de çok uygun

• radko kullanıcısına yanıt
    İşyerimde her katta bir mutfak ve buzdolabı var. Ancak son 6 aydır güçlü kahvaltı yapmaya başladığım için öğlenleri ciddi birşey yemez oldum, hatta bazen akşamları bile acıkmıyorum. Güçlü kahvaltı derken ince dilim ekmek üstünde yüksek miktarda bir sigara paketi hacminde tereyağ, yine aynı hacimde yağlı beyaz peynir, sızma zeytin yağı+limona daldırılmış bir domates ve en az bir adet rafadan yumurta.

• 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.