Şimdi Ara

Köfteci Yusuf gibi başka yerler var mı?ikramı bol.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
49
Cevap
0
Favori
4.611
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    bahsettiğim susurlukta olan.Ne kadar kalabalık,sanki bedava veriyor bedava olsa bu kadar dolmaz.birde neredeyse müşteriden çok çalışan var gibi.ahım şahım değil köftesi üstelik ucuzda değil 15 tl.ama tutturmuş ama beni cezbeden ikramları.çay-kahve-nescafe istediğin kadar iç bedeva..birde bu ikramları çoğu kişi bilmiyor.

ikramı bu kadar çeşitli-bol olan fiyatalrı lezizi ve gitmeni beklemeyen başka tesisler var mı?
    tavsiye edebileceğiniz.

• Ben hayatimda böylesi köfte yemedim. Simdiye kadar Banvit,Pinar kofteleri alir pişirir yerdim ama bu Yusufun kofteleri bambaşka abi Balikesire giderken yol üstü bir yerde yedim dinlenme tesisi gibi.

1 porsiyon 15 lira
    Yarim porsiyon 9 lira.
    1 porsiyon masaya gelince bunla doyacagim ben diyorsun ama kızarmış sicak ekmekte verince yaninda misler gibi yiyorsun.
    1 kiloda kendim aldim evde pişirir yerim diye. Evde de ayni lezzeti aldim enfess
  • BİM

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • A-101 Daha iyi
  • Su paralı salata paralı limon paralı

• Ciğeristan. Sınırsız meze ve sınırsız çay kahve veriyolar mezeleri 4-5 çeşit

• Nereye ikram istersemisiniz diye dolaşıyorlar tamam koy deyince fişe işaretliyor her tanesine kadar yanlış yönlendirmeyin.
  • Ben hayatimda böylesi köfte yemedim. Simdiye kadar Banvit,Pinar kofteleri alir pişirir yerdim ama bu Yusufun kofteleri bambaşka abi Balikesire giderken yol üstü bir yerde yedim dinlenme tesisi gibi.

1 porsiyon 15 lira
    Yarim porsiyon 9 lira.
    1 porsiyon masaya gelince bunla doyacagim ben diyorsun ama kızarmış sicak ekmekte verince yaninda misler gibi yiyorsun.
    1 kiloda kendim aldim evde pişirir yerim diye. Evde de ayni lezzeti aldim enfess

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ONUR_345241 -- 31 Temmuz 2018; 3:18:9 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: muratcankus

Köfteci Yusuf,
    bahsettiğim susurlukta olan.Ne kadar kalabalık,sanki bedava veriyor bedava olsa bu kadar dolmaz.birde neredeyse müşteriden çok çalışan var gibi.ahım şahım değil köftesi üstelik ucuzda değil 15 tl.ama tutturmuş ama beni cezbeden ikramları.çay-kahve-nescafe istediğin kadar iç bedeva..birde bu ikramları çoğu kişi bilmiyor.

ikramı bu kadar çeşitli-bol olan fiyatalrı lezizi ve gitmeni beklemeyen başka tesisler var mı?
    tavsiye edebileceğiniz.

Yok Köfteci Yusuf'tan şaşma nerede yaşıyorsunuz ?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bay Slade

Ciğeristan. Sınırsız meze ve sınırsız çay kahve veriyolar mezeleri 4-5 çeşit

Nerede ?

• Ikea, içecek sınırsız.

• quote:

Orijinalden alıntı: Yeşilpaltoluadam

Ikea, içecek sınırsız.
    Ahhcanım sosisli çekti

• Cuma günü iş çıkışı babam aradı ve 4 levent sapphireye gel dedi köfteci yusuf mu ne varmış. Neyse gittim avm ye girdim ve köftrci yusufu bulup kapısına bi geldim ve içimdem dedi ki heralde yeni açılmış :) içeride bizimkileri bulmak için telefon açtım. Ben 2 1 buçuk köfte yedim, diğerlerini hatırlamıyorum ama içecek tatlı vs vs 110tl tuttu ve 4 kişiydik tadı ise güzeldi

• Vay be adam hem ucuz olsun diyor hem ikramı bol olsun diyor ayrica kaliteli olsunda diyor
    He var nusret var ikrami bol

• Dışarda köfte mi yenir ya evde yapılıyor zaten mangalda da pişirilir oh mis gidip köfteye para vermem.
  • Bu konuyu hortlayım..Balıkesir civarı..evet gittiğiniz mekanlarda nereler hoşunuza gidiyor.köfteci yusuf susurluk çay-kavye ikramı sınırsız olması çok hoş..
  • quote:

Orijinalden alıntı: muratcankus

Bu konuyu hortlayım..Balıkesir civarı..evet gittiğiniz mekanlarda nereler hoşunuza gidiyor.köfteci yusuf susurluk çay-kavye ikramı sınırsız olması çok hoş..
    Köfteci Yusuf bozdu diyorlar eski kalitesinden eser yokmuş.

• Ramiz de iyi baya, köfteleri lokum gibi. Özellikle Manisa Akhisar'daki şubelerini tavsiye ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The Venture -- 23 Temmuz 2019; 11:15:35 >
  • İkramı bol mu ? hiç adana mersin diyarbakır antep urfa taraflarına gitmediniz anladığım kadarıyla. Hangi mekan olursa oldun batıda ikram diye verdikleri şeyler güldürüyor beni

• Kofteci yusufun koftesini yiyip begenen adam derhal burayi terketsin.Bu konuda zevke saygi duymam.

Hayatinizda hic mi kofte yemediniz be herifler kofte diye kimyasal karisim yediriyor.Mekanlarin icerisi full bizim millette damak zevki denen bisey yok.

• quote:

Orijinalden alıntı: E.R.W.

Kofteci yusufun koftesini yiyip begenen adam derhal burayi terketsin.Bu konuda zevke saygi duymam.

Hayatinizda hic mi kofte yemediniz be herifler kofte diye kimyasal karisim yediriyor.Mekanlarin icerisi full bizim millette damak zevki denen bisey yok.
    Fiyatı uygun ikram diğer mekanlara kıyasla bol bu yüzden tercih ediliyor başka açıklaması yok .

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.