Şimdi Ara

KOENIC KNC 18 A+ 18000 BTU Inverter Klima 1804 +100 bonus

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
3
Favori
2.653
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • KOENIC KNC 18 A+ Enerji Sınıfı 18000 BTU/h Split Inverter Klima

https://www.gittigidiyor.com/isitma-sogutma-sistemi/klima-ve-aksesuarlari/klima/koenic-knc-18

Bu Klima ile ilgili daha önce de konu açılmıştı detaylı yorumlar yapılmıştı.

Tekrar indirime girmiş 4 stok kalmış

Satıcı mediamarkt.

Kendi sitesinde 50 lira kargo ücreti var gittigidiyor da ücretsiz kargo

Liste fiyatı 1899 %4 çek ile 1823 e kazananlar kulübüne %5 ile 1804 e geliyor.

100 lira da garanti pay ile ödemeden bonus geliyor

1704 liraya 18000 btu A+ inverter klima Hiç fena değil

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kumutlu -- 23 Şubat 2018; 4:03:23 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• geçen sene nasıl olduysa bizim kayın internetten 400 e düşürmüş bunu
  • quote:

Orijinalden alıntı: bekir33

geçen sene nasıl olduysa bizim kayın internetten 400 e düşürmüş bunu

Nasil olmus?

• quote:

Orijinalden alıntı: ali222

quote:

Nasil olmus?

hocam bir ara internette anlık fiyat düşmüş.kartaki limitle 1 tane almış.benide aramış ama ulaşamamış.ben fiyatı yanlış yazmışlar göndermezler diye düşünmüştüm ama media markt gönderdi.çok şaşırdım
  • Aylardır o kaçıyor ben kovalıyorum kovaladıkca kaçıyor şunu bir alamadık 2000 altina yahu

• nickimsonikimsi kullanıcısına yanıt
    Bende almak için aldım son 1 taneyi görünce, bu paraya 18lik klima bir daha bulunmaz diye. :) Şimdi sizin yorumu görünce de vicdanım sızladı :(

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ali222

quote:

Nasil olmus?

hocam bir ara internette anlık fiyat düşmüş.kartaki limitle 1 tane almış.benide aramış ama ulaşamamış.ben fiyatı yanlış yazmışlar göndermezler diye düşünmüştüm ama media markt gönderdi.çok şaşırdım

Onun kismetinde varmış demek.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: brkrdn

Bende almak için aldım son 1 taneyi görünce, bu paraya 18lik klima bir daha bulunmaz diye. :) Şimdi sizin yorumu görünce de vicdanım sızladı :(

Yapacak birşey yok hocam umarim tekrar stok yenilerler de alabilirim ara ara bep yaptilar 3 kere kil payi kacirdim olacak is degil gercekten bu fiyata 18.000btu başka yok

• quote:

hocam vicdan sahabı olnanız güzel

• quote:

Hocam yakkaladım şimdi 1804 tl ye

Siz kurulumu yaptirdinizmi?

KOENIC KNC 18 A+ Enerji Sınıfı 18000 BTU/h Split Inverter Klima

Şuan tekrar indirimde takipte olanların bilgisine.

• nickimsonikimsi kullanıcısına yanıt
    Klima geldi ama 1-2 ay içinde taşınma planım olduğu için kurulum yaptırmadım.
    Nette kurulum ücretli vs. diye birşeyler okudum ama umarım öyle değildir.
  • quote:

Klima geldi ama 1-2 ay içinde taşınma planım olduğu için kurulum yaptırmadım.
    Nette kurulum ücretli vs. diye birşeyler okudum ama umarım öyle değildir.

Anladım hocam kurulumun ücretli olduğunu sanmıyorum

Umarım memlun kalırız

• Merhaba, ben de şimdi görüp aldım, 1804 ve 100 de bonus gelecek çok iyi gibi? Ürün hk yorumlar Nasıl ve montaj ücreti var mı?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: enpisagor

Merhaba, ben de şimdi görüp aldım, 1804 ve 100 de bonus gelecek çok iyi gibi? Ürün hk yorumlar Nasıl ve montaj ücreti var mı?

Genel olarak yorumlar olumlu sayın ado nickli üyemiz genelde vestel ürünlerini fp olarak görüyor buda vestel üretimi bir klima vestel ne ise buda o

• 1 tane kalmış:)
  • Bende takipdeydim bu klimayı,fiyat arada sırada buraya iniyordu onu bekliyordum.Açıkçası gerçek 18000 performansı beklemiyorum ama yaklaşık 1700 TL ye gelen klima bu fiyata bedavadan az pahalı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: akonay

Bende takipdeydim bu klimayı,fiyat arada sırada buraya iniyordu onu bekliyordum.Açıkçası gerçek 18000 performansı beklemiyorum ama yaklaşık 1700 TL ye gelen klima bu fiyata bedavadan az pahalı.

Garanti pay i olmayan bir benmişim megersen ben 1804 e aldim memlunum daha önceleri 1899 a bile niyetliydim benim icin bu bile iyi fiyat.

• Konuyu görünce 6 adet stok vardı, özelliklerini inceleyip sepete atana kadar 4 adet kaldı ve hemen siparişi geçtim. Son 3 yetişen alır

Iyi midir kötü müdür bilemedim ama aldık inşallah memnun kalırız. Haber veren arkadaşa Teşekkürler

• En merak ettiğim montaj konusu ve kargo kapıya kadar getirir mi? Yoksa site güvenliğine bırakır gider mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: enpisagor

En merak ettiğim montaj konusu ve kargo kapıya kadar getirir mi? Yoksa site güvenliğine bırakır gider mi?

Kargo konusunu bende merak ediyorum bazen ağır ürunlerde mirin kirin ediyorlar gecen lastik aldim arabaya birinci kata cikarmadi.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.