Şimdi Ara

Kodlamayı kitaptan mı Videolarla mı öğrenmeliyim?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
1.981
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Şuan önümde iki seçenek var: ya udemyden kurs izleyerek yada istihzanın kitabını okuyarak. Udemy kurslarını izlemej daha kolay gibi fakat istihzanın kitabı daha ayrıntılı ve ayrıntılı olduğundan 900e yakın sayfa, mesela bazen diyoki şuana kadar öğrendiklerinizle hesap makinesi geliştirebilirsiniz falan o sırada geliştiremince pes edesim geliyor diyorumki bu bu saatten sonra beni aşar gibi oluyorum, udemye geciyorum ama kitap daha mantikli gibi siz hangisini tercih ediyorsunuz?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• senin kişiliğine bağlı burada şimdi herkes udemy kurslarıyla öğrenilmez hede hödö diyecek aldırma sen “visual learner” denilen tipte birisi olabilirsin ve bu yüzden de video ile öğrenmeyi seçebilirsin burada önemli olan doğru kursu ve eğitmeni seçmek ve kurstan en iyi verimi alabilmek ben komple udemy kurslarından öğrenmedim ama aklıma takılan yerlerde biraz destek aldım ve yararlı bulduğum için de kendim de çekmeye başladım işe yaradığına inanmasam kendim çekmezdim

• Restrop kullanıcısına yanıt
    Ney çektin?

• udemy kursu

Ücretli mi değilse adı ne?

• henüz daha yayınlamadım ama udemyde artık ücretsiz kurs yok 2 saati geçtiğinde otomatik ücret koyuyor ingilizcen varsa youtubeda freecodecamp in python derslerini izleyebilirsin

Baktım hâla ücretsiz epey kurs var. Ingilizcem ona yetmez yüksei ihtimal ama bakarım.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
    Türkçe altyazı eklemiş tşklı biri 5 saatlik videoya xd. Bu video python öğrenmek için iyimidir.

• iyidir iyi olmasa neden tavsiye edeyim

Okey başlıyorum 4 saat ama işime yarayacaksa değerdir.

• 4 saatten az bir dilin temellerini öğrenemezsin zaten

• hocam istihza koç detaylı yani neye ne kadar önem vermeyi bilmiyorsanız sizi sıkar ve soğutur istihzayı ansiklopedi olarak referans alıp daha kısa olan kaynaklara yönelmeniz video veya yazı olması kişiden kişiye değişir

• Btk akademi videoları nasıldır acaba? Python için kurs bakıyorum ama daha yeni olduğum için kalitesinden anlamıyorum

• Bugs Bunny. kullanıcısına yanıt
    Hocam youtube da bir sürü Türkçe video var onlara da bak bi

• Bugs Bunny. kullanıcısına yanıt
    sadık turan anlatıyor dersleri kaliteli hocadır ama python için en iyi kurs diyemem ve anlatım tarzından dolayı salağa anlatır gibi anlatıyor çok uzun sürüyor

• quote:

Orijinalden alıntı: Restrop

senin kişiliğine bağlı burada şimdi herkes udemy kurslarıyla öğrenilmez hede hödö diyecek aldırma sen “visual learner” denilen tipte birisi olabilirsin ve bu yüzden de video ile öğrenmeyi seçebilirsin burada önemli olan doğru kursu ve eğitmeni seçmek ve kurstan en iyi verimi alabilmek ben komple udemy kurslarından öğrenmedim ama aklıma takılan yerlerde biraz destek aldım ve yararlı bulduğum için de kendim de çekmeye başladım işe yaradığına inanmasam kendim çekmezdim

+1 python öğrenmek için geçmişte hep bir hevesle kitaplar alıp pdf ler indirip girişmiştim; fakat sonu hüsran olmuştu. Yaklaşık 10 gün önce yeniden giriştim ama bu sefer Udemy'de kurs aldım ve aşırı iyi gidiyor. Tabi hocanın da etkisi var bu konuda.

Jose Portilla idi galiba ismi hocanın Python Bootcamp zero to hero

• The Management kullanıcısına yanıt
    İngilizcem anlıcak kadar olsa ortalığın tozunu kaldırırımda şuan fıratın kitaptan devam edicem.

• quote:

Orijinalden alıntı: YKS2024Hedef15000

İngilizcem anlıcak kadar olsa ortalığın tozunu kaldırırımda şuan fıratın kitaptan devam edicem.

Kolay gelsin hocam

Yine de Udemy'e bir göz at derim, mutlaka Türk hocalar da vardır Python dersi veren.

• The Management kullanıcısına yanıt
    Hocam udemye falan epey baktımda kitap gibisi yok 900 sayfa epey iyide anlatıyor zaten.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.