Şimdi Ara

= KODI KURULUM VE AYARLARI [ANA KONU] = (71. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.099
Cevap
282
Favori
408.331
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
26 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6970717273
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Anladığım kadarıyla, yıllardır bedava olarak kullandığımız TÜRKVOD'u bazı uyanıklar paraya çevirmeye karar vermişler. Vavoo'nun bu işten ayda 24 - 30 milyon EURO kazandığını okuyunca gaza gelmişler herhalde. Milletin evlere esir olduğu, tek eğlencenin internet üzerinden film ve belgesel izlemek olduğu şu günlerde fırsat bu fırsat deyip, yola düşmüşler. Ancak burası TÜRKİYE. Bunların ham hayallerini Forum.Donanımhaber ekipleri kısa sürede toprağa gömecektir. İlk alternatif olarak SEYİRTÜRK iyi bir başlangıç olacaktır. Dayan TÜRKİYE
  • Türkvod'a mahkum değilsiniz ki.
    SeyirTürk.
    Stremio gibi mükemmel programlar var.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Seyirturk te dizi modülü yokmudur ?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Merhaba, 2017 shield cihazıma netflix eklentisi yükledim, hesabımla giriş yapıyorum ama videolar oynatma kısmına gelince kodi videoları oynatmıyor, ortadaki tekerlek dönüp duruyor, kullanan deneyen var mı acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: cebor

Seyirturk te dizi modülü yokmudur ?
    Malesef,
    Android için istersen MKVOD uygulaması yukleyebilirsin.

İçerisinde Sinema ve Dizi bulunuyor.
    Apk:https://www.dropbox.com/s/podn9b11gbfkq9e/mkvod6.apk?dl=1
  • s905x x96 tvbox kullanıyorum. kodi yüksek boyutlu filmlerde donma yapıyor. bi eklenti felan yüklesem sorun çözülür mü?
  • Zendo kullanıcısına yanıt
    Hangi sitenin portalından izlediğine bağlı birazda. Benimkide s905x2 km9 tv box seninkiyle aynı sayılır. Mesela ben genelde hdcehenneminden izliyorum. Rapidli olanında 1080p kusursuza yakın. İnternet hızımda 24 mbps 16nın altına düşmüyor ve kablolu.

Dün 720pizle ye girdim 4-5 defa takıldı misal film izlerden.

Benim dediğimi dene bakayım bi.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dert Sahibi

Hangi sitenin portalından izlediğine bağlı birazda. Benimkide s905x2 km9 tv box seninkiyle aynı sayılır. Mesela ben genelde hdcehenneminden izliyorum. Rapidli olanında 1080p kusursuza yakın. İnternet hızımda 24 mbps 16nın altına düşmüyor ve kablolu.

Dün 720pizle ye girdim 4-5 defa takıldı misal film izlerden.

Benim dediğimi dene bakayım bi.
    ben filmleri indirip izliyorum. kodi 'yi normal media player olarak kullanıyorum. ssd diski usb ile bağlayıp izlememe rağmen kasma oluyor.

• cebor C kullanıcısına yanıt
    Türkvod 'da diziler var.
    Stremio var.

• Zendo kullanıcısına yanıt
    yüksek bitrateli filmler yüksek kapasitede oluyorlar. ssd diski usb 3.0 portuna bağlayınca sorun olmaz aslında ama kodi advancedsettings.xml die google da aratın. buffer dan kaynaklı sorunları %90 oranında çözüyor. Şu anda müsait olmadığım için ayrıntılı yazamıyorum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Saint Ralph

Şiddetle öneririm.
    Yardım gerekirse Telegram adresini veririm.
    Merhaba, seyirtuk u akilli tv'ye nasil kuracagimiza dair bir video, rehber var mi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mitya karamazov -- 9 Nisan 2020; 16:17:9 >
  • cebor C kullanıcısına yanıt
    Var.
    Ayrıca Stremio kurunuz.

• mitya karamazov kullanıcısına yanıt
    Youtube SeyirTürk yazın, kendileri anlatıyor.
    Buda indirme yeri.
    seyirturk.tk
    seyirTURK – Tek eğlence kaynağınız…
    https://seyirturk.tk

• quote:

Orijinalden alıntı: mitya karamazov

Merhaba, seyirtuk u akilli tv'ye nasil kuracagimiza dair bir video, rehber var mi

Alıntıları Göster
    merhaba

akıllı tv androıd ıse kurabılırsınız degılse sadece marketındekı programları kullanabılırsınızkı androıd olmayanlarda kodı yoktur

androıd degılse androıd box almalısınız
    urun.n11.com
    Hiremco Nitro 2s 4k Uhd Android Tv Box Kablosuz Mouse Hediye - n11.com
    https://urun.n11.com/uydu-alicisi/hiremco-nitro-2s-4k-uhd-android-tv-box-kablosuz-mouse-hediye-P359724593

urun.n11.com
    Hiremco Nitro X3 4k Uhd Android Tv Box Kablosuz Mouse Hediye - n11.com
    https://urun.n11.com/uydu-alicisi/hiremco-nitro-x3-4k-uhd-android-tv-box-kablosuz-mouse-hediye-P359287504

androıd ıse kodı player kurun

lınktekı
    seyirturk.tk
    seyirTURK – Tek eğlence kaynağınız…
    https://seyirturk.tk
    androıd versıyonu ındırıp usb dıskınıze atın

asagıdakı vıdeomuzda kodıyı turkce yazıp repo yuklemeyı anlattım 3 dkda kurabılırsınız ıyı seyırler

ve turkvod ındırme lınkıı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fatihmc -- 9 Nisan 2020; 19:59:38 >

• Linklerden sadece bunu alın diğeri vasat.
    m.n11.com
    Hiremco Nitro X3 4k Uhd Android Tv Box Kablosuz Mouse Hediye - n11.com
    https://m.n11.com/hiremco-nitro-x3-4k-uhd-android-tv-box-kablosuz-mouse-hediye-P359287504

• fatihmc kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim, zaten turkvod kullanıyordum, bunu deneyelim bir de

• Arkadaşlar selam tv box olayında yeniyim. Çarşamba günü x96 mini 2/16 Android 9 cihaz aldım n11den. Tüm kurulum ingilizce geldi klavye chrome vs Türkçeye çevirdim hepsini sıkıntı yok. Kodi olayını çözücem sanırım ancak chrome üzerinden ya da herhangi bir web browserdan film dizi izlemek istediğimde hata mesajı alıyorum bunun icin yapılacak bir şey var mı bir de bazı programlar root nedeniyle çalışmıyor (tivibu go) çözümü nedir?

• X99 Android Tvbox var. 7.1 sürümü kodi yükledim. Ama nezaman gücü kessem yani elektrikten çeksem bütün eklentiler ve düzenlemelerim kayboluyor. Fabrika ayarlarına döndüm olmadı kodiyi 4 kere kaldırdım yükledim olmadı. Sorunun bir çözümü varmıdır. İlle fişe takılı kalmasını gerekli. Kapatmadan kapattığım zaman makina kapanmıyor anladığım kadarı ile yanlızca ön ışıkları kapanıyor. Cevap yazan arkadaşlara şimdiden teşekkürler.
    = KODI KURULUM VE AYARLARI  [ANA KONU] =

• memco1 M kullanıcısına yanıt
    Neden tarayıcı üzerinden film izlemeye çalışıyorsunuz ki?
    Kodi içine Türkvod, seyirTürk kurun.
    Stremio kurun.
    Bütün dünya filmlerini izleyin.

• stremio yu eklentilerde bulamadım, kodi için link verebilirseniz memnun olurum.
    Saygılar
  • 
Sayfa: önceki 6970717273
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.