Şimdi Ara

kodak Z740 kullananlara Turkce munu :)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.253
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhabalar, nette makinelere bakarken asagidaki bilgilere ulastim, ben birakin denemeyi makinayi bile almadim daha...fuji S5600 da takilip kaldim ama kodak Z740 in fiyatini iyice dusurmusler( 350 ytl), digeriyle arada 175 ytl var !!!

buldugum bilgileri oldugu gibi aktariyorum size, umarim isinizi gorur...

kolay gelsin...

"Kodak Z740 Firmware Nihayet
    alın size kodak z740 firmware update:

http://www.kodak.com/global/en/service/downloads/dln_ekn029416.jhtml?pq- 3905/6594/6607/6614 ben daha denemedim.

faydaları şu imiş
    bir çok dil desteği. türkçe de var
    düşük ışıkta odaklamayı artırıyormuş

" ben yaptım arkadaşlar makinam türkçe oldu. yapılışını kısaca anlatmak istiyorum.

1- makinanıza mutlaka tam dolu olduğuna emin olduğunuz pil takın

2- makinanın kendi hafızasındaki fotografları felan silin

3- siteden indirdiğiniz dosyayı çalıştırdığınıza firmware dosyasını bilgisyarınızda c:\kodak diye bir klasörün içine atar. dosyanın ismi: KZ740101.FW

4- bu dosyayı boş bir hafıza kartına system adlı bir klasör açarak içine atın.

5- hafıza kartını fotograf makinanıza takarak makinayı açın

6- continueyi seçin ve işlem bitene kadar makinaya kesinlikle dokunmayın. şayet işlem ortasında felan makinayı kapatırsanız yada pil felan biterse hapı yuttunuz. işlem 1.5-2 dakika sürüyor

7- işlem bittiğinde "Delete Upgrade File" yazısını seçin ve makinanızı kapatıp yeniden açın

inşallah başarırsınız.

Evet çok iyi oldu türkçe olması bende denedim şimdi oldu, ben kendi yaptığım şekilde anlatayim; ilk önce camerayı usb ile pcye bağlayın makinayı açınca otomatik tanıcak ve bilgisayarım altında makina için sürücü olacak sürücü içine girin orda internal hafıza içine indirmiş olduğunuz firmware dosyasını kopyalayın sonra makinayı pcden ayırıp açın ve ordan upragede seçeneğini seçip okeyleyin bukadar eğer makinada ayrı bellek varsa onu çıkarın yada makinayı açıp internal hafızayı seçip tekrar kapayıp açın yoksa görmüyor firmware dosyasını "

• kodak Z740 turkce menu icin; eger deneyecek olursaniz duzeltme yapiyorum, aktarirken bir iki rakam silinmis, dogru adres bu:

http://www.kodak.com/global/en/service/downloads/dln_ekn029416.jhtml?pq-path=10/3905/6594/6607/6614
  • merhaba fokus 77, ben su anda yurtdisinda yasiyorum...Bu tur urunler burda daha ucuz. Soyledigim fiyat burda gecerli..
  • merhaba, kodak Z740 i almaya karar vermistim, ozellikleri cok iyiydi benim icin (10x optik zoom ,vs.) daha sonra fuji 5600 u gordum ve onu aldim...
    bu iki makineyi cok arastirdim ve sadece onlar hakkinda bilgi verebilirim. Digerlerini kullanmadim ve onlar hakkinda pek bir bilgim yok acikcasi. Bence once nasil bir makine alcagina karar vermelisin. Ne icin kullanacaksin? Ozellikleri ne olmali?vs.

bu sitede yeni makine alacaklar icin forumlar daha onceden acilmis. Onlara bir bak istersen, gozden gecir, hepsini oku.daha sonra zaten kafanda biseyler sekillenmeye baslayacaktir. Begendigin makineleri 5-6 secenege indir...

fiyat konusunda da ordaki fiyatlar hakkinda pek fikrim yok...

kolay gelsin...

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.