Şimdi Ara

kodak v 1073 hakkında bilgi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
844
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar ben kodak v 1073 (fiyatı 340 civarı) veya Kodak EasyShare M1093 almayı düşünüyorum. ancak fotograf makınalarıyla ilgili sizler kadar fazla bilgim yok.hangisi iyidir kötüdür. diye
    bu konuda bana yardımcı olursanız çok sevinirim.

http://www.hepsiburada.com/kodak-easyshare-v1073-10.0mp-3.0-lcd-dijital-fotograf-makinesikodak-hdtv-dockorjinal-canta-ve-1gb-kart-hediyeli-/productDetails.aspx?categoryid=248&productid=bd99682

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dj_myman -- 23 Ocak 2009; 13:42:08 >

• bilgi verecek yokmu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dj_myman -- 22 Ocak 2009; 18:54:01 >
  • çok dandik kuzen kullanıyordu sinirinden kırmıstı
  • Sunu da eklemek istiyorum Univ. de hocam derdi SLR de CANON D-SLR de NİKON geri kalan sadece birer kotü kopya..
  • bu makina iyi değil diyorsun.tavsiye edeceğin model varmı?
    200-400 tl civarı
  • Sen salla bu söylenenleri googledan arat illaki örnek fotoğraf ve review e rastlarsın...

Kimmiş o makinayı kıran acaba çok merak ettim....

Bir de o hocan Canon, Nikon demiş ama bu işte en az onlar kadar iyii marka var Pentax ve Minolta (rahmetli oldu ama)
  • şimdi makıma iyi kodak v 1073 360 -380 arasında buldum ona gore alıcam. bilgi veriirsen sevinirim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Kullanıcı yorumları ekranının biraz sorunlu olduğu dış mekanlarda yükske ışık altında çok iyi olmadığı pilinin çabuk bittiği, dış mekan çekimlerinin çok iyi olduğu ama dediğim gibi hD video çekiyor densede berbat video kalitesine sahipmiş.. fotoğraf kalitesine pek söz edilmemiş genelde....

Ama bu fiyat aralığında başka makinalara da bakabilirsin Canon SX serisi çok iyi bildiğim kadarıyla...
  • kimse v1073/1273'e laf atmasın. ben 7-8 aydır kullanıyorum. gayet memnunum. eğer hangi ortamda hangi modu kullanacağınızı bilirseniz çok iyi fotoğraflar çekersiniz.
    özellikle güneş ışığında çekilen fotoğraflar çok güzel. gece fotoğraf çekeceğiniz zaman ise kişiye veya nesneye 2m'den daha uzak kalırsanız, flash'ın etki alanını azalttığınız için kumlama oluyor. onun harici ne gece ne gündüz sıkıntı yaratmıyor.
    işte size kendi çektiğim bir iki gündüz resmini göstereyim.

kodak v 1073  hakkında bilgi

kodak v 1073  hakkında bilgi

ayrıca ben videolarından da memnunum. tek memnun olmadığım yönü çok fazla yer kaplıyor olması
    1280x720 HQ modda 1dk-100MB falan. ama bir video converter ile divX yapıyorum boyut 3te 1ine kadar düşüyor.

Makine kırmak falan da biraz garibime gitti doğrusu. o arkadaş parayı sokaktan topluyormuş demek ki. Maalesef bizim öyle bir şansımız yok. verdiğimiz her kuruşu hak etmesi için uğraşıyoruz alacağımız malın.

Ekranın parlaklığının biraz az oluşu konusunda haklılar. gündüz ışığını çok açtığınızda bile ekranı görmek zor oluyor.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.