Şimdi Ara

Kodak Playsport ZX5 Waterproof..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3
Cevap
0
Favori
1.502
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    İnternette gezinirken tesadüfen Kodak'ın 3 metreye kadar su geçirmeyen bu modelini gördüm ve sizlerle de paylaşmak istedim.Ben almayı düşünmüyorum ama belki bazı arkadaşların ilgisini çekebilir.
    Bu modelin ZX3 versiyonu da varmış ama bu yeni versiyonun biraz daha iyi olduğu söyleniyor.Bu arada,imaj kalitesi pek iyi değil ama video kalitesi bu tip bir kamera için iyi gibi.
    İyi akşamlar,hoşçakalın..

http://www.steves-digicams.com/camera-reviews/kodak/playsport-zx5/kodak-playsport-zx5-review.html

http://saaton.blogspot.com/2011/06/kodak-playsport-zx5-hd-kamera-inceleme.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi c.james -- 22 Temmuz 2011; 4:19:37 >

• merhaba bilgilendirdiğin için teşekkürler, ben attığın mesjdan sonra zx3 ve zx5 i biraz araştırdım... zx5 daha geniş açılı lense sahipmiş. buda resim kalitesini biraz düşürüyor, ve bataryası zx3 e göre biraz daha uzun gidiyormuş (iyileştirilmiş) bu süre belki10-15 dk bişey. zx3 de dar açılı lens olduğu için resim ve video çekme kalitesi biraz daha iyiymiş zx5 in öyle ahım şahım bir üst model olma olarak artıları yok... zx5 in yurt dışı fiyatı 118 dolar zx3 130 dolar... eğer TR ye 118 dolardan ürün gönderen bir site bulsam belki düşünebilirdim ama gümrük muhalefetinden dolayı elektronik malzeme göndermiyorlar... TR de en ucuz 400 TL ye satılıyor...
  • Merhaba,
    Rica ederim amaç bilgi paylaşımı.
    Bu arada,ZX5'in lensinin diğer modele göre biraz daha geniş açılı olması bence daha iyi.Gerçi bu tip basit kullanım amaçlı üretilmiş video kameraların imaj kaliteleri genelde çok iyi olmuyor ama yine de siz bilirsiniz.
    Sonuçta bu tarz kameralar öncelikli amacı video olanlar için üretiliyor.
    İyi günler,hoşçakalın..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Nikon Coolpix P1000
    3 yıl önce açıldı
    SONY CLİE PEG SJ30
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.