arkadaşlar bu iki model arasında sıkışıp kaldım aranızda kodak easyshare v550 kullanan varmı gece çekimleri nasıl bu makinenin dizaynı çok hoşuma gitti ve yanında printer verilmesinden dolayı çok cazip geldi ama gece çekimi canon a510 dan daha mı iyi olur bilemiyorum.çünkü canon a510 kullanan arkadaşım var ve gece çekimi çok iyi.kodak easyshare v550 kullanan varsa gece çekilmiş fotolarını gönderirse sevinirim. lütfen yardım edin ikilemde kaldım
arkadaşlar bu soruya cevap verebilcek olan hiç mi yok aranızda lütfen yardım edin
Forumun üst başlığı olan Fotoğraf makinesi satın alma rehberini incelemeni tavsiye ederim. Ayrıca istediğin makineler hakkında forumda arama yaparsan bir çok konuya ulaşabilirsin.
arkadaşım forumda araştırma yapyım ben zaten ama makineye yapılmış kaliteli bi yorum yok sadece gzl olduğu söyleniyor bu makineden kimsede yokmu varsa gece fotolarını gönderirse çok iyi olur
ARKADAŞIM AMATÖR OLARAK KULANICAM DERSEN SANA CANON U TAVSİYE EDERİM.NİYE DERSEN KODAK IN FİYATINA.BAŞKA MARKADA DAHA İYİ BİR MAKİNA ALABİLİRSİN.
kodak v550+printer dock 3 =750 mil civarında canon a510 ise 400 mil civarında
kodak ın dizaynı çok hoşuma gitti ve canon da sanırım video 3 dk ile sınırlı sizce kodakta canon a510 daki gibi gece çekimi yapabilirmiyim. yani güzel çekebilirsin derseniz yanında printer verildiği için o parayı verebilirm
ikilemde kaldım yardım edin lütfen.
ayrıca bir iki fotoğraf buldum nette ama kodak v550 ile çekildiği söyleniordu ama şüpheliyim doğrusu