Şimdi Ara

KODA SW-850 U.S.A. SİYAH AKTİF SUBWOOFER (SATILDI)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
3
Favori
3.946
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Tekirdağ İlan Türü #Satılık
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum dışına satılmış ve ilan pasifleştirilmiştir.

Cihazın ilk sahibiyim. Alındığından beri masa altında önce stereo sistemde sese derinlik katmak ve zenginleştirmek için sonra da 5.1 Yamaha Receiver'a bağlı ev sinema sisteminde kullandım. Şu an ki 12m2 odama fazla geldiği için satışa çıkardım. Kabinde ufak tefek deformasyonlar -ikinci el bir ürün olduğundan doğal olarak- mevcut ama asla rahatsız edecek düzeyde değil. Performansında, çalışmasında hiç bir kusur yok. Hem aktif hem pasif olarak kullanabilirsiniz. İster stereo kaynağa ister 5.1 receiver'ların aktif subwoofer çıkışına bağlayın. Üzerinde bulunan crossover sayesinde bas derinliğini ayarlayabiliyorsunuz. 35Hz-150Hz arası ayar mevcut. Oldukça güçlü olduğundan volume ayarı hep çeyrekte kullandım.

FORUM DIŞINA SATILMIŞTIR

ÖZELLİKLERİ
    Trafo Gücü: 100WATT
    Amplifikatör: 70WATT MAX / 60WATT R.M.S.
    Frekans tepkisi: 40Hz - 150Hz
    Woofer çapı: 203 mm
    Ağırlık: 12 kg
    Boyutlar (Y x G x D) 360 x 270 x 400 mm
     KODA SW-850 U.S.A. SİYAH AKTİF SUBWOOFER (SATILDI) KODA SW-850 U.S.A. SİYAH AKTİF SUBWOOFER (SATILDI) KODA SW-850 U.S.A. SİYAH AKTİF SUBWOOFER (SATILDI)

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SKYSOL!D -- 8 Ağustos 2014; 9:09:33 >

• hocam bu urunu alip benim logotech 5+1 ses sistemine bas diye takabioir miyiz ?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yigitgoktug -- 24 Haziran 2014; 14:19:55 >
  • kargo ücreti konusu nedeniyle alım yapacak arkadaşların bir çoğu alamıyorlar bunu yazmıştım. Çünkü o zaman maliyet artıyor.
    ptt ile 20-25tl gibi bir ücret çıkıyor sonuçta 200 lirayı gözden çıkarmış biri için çok da önemli olmayacağını düşünüyorum bu tutarın
    aga şunun bir de resmini koy yav 400 watt nasıl bir şeydir o

Orijinalden alıntı: SKYSOL!D

aga şunun bir de resmini koy yav 400 watt nasıl bir şeydir o

Boyu 1 metre falan

KODA SW-850 U.S.A. SİYAH AKTİF SUBWOOFER (SATILDI)

• ogulcanozugenc kullanıcısına yanıt
    Maşallahı varmış Her türlü etkinlikte kullanılabilecek cinsten bir şey bu...

teşekkürler.
  • aynısından kullanıyorum gercekten muthis bır alet sımdı receiverı degistirdim bır tane daha lazım :)
    casberg(p 990 sattım-i 550 aldım)-competition-cepciniz83(İpad1 32 gb aldım)sunbreed(2600 aldım)-eagle66-romantik83(9110 aldım)-dirtect(seiko saat aldım)-madd_maxx82(ps3 gt5 oyun sattım)-okayal(ps3 heavenly sword-viking-fifa 08 aldım)Necoinside(Mavi lcd aldım)hobbs(n79 sattım)y.alper(Anycool t808 aldım)ilter88(nokia 6233 aldım)atakandurden(Casio PRG-40 Saat Aldım)Secateurs(Ps3 Eye Aldım)SİBGATULLAH(HTC TYTN 2 Aldım)prest (Ps3 DJ Hero Aldım)coldfire(HTC P3300 Aldım)alia58(E90 Aldım)fatih_18_18_18(İpod 3g 64gb-İphone 4 16gb aldım)sertay_a(Vodem aldım)Endorphene(TOSHIBA SATELLITE PRO S500-118 aldım)oguzaslan666(GH Warriors Of Rock Aldım) sariduru(GH Band Hero-Gta5 Aldım)feckless(İphone 3gs 16 gb Aldım)serdar1978(Matrix Trilogy Blu-Ray aldım)u.s.b.3(SONY VAIO VPCSB4S9E Aldım)competition(Brezilya Forması Aldım)cenko1905(pop-up flash diffüser Aldım)Brnk(Casio G-7900-3DR G-Shock Aldım)StubB(Sandisk 64 Gb microsd Aldım)archieduke(İphone6 Plus64gb Gold+İpad Air 128gb wifi-cellular alındı)
  • prince1 kullanıcısına yanıt
    Seni çılgın
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.