Şimdi Ara

Full+Full Asus Aura Sync Build Projesi A'dan Z'ye

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
99
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Sistem kesinlikle AMD olacak.
    Ben bir taslak yaptım burada değiştirmemi veya eklememi tavsiye ettiginiz şeyleri sizlerden soruyorum.
    Kullanacağım ürünlerde A'dan Z'ye ASUS Aura Sync aydınlatmalı ürünler olacak. Bazı universal ürünlerde a-RGB kullanacağım (adreslenebilir RGB)

İşlemci = AMD Ryzen 5 3600 ( ort. 1450 TL )
    İşlemci soğutucusu = buraya öneri bekliyorum a-RGB destegi olması lazım. Bir de Nztx'in LED ekranlı sıvı soğutucusunu gördüm fiyatı hakkında bilgim yok. O mantıklı olur mu? Yoksa 500 TL civarına tek petekli a-RGB destekleyen soğutucu gördüm. Ne dersiniz?
    Anakart = ASUS ROG STRIX B450-E GAMING Wi-Fi ( ort. 1450TL)
    Bellek = Team group t-Force night hawk a-RGB 2x8 3200MHz RAM (ort. 900TL)
    Ekran kartı = ASUS ROG STRIX RTX 2060 OC (ort. 4000TL)
    Kasa = Aerocool tor 600W 80+ [Yanındaki Büyük -A-RGB Kaplama çok güzel] (ort. 999TL)
    SSD = Adata XPG Spectrix S40G 512 GB'a-RGB (ort. 670TL) [ Ben hep Samsung kullandığımdan bunda biraz şüpheliyim. ama A-RGB bunda var]
    Monitör = ASUS VG278Q 27" 144Hz G-Sync-FreeSync destekli LED (ort. 2400TL)
    Klavye = ASUS Aura Sync destegi olan bir klavye arıyorum kendi klavyesi ROG STRIX flare 1000 liranın üstünde oha.
    Mouse = yine ASUS Aura Sync destegi olan RGB bir mouse tavsiyenizide bekliyorum.
    Kulaklık = yine yine ASUS Aura Sync destegi olan RGB kulaklık tavsiyenizi bekliyorum. ROG Delta 7.1 var ama 1500 TL o kadar bütçe çıkmaz.
    Ekstra aydınlatma için = ASUS'a-RGB LED strip 60cm X 2 ad. (Ort. 350TL)
    Monitör arkası aydınlatma için = ASUS ROG Aura terminal (bulabilirsek ort. 750TL)
    Mousepad = a-RGB destekli bir mousepad tavsiyenizi bekliyorum.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    A'Dan Z'ye FRONTPAGE
    20 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.