sayfayı bu şekilde çağırıyorum. sayfa gayet güzel çalışyor ama içindeki jquery çalışmıyor . nedeni herhalde jquery nin tarayıcıda çalışması dolayısıyla çağırdığım sayfadaki jquery çalıştıramıyorum.
update panel içindeki bir buttonla çalıştırmayı deniyorsun tahminim doğru mu ?
Yok hocam dedğinizi yaptım es.aspx sayfası içinde jquery çalıştırdım sizin dediğiniz şeyde sorun yok. sorum jquery başka bir asp.net sayfasını tetikliyor. oda kontrol.aspx (ajax get ini kullandım) o sayfadaki jquery çalışmıyor.
tamam demek istediğim o değil. Mesela ekranda bir buton var ve sen bu butona tıklayınca jquery ile ajax fonksiyonunu kullanarak başka bir sayfadan innerhtml yapmaya çalışıyorsun sanırım. Eğer o tıklanan buton update panel içindeyse çalışmaz o yüzden diyorum
yaz . ama request yapmak istediğin sayfa senin projende yer alan bir sayfa ise, url yi "/testgrupolustur/kontrol.aspx?id=b22d05c0-d1cf-43fa-bce4-a1f82d2de937&es1" olarak setlemen azım. başına http yi koydun mu onun adı crossdomain requesttir. crossdomain requestte ise dönen data json veya jsonp formatında olmalıdır. text, plaintext , text/xml gibi veri tiplerini javascript tehtit olrak algılar ve çalıştırmaz. çalıştırabilmesin için json döndürmen ve